Är alltid sötsugen/hungrig när jag kommer hem från jobbet.. Och detta enkla recept är helt klart det bästa sättet att stilla både sötsuget och törsten!
Idag tar jag förövrigt lite ledigt... En dag i alla fall.. Längtar till att få sova ut imorgon och ikväll ska jag iväg o möta upp mina fina vänner i stan för lite vin på trädgårn. Det längtar jag ännu mer till haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tittade på EM-matchen Irland - Sverige hemma tillsammans med min lilla fruktskål. Hur gott är det inte med mango & ananas?!

Tråkigt att vi inte fick med oss 3 poäng dock... Dem sista 10 minuterna blev jag nästan svettig av nervositet haha..

Likes

Comments

Häromdagen fyllde pappa år och inget mindre än sushi var middagsönskan. Hur gott som helst! Får ingen mättnadskänsla när jag äter sushi, tyvärr, så skulle kunna äta i evigheter typ. Haha.

Likes

Comments

Äntligen fick vi ta del av solen! Det var mycket varmare i lördags än fredags TACK OCH LOV! Och istället för att dansa loss i spöregn fick vi som sagt njuta av solen, vilket gjorde kvällen hur fin som helst.

David Guetta gjorde oss inte besvikna! Hade dock hoppats på ett litet inhopp av Zara Larsson när han spelade EM-låten, men icke.

Sagolik kväll må jag säga!

Sist, men inte minst. A L E S S O. Fan så bra!

​skål! 

Likes

Comments

Första dagen blev inte riktigt som tänkt haha.. Men nu har vi precis käkat lite och är taggade på dag 2 på summerburst! Ikväll ska vi dansa loss till bland annat Diplo och Alesso!!

Likes

Comments

Det här vinterlandet kommer jag garanterat sakna i vinter, men nu har jag gjort 2 säsonger i Sälen och känner att det räcker. Jag åkte till Sälen i slutet av november och kom hem i början av maj. Det var fem helt fantastiska månader som jag fick uppleva tillsammans med mina underbara vänner som Sälen givit mig.

Sista veckan innan vi alla åkte hem från säsongen begav vi oss mot Norge och Hemsedal, för en oförglömlig vecka och rent ut sagt förjävla bra skidåkning. Tyvärr under alla dessa fem månader hade jag en mobil som halvt fungerade, dvs jag har inte kunnat ta inprincip en enda bild vilket verkligen är tråkigt såhär i efterhand. Ska leta fram lite bilder från Hemsedal och återkomma... :)

Likes

Comments

Hade födelsedagsfirande för mig förra veckan (bättre sent än aldrig) och fixade för första gången en smörgåstårta. Pappa har alltid varit grym på att göra det, så följde helt enkelt hans recept. Supergott!! 

Likes

Comments