Contains affiliate links

Igår välkomnade jag min nya personliga almanacka hem! Den till höger har jag haft i ett år nu och det är dags att ta farväl. Båda är såklart beställda från personligalmanacka.se. Även om det funkar svinbra med Iphones kalender så är det något speciellt med en riktig almanacka.

Detta är min gamla, med citat från The Secret. Finns massa klockrena citat från den boken, bara att googla och ni hittar massa inspiration!!

Min nya fick en roligare insida med flamingon och lite annan layout.

Och bästa vännen på baksidan från en av årets bästa dagar <3

Nu är jag redo för hösten och allt 17/18 har att erbjuda!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Okej! Klockan är nu 12 - mitt på dagen alltså. I stället för att sova fram tills nu (vilket händer ett par gånger i veckan) har jag stigit upp relativt tidigt för att köra en av mammas kompisar in till stan + storhandlat.

Gjorde mig frukost när jag kom hem från handlingen - smoothie på Jordgubbar, hallon, blåbär, banan, mandelmjölk och lite acai! Toppade detta med bästa granolan - kakao och hallon <3

Resten av dagen tänker jag endast röra mig inom en radie på ca 2 meter. Från detta bord till solsängen jag lagt fram. Åtminstone fram tills att jag måste börja göra mig i ordning inför jobb. Kramar ut det sista ur sommaren nu och passar på att njuta av solen när den väl är framme!

Likes

Comments

Igår blev det lugnare aktiviteter. Efter att ha plockat ihop efter oss i lägenheten åkte vi över till Norge för att se Narvik. Vi hann med en prommis från bilen till Pizzabakeren och sen satt vi ute i solen och åt lunch innan vi tog bilen tillbaka till Riksgränsen för att släppa av Julia på jobbet och sedan ta oss hemåt.

Likes

Comments

Vilken kväll det var igår!! Så vackert. Efter att ha lämnat av Julia låg vi en stund i soffan - helt döda kring 20/21-tiden. Solen utanför lockade i alla fall och vi samlade kraft för att gå en kvällspromenad upp och ner för bergen.

En heelt magiskt fin kväll.

Bortsett från alla mygg då - därav fick Klara agera myggbortfösare för att Oscar skulle kunna knäppa bra bilder.

Idag har vi sovit ut, då vi var uppe lite längre. Trots dödströtta låg vi alla tre och kämpade oss igenom några avsnitt av Homeland. Nu på förmiddagen har vi bara städat och håller på att plocka ihop våra grejer för att lämna Tyra och Julia om några timmar.

Likes

Comments

Idag tog vi bilen till Abisko för att vandra mot Lapp-porten. Tröjor togs av och shorts åkte på rätt snabbt och det blev en simtur för Tyra.

Vi tog oss inte hela vägen fram. Tungt för Tyra då vatten inte fanns i lika stor utsträckning som igår, och vi behövde börja ta oss tillbaka för att inte missa hela kvällen.

Nu är Julia iväg på egna bravader medan jag, Oscar, Klara & Tyra bara myser i lägenheten. En kvällstur har vi också hunnit med på egen hand och från den håller jag fortfarande på att redigera bilder. Bortsett från alla mygg vi fick sällskap av på slutet var det helt fantastiskt.

Likes

Comments

Det här stööört vackert här! Kom fram sent igår kväll och det dröjde inte länge innan vi somnat. Första turen vi tog blev till Trollsjön idag. Det blev en lång tur och nu ligger vi alla utslagna i soffan efter våra dryga 21 tusen steg. Här ovan ser ni i alla fall bilder från början av vandringen.

Det blev en hel del stopp på vägen, oftast för att fota men något enstaka för energipåfyllning också.

Framme!! Här var det inte dumt att slå sig ner en längre stund och samla kraft för att ta sig hela vägen tillbaka.

Ingen aning om vart Julia tänkt ta oss imorgon, det får vi se då. Nu tänker vi ligga döda i soffan resten av denna fredagskväll. Trevlig helg på er <3

Likes

Comments