Header

Favorites, Food

SODASTREAM

I dag vil jeg dele min yndlings drink/drink med jer. Den er god både med alkohol i til en fredag aften, men bestemt også god uden, som en sommerlig drik.


Alt du skal bruge er:

Danskvand

Lys rom

Hyldeblomst saft

Lime

Mynte

Lidt rørsukker


Start med at mixe ca. en tsk. rørsukker med mynten, knus gerne mynten en lille smule, så du får aromaen ud, men ikke for meget så den bare bliver helt smadret. Pres lidt limesaft i efter behag, jeg kan godt lide den godt syrlig, men man kan jo gøre som man vil. Hæld derefter lys rom, hyldeblomstsaft og danskvand i og gerne godt med isterninger.

Nu hvor jeg har en SodaStream er det jo lige til at lave disse drinks, da jeg stort set altid har ingredienserne. Om sommeren har jeg nemlig altid mynte på tagterrassen. Generelt gør det bare lige aftensmaden lidt bedre med et glas danskvand, istedet for et glas postevand, en gang i mellem.

Med en SodaStream kan du jo lave postevand om til danskvand, men et lille hurtigt tip er også at putte hyldeblomstsaft i. Husk dog at lave danskvanden først og så putte smagsgiverne i efterfølgende.


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Soda Stream

Likes

Comments

New in

WEEKDAY Blazer

Jeg spottede denne jakke på Maria Jernovs blog for nogle dage siden og jeg blev nødt til at bestille den hjem med det samme. Jeg synes både jeg manglede en mere interessant jakke, samt at jeg havde ledt efter noget i camouflage print i noget tid. Desuden så er den sat ned fra 1300,- til 300,-, så der var ikke meget betænkningstid. Faktisk er det en herrejakke, men jeg synes herrejakker har sådan et fint fit, hvis de altså ikke bliver alt for store til en.

Likes

Comments

Outfit

1. HVISK Øreringe I 2. LOREAL PARIS Neglelak I 3. ISABEL MARANT Kjole

I 4.MARC INBANE Selvbruner I 5. JIMMY CHOO Stiletter

I aften er det nytår og vi vil sikkert alle gerne se godt ud, når vi skal feste hele natten og sige farvel til 2016 og goddag til 2017.

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg skal have på (chok!), så jeg må i gang med at kigge i klædeskabet, hvad der gemmer sig. Når jeg nærmer mig en fest og intet har at tage på, ender jeg altid med at gå i gang med at sy noget selv, haha, hvilket er alt for stressende og noget jeg har lovet mig selv ikke at udsætte mig for i år!

Men en ting er sikkert negle skal lakeres, muligvis i denne grønne farve, nu må vi se hvad tøj jeg ender i. Og så er selvbruneren lagt.

Det tog mig mange år, men jeg er virkelig blevet glad for selvbruner. Men nu er den uundværlig for mig til særlige lejligheder. Ikke nok med man bliver brun, så synes huden også langt pænere og mere blød og man ser lige den smule friskere ud!

Og det gode ved denne selvbruner fra Marc Inbane frem for andre, er at man sagtens kan nå at få den på, selvom man vågner op om morgnen og har glemt at få den på aftenen i forvejen. Der kommer nemlig farve på med det samme man smørrer den på huden, dog tager den også til i farve som timerne går, men den ligger altså en god farve med det samme.

Jeg vil nok mest anbefale at bruge den til kroppen, da den giver ret meget farve. En super smuk farve, som passer rigtig godt til min hudtype i hvertfald. Den ser ikke orange ud, hvilket nok er den største bekymring. Til ansigtet vil jeg være mere forsigtig og tage en selvbruner som fx. denne fra Nordic Tan.

Et par gode tips og anbefalinger hermed givet videre og så vil jeg bare sig godt nytår og hav nu alle en fest i aften!


Indeholder affiliate

Likes

Comments

Beauty
NATURA SIBERICA Håndcreme

Det er virkelig blevet vinter, kan jeg mærke på mine hænder og mit forbrug af håndcreme. En god håndcreme er for mig, en fed creme, som man kan mærke giver noget/nytter noget at tage på, men som samtidig trænger hurtigt ind. Desuden skal den ikke være for stor. Den skal være nem at have med i tasken. Og disse kristerier opfylder denne håndcreme fra Natura Siberica . Den er økologisk og baseret på vilde tidsler fra et natur resevat, kaldet Alladale (derfra navnet), i Skotland. Desuden er embalagen virkelig fin, i den lille metal tube, med det sorte låg, grå typografi og gule markat og så koster den kun 49,-.

Et lille tip til dig der mangler en lille gave til din mor, veninde, mormor eller søster. Den kan købe i Natura Siberica's egen butik på strøget Østergade 2a.

Likes

Comments

Hvisk, Wanna Waer, Wanna Wear

1. ZARA Nederdel I 2. CALAJADE Takse I 3. ZARA Strik I 4. HVISK Hoops I 5. ZARA Støvler

Brun, som en farve at tage på, har jeg aldrig kunne lide, men nu går jeg faktisk og drømmer om noget i brunt og også noget i tern. Dette sæt ville jeg hellere end gerne iføre mig i morgen.

Støvlerne fra ZARA er desuden to die for. Dem overvejer jeg virkelig at klikke hjem.


Indeholder affiliate

Likes

Comments

H&M Jakke I ZARA Blouse I MANGO Nederdel I ASOS Støvler I CHANEL Taske I MEOTINE Bandana

Jeg fik aldrig vist jer dette outfit fra Paris Fashionweek, den gang det stadigt var lunt og vejr til bare ben. Blot halvanden måned siden.

Likes

Comments

Instagram@amandabugge