Har inte bloggat på en stund nu, menmen!
Har haft så otroligt mycket i skolan senaste veckan! Hade bl.a. 4 prov och två inlämning jag lärde plugga till.
Nu har jag iallafall lov och det känns skönt. Jag börjar dock moppekurs på tisdag så det blir inget pluggfritt lov, så att säga!
Sitter just nu i en fåtölj hemma hos mormor och morfar och lyssnar på konversationer om folk jag inte känner och saker jag inte vet vad det är.

jaja glad pesach, påsk osv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lite bilder från dagen och gårdagen!
Glömde ju att berätta att jag åkte Chocken igår. Chocken är då Nordens brantaste backe. Det var lite läskigt i början men efter några meter kände man verkligen hur adrenalinet kickade in.
Idag var också sista dagen i backen. Lite tråkigt men det ska bli skönt att komma hem till verkligheten. Vi åkte verkligen hela dagen och när vi kom hem så satt jag mig och pluggade en massa. Eftersom det är sista kvällen har vi käkat pizza och ska bara mysa framför Mästerkocken. Har också FaceTime:at med Sanna. Vilket var superkul för har verkligen saknat hon massor!
Vann faktiskt bowlingen igår också! Fick dock typ 80 poäng, så...

Jaja puss&hej

Likes

Comments

Ett tag sen jag gjorde ett inlägg nu! Menmen..
Sitter just nu i toppstugan. Vi dricker lite läsk och har det allmänt mys!
Vi tog oss upp hit i söndags och planen är att vi ska åka hem på torsdag. Vi lämnade av hunden med och han fick åka i bilen, vilket inte bara var han som tyckte var kul om ni förstår vad jag menar, hahahh! Men trots att jag endast är borta 3 dagar från skolan, då vi hade studiedag igår, så fick jag ett ton med läxor!
Ikväll så ska alla barnen bowla, tror jag iallafall. Det enda jag vet är att om jag ska vara med lär dom andra vinna stort! Jag bör återgå till min läsk nu så den blir uppdrucken.

Puss&Adjö

Likes

Comments

Nu var det en stund sen jag la ut ett inlägg men jag har verkligen haft fullt upp med skola, fotboll osv.
Idag provade vi några nya glassar som ni ser på bilden ovan. Dom var verkligen hur goda som helst.
Hade långdag idag i skolan, och med långdag menar jag att vi gick till 3. Sedan var det direkt hem och plugga konsumentkunskap i en timme eller så. Nu på kvällen har jag bara varit ute och gått. Behövdes verkligen då jag är otroligt stressad just nu. Är faktiskt ganska förvånad att mitt liv inte ramlat ner över öronen på mig än så länge.
Nu måsta jag återgå till det riktiga, tråkiga, vanliga livet...

puss&adjö

Likes

Comments

Myser till det så här sista dagen på lovet!
Som ni ser så myser jag i min morgonrock, och har gjort det hela kvällen. Idag har jag bara vart på byn och sprungit runt där med mina föräldrar. Har också tränat idag vilket var skönt men det kändes inte så bra, tyvärr. Har blivit alldeles för slapp detta lovet! Får verkligen panik när jag har för lite att göra. Faktiskt lite skönt att komma tillbaka till skolan imorgon. Men bara lite. Hann tyvärr inte till backen idag, vilket gör att jag nu har lite skidabstinens (är det ens ett ord). Nu ska jag iallafall inte göra något mer än att kolla lite youtube och sedan gå och lägga mig.

puss&hej!

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket sen "comebacken", har dock bara gjort samma saker varje dag i princip. Åkt skidor ons-fre och på fredagen hade jag dessutom match. Gick hyfsat bra i matchen, 1-1. Har också haft vad man skulle kunna kalla en liten skidskola för mina småkusiner. Vilket gick bättre än förväntat! Idag, lördag, har jag bara stått i kiosk på två träningsmatcher och kollat lite mello med familjen. Imorgon lär jag dock ha mycket att göra då det är sista dagen på lovet.
Nu måste jag dock sova så ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Tänkte göra en liten comeback och damma av denna gamla sidan!
Eller gammal är den väll inte, men jag har inte uppdaterat på ett tag om man säger så. Så vad har hänt sen sist då? Nej jag tänker inte återberätta ett halvår av mitt liv, kommer knappt ihåg hälften så...
Tänkte iallafall berätta lite om min dag. På förmiddagen så gjorde jag inte så mycket, städade mest osv. Hemskt tråkigt men är ändå lite stolt över mig själv att det blev av. På eftermiddagen så satte jag mig och pluggade lite musikhistoria då vi har prov efter lovet. Blev dock inte ens halvfärdig så jag lär sitta med det i princip hela lovet. Sen så var jag och Sanna tvungna att komplettera våra körkortstillstånd med syntest så vi tog bara bussen in till stan. Mådde dock inte så bra på bussen så det var ju inte direkt jättekul. När vi åkt hem så gick jag bara och köpte en juice och lite naturgodis och efter det mötte jag upp mamma på thaien. Supergott men jag blev helt proppmätt. Efter det tog vi bara en promenad vilket var så skönt! Så nu ska jag avsluta det här inlägget och bara mysa ner mig i sängen och chilla för resten av kvällen!
Puss och hej!

Likes

Comments