Precis spelat klart alla matcher denna helgen! 2 förluster och 2 vinster men vafan vi är vidare till steg 3!! Så himla gött!!
Iallafall sitter jag nu i bilen påväg hemåt, har verkligen ont överallt och kommer somna direkt när jag kommer hem kan jag lova! Är hemma någon gång vid 9 och alltså imorgon har jag ett solo jag ska sjunga i musiken och har verkligen ingen röst kvar, nä men det här kommer ju gå bra!
Men jag bloggar mer imorgon, puss!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Är påväg till Lund nu med alla mina fina tjejor! Sova på hotell å allt!! Så himla taggad😉

Gårdagen var jätte härlig med min älskling, fick även träffa hans Goa familj, så underbara!
Ni får ha det jätte bra uppe i Göteborg så drar jag mig ner mot Lund, haha alltså Shit va fult dom pratar där nere, nästan danska, hahah!!
Puss!


Likes

Comments

Tänkte köra igång med en frågestund där ni frågar exakt vad ni vill så lovar jag att jag kommer svara på allting. Tillexempel: vart jag har köpt grejer, hur gammal jag är, singel, kär, aa men ni vet, exakt vad ni vill!

Så fråga en massa nu!!


Likes

Comments

Ska sätta mig å plugga lite på religions bajs! Hatar verkligen allt som har med religion att göra. Varför ska jag lära mig om det egentligen? Men det här är hela mitt betyg i religion för den här terminen så måste väl jobba å se glad ut!

Sen är du ju handboll om ungefär 2 timmar! ska bli riktigt skönt! Alltså ni ska bara veta hur taggad jag är för helgen! Kommer bli så himla kul!! LOOOVE!


Likes

Comments

Godmorgon! 

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort! Idag är det alltså Torsdag. I skolan idag ska vi ha egna lektioner om rymden för 2or eller 3or. Det ska ändå bli kul, om dom är snälla förståss! Efter skolan idag ska jag bara hem typ plugga lite på relion prov vi ska ha imorgon och sen iväg på träning! Ska ta det väldigt lugnt idag så jag inte skadar mig eftersom jag vill kunna spela i helgen! Men ni får ha en fantastisk torsdag så bloggar jag mer sen, puss!Likes

Comments

I helgen ska jag ha riktigt kul, hehe!!

Fredag: Ska jag förmodligen hem till Erik å så får vi se vad vi hittar på. Ska bli riktigt kul!

Lördag: Klocka 11 ungefär, så blir jag hämtad av Jennies familj och så åker vi till förbo där halva handbollslaget står, alltså alla 99or och några 00or. Vad ska då vi göra? Jo vi alla åker ner med bilar ända ner till Lund och sover på hotell och spelar SM! Sedan när vi kommer fram så ska vi spela 2 matcher, så det är fullt ösa hela dagen! Sedan sover vi i osköna hotell sängar.

Söndag: Så äter vi go hotellfrukost och taggar om för 2 nya matcher. Sedan är det en bilfärd hem på ungefär 3 timmar. Och ja sen sover jag nog riktigt gott!

Så man kan ju säga att jag är riktigt taggad för denna helgen, ska bara se till att mitt knä håller! Men kommer va så jävla trött på måndag va! Men det är så himla värt!Likes

Comments

Hej!

Kom hem för ungefär 1 timma sedan och har inte gjort så mycket sen dess! Men nu ska jag snart sätta mig å plugga och sedan ska jag packa inför helgen. Kommer ett inlägg om vad jag ska göra i helgen ungefär vid 5. så håll utkik! 

Juste blev även klar med min byrå igår så ska bara skaffa en tv å sedan är allt klart! Kommer bli riktigt jävla gött när allt är färdigt! 

Men jag måste börja plugga nu, puss!


SLOVENIEN!!

Likes

Comments

Jag suger på att blogga, jag vet!
Men inte kul å läsa om vad jag gör i skolan. Nu sitter jag iallafall å laddar mobilen i omklädningsrummet och ska snart dra mig hemåt. När jag kommer hem ska jag äta, plugga å sedan iväg på träning! Härligt!
Men vi hörs sen, puss!


Likes

Comments