Header

1. HVISK Øreringe I 2. LOREAL PARIS Neglelak I 3. ISABEL MARANT Kjole

I 4.MARC INBANE Selvbruner I 5. JIMMY CHOO Stiletter

I aften er det nytår og vi vil sikkert alle gerne se godt ud, når vi skal feste hele natten og sige farvel til 2016 og goddag til 2017.

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg skal have på (chok!), så jeg må i gang med at kigge i klædeskabet, hvad der gemmer sig. Når jeg nærmer mig en fest og intet har at tage på, ender jeg altid med at gå i gang med at sy noget selv, haha, hvilket er alt for stressende og noget jeg har lovet mig selv ikke at udsætte mig for i år!

Men en ting er sikkert negle skal lakeres, muligvis i denne grønne farve, nu må vi se hvad tøj jeg ender i. Og så er selvbruneren lagt.

Det tog mig mange år, men jeg er virkelig blevet glad for selvbruner. Men nu er den uundværlig for mig til særlige lejligheder. Ikke nok med man bliver brun, så synes huden også langt pænere og mere blød og man ser lige den smule friskere ud!

Og det gode ved denne selvbruner fra Marc Inbane frem for andre, er at man sagtens kan nå at få den på, selvom man vågner op om morgnen og har glemt at få den på aftenen i forvejen. Der kommer nemlig farve på med det samme man smørrer den på huden, dog tager den også til i farve som timerne går, men den ligger altså en god farve med det samme.

Jeg vil nok mest anbefale at bruge den til kroppen, da den giver ret meget farve. En super smuk farve, som passer rigtig godt til min hudtype i hvertfald. Den ser ikke orange ud, hvilket nok er den største bekymring. Til ansigtet vil jeg være mere forsigtig og tage en selvbruner som fx. denne fra Nordic Tan.

Et par gode tips og anbefalinger hermed givet videre og så vil jeg bare sig godt nytår og hav nu alle en fest i aften!


Indeholder affiliate

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@amandabugge