Hejhej!

Idag har varit en aktiv dag. Tränat, gått långprommisar med Sture, fixat och dolat hemma.
Vi har äntligen fått kylan till Karlstad, det är så himla mysigt med snö och vinter. Slängde även upp alla julstjärnor och dansat runt till julmusiken.

Märkt att jag dricker för lite vatten, ett tips jag har är att lägga bär i vattenflaskan. Ger en sån himla frisk och söt smak. Så mycket bättre än all pwo eller vätskeersättning.

​nu ska vi gotta ner oss i sängen och se slutet på idol. J har sovit i flera timmar redan. 

Kram! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag tag i projekt: göra om hallen. Jag tycker det har varit så himla svårt att få det mysigt hemma. Stora vita väggar med massor av ytor i lägenheten har gjort det så svårmöblerat. Eller egentligen inte, man skulle kunna stuva in hur mycket bråte som helst. Men att få det mysigt, där är det svårt.
Jag pysslade halva dagen att få upp krokarna, seriöst halva dagen. Betongvägg och vanliga skruv, där satt den.
J får grabbarna över på fotbollskväll sen, då lär den nog braka, haha! Pappa skulle vara så ostolt över mig om han visste om mitt hantverk.
Nu ska jag och lilla S njuta av tystnaden innan testograbbarna kommer.
Kram!

Klart att "S" skulle vara med på bild

Likes

Comments

Godmorgon!

Klockan är halv 3 och både jag och vovven har varken ork eller lust att göra något idag. J slutar snart jobbet och kommer hem till oss. Vi ska laga thaimat och bara mysa!

Längtar så himla mycket till advent och december nu. Redan hängt ut julslingor ute och inhandlat all julpynt. Vill hänga upp allt nu nu nu. Inköpt några julklappar redan, tiden kommer att springa iväg.

Likes

Comments

Ja, lite så. Bloggen har inga inlägg ännu. Vet ni varför? Precis, den är nyskapad. Ibland vill man ha ett ställe att reflektera med sig själv, ha en speciell trygghet att vända sig till. Förutom sambo och hund att tjattra med finns det alltid tid att slå igen med lite ord. OCH, det är just där Nouw kommer in. Kul, då kör vi 👋🏼

Likes

Comments