I dag havde jeg min første forelæsning på Økonomi. Det er en dag jeg tror alle frygter bare en lille smule. Introforløb, fester og rustur er ovre og nu skal tiden som studerende rigtig begynde. Jeg havde selv rigtig mange tanker om hvordan dagen i dag skulle gå.. Tanker som: "kan jeg nu følge med?" og "er de andre meget bedre forberedte end mig?" fyldte rigtig meget før jeg tog afsted mod CSS i dag.

Da jeg så endelig kom til universitetet (selvfølgelig i mega god tid!), stod de mange velkendte ansigter fra min rustur samlet og ventede foran indgangen, sikkert lige så nervøse for første dag som mig. En af vores tutorer stod og tog imod os og fulgte os samlet hen til vores første forelæsning. Hurtig følte jeg mig i samme båd som alle de andre og første dag virkede lige pludselig ikke så slem alligevel.

Jeg tror man hurtigt opdager at andre tit har de samme bekymringer og forventninger som man selv har, og derfor er det tit ikke lige så slemt som man regner med. Jeg opdagede i hvert fald at mange af mine medstuderende var lige så nervøse som mig, og at en forelæsning faktisk overhovedet ikke var noget at skulle være nervøs for.

Endnu en forelæsning venter i morgen og jeg er helt sikkert en del mindre nervøs for den.

//Amanda

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments