Tog vara på den lediga dagen och åkte in till stan och åt brunch med Johanna och Axelia. För första gången testade vi Greasy Spoon vid Odenplan. Å wow va gott det var. Jag åt deras gröt (hur trist låter inte det, men den var otroligt god) och fruktsallad. Det var inte så mycket folk som det brukar vara på andra ställen. Vi valde visserligen att gå dit på en måndag, så på helger kanske det är värre. But still. Priserna var inte överdrivet dyra heller, så kan verkligen rekommendera er att gå dit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min fredag var en vanlig fredag. Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt. Pluggade lite till toefl provet på lördagen, men annars gjorde jag absolut ingenting. Okej, tog lite selfies haha ;) Hemmakvällar är underskattade, typ det bästa som finns ju.

Hela lördagen gick åt till att skriva prov... 4,5 timmar tog det. Det låter mer än vad det kändes, men antar att det är för att man fokuserar så mycket när man väl sitter där. Sen är ju tiden uppdelad i olika delar. Men självklart firade jag med sushi när jag kom hem.

Igår hade jag en produktiv dag, jag fick mycket gjort. Jag började med å städa mitt rum och min garderob som av någon anledning blir stökig stup i kvarten. Jag förstår inte hur det kan bli så. Efter det åkte jag å köpte en ny träningsjacka (från H&M) som ni kan se på bilderna. Den är vadderad fram och bak å tunnare vid armarna, perfekt nu när det är lite kallare om ni frågar mig. Åkte sedan direkt till Ikea då min syster skulle kolla på säng. Och självklart, obligatoriskt, så åt vi lunch där :-) Vi avslutade med en fika på Espresso House innan jag åkte till A ett tag. Det var mysigt.

Likes

Comments

Nu har jag gått (nästan) hela första veckan på sista terminen i skolan. Det känns så sjukt. Sista terminen, sen måste jag liksom stå på egna ben. Veckan har ändå varit rätt lugn. Började i tisdags och var hemma igår då jag inte mådde riktigt bra. Och imorgon är det ju fredag, så jag klagar ej ;)

Även fast veckan har varit lugn så är jag stressad. För vad som komma skall. Skolan, plugget, och träningen. Har inte kunnat träna ordentligt sedan mitten av november, och det tär verkligen på mig. Kanske låter konstigt, men träningen är en del av mitt liv, och att då inte kunna utföra det ordentligt, eller rent ut sagt inte alls. Det sänker en.

Men framförallt oroar jag mig för USA och allt med den biten. Jag känner inte att jag har hittar rätt än, och har inte en skola som jag verkligen tycker om och verkligen vill åka till. Signing perioden närmar sig, och helt ärligt så känns det jobbigt. Har mitt sista engelska prov för processen nu på lördag också, så är stressad och rädd över att jag kommer misslyckas på det. Har en poäng gräns jag måste nå, den är liksom minimum. Jag vet att allt kommer lösa sig, och att det i slutändan kommer bli bra. Jag kommer signa med en bra skola. Men just nu står det still.

Likes

Comments

Oj det här är svårt, jag vet inte riktigt vart eller hur jag ska börja. Det känns konstigt men samtidigt så ska det bli sjukt kul att starta upp det här.

Jag heter Amanda och är 18 år. Jag går sista året på gymnasiet och på min fritid så tränar jag tennis, gymmar och är med kompisar. Pluggar en del också när det behövs. Utöver det har jag ett stort intresse för mode, så antar att det kommer att bli en del sånt också.

I höst flyttar jag förhoppningsvis till andra sidan atlanten för att studera på college och spela tennis för laget på skolan. Jag ser det verkligen som en utmaning och som en rolig resa i livet och tycker därför det skulle vara roligt att dokumentera det. Både processen att komma dit, men sen också när jag förhoppningsvis väl är där.

Jag ska göra mitt bästa, men vi får se hur långt det håller eller hur det här blir haha. Ger det ett försök i alla fall.

Likes

Comments