Header

Contains affiliate links

Har insett mer och mer på sistone vad en väska kan piffa upp en hel outfit. Allt från vardag, resa, fest, träning. Finns väskor för alla tillfällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Huuungrig! Sitter nu på Skavsta flygplats och väntar på att bagageinlämningen ska öppna (25 min kvar). Restaurangerna ligger direkt innanför säkerhetskontrollen så jag får vänta med min mat.. haha. Men snart så! Då är man påväg. Eftersom jag reser såpass mycket fram och tillbaka överallt så fattade jag inte ens att jag skulle åka till Marbella förens igår kväll efter bröllopet. Det var ett sånt härligt bröllop! Och så kul att få träffa alla med, eftersom det inte blir så jätteofta.

Men så härligt det ska bli! Nu ska jag njuta rejält innan skolan börjar snart igen, och då är det dags att aktivera hjärnan igen.

Hoppas ni får en trevlig söndag!Likes

Comments

​Nu hörrni! 

Nu händer det grejer. Jag och Elin ska börja vlogga på Youtube! Klart att mitt sug sitter kvar sedan Vine försvann, hehe. 
Vår kanal heter "Burgare & Bänk" och kommer handla om allt från träning till vardag. Vi kommer börja med att lägga upp första klippet om ett par dagar när vi redigerat ihop första filmen från resan till Marbella. Hoppas ni kommer gilla det! Så får ni se mig va en clown framför kameran. Förhoppningsvis lite roligare än att bara läsa min text! 

Burgare & Bänk kom från en del brainstorming. Vi kände att det var ganska passande för oss. Två tjejer som älskar 

Likes

Comments

Dags för mig och dra till gymmet och köra sista passet här i Lidköping. Idag blir det trappa, baksida ben & glutes. Och förmodligen sista passet innan marbella! Dags och kötta 💪🏼

Sen ska jag packa klart allt, och sen avfärd mot Stockholm i eftermiddag.

Hoppas ni får en bra fredag!

/A

Likes

Comments

Igår fick jag sånt flow i träningen! Dock så blev det ganska långt, men vad gör det!
Började med 30 min trappa. Sedan militärpress i smithmaskin 20kg 8x4. Efter det, dropset med tre vikter (hög-mellan-låg) 10x4. Och efter det hantellyft framåt med medicinboll. Avslutade med mage. Magmaskin 20x4, crunches i kabelmaskin 25x4, benlyft 15x4. Så bra pass! Förmodligen så är det för att man åker snart till Marbella och blir lite extra taggad inför det. Idag ska jag jobba, sen börja packa och köra ett ryggpass med inslag av biceps och vader också. Inte långt kvar nu!

Setet är från Peaches Sportswear.

Ha en underbar dag!
/A

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Idag är jag såå glad! En hel dag med sol och slapp vid poolen här hemma. Äntligen lite bra väder! Men återigen, varför det är en extra bra dag idag; jag fick jobbet hos NOCCO Bcaa som studentambassadör! Så glad! Och stolt att jag nu kan representera dem själv med. Så om ni bor i Karlstad och ska ha något idrottsrelaterat evenemang, hör gärna av er! :)

Träningen idag gick riktigt bra! Kom ner på 90kg i böjen iallafall och det känns bra, eftersom jag länge känt mig så svag i böjen. Men nu så! Sedan körde jag lite utfall och knäböj med step-bräda i smithmaskinen. Och avslutade med höftlyft i smithmaskin. Bästa övningen för glutes!

Ha det så bra!
/A

Likes

Comments