Header

1. SIGRID BENEDIKTE STØYER Plakat I 2. BLOOMINGVILLE Lampe I3. KARTOTEK COPENHAGEN Kalender I 4. BLOOMINGVILLE Lammeskind I 5. BLOOMINGVILLE Kurve I 6. MERAKI Håndcreme I 7. BLOOMINGVILLE Bænk I 8. BLOOMINGVILLE Gulvtæppe I 9. HAY Håndklæde 10. BY GARMI Plakat I 11. FERM LIVING Karaffel I 12. FERM LIVING Glas

En nok ikke ny tendens, men en tendens jeg ubevidst bliver tiltrukket af mht. bolig og interiør, nemlig natur og naturens materialer. Jeg tror helst sikkert jeg skal opdatere mit hjem en smule med bla. lampen, søgræstæppet, håndklædet og glas og karaffel. Altså faktisk gerne det hele. Dog er det nemt at opdatere boligen, blot med et par få mindre ting. Desuden har jeg faktisk lige købt noget groftvævet, men blødt hør, som jeg skal have syet nogle nye sofapuder af, en lille ting, men som alligevel kan gøre den store forskel.


Indlægget er sponsoreret af moodings.com og justspotted.dk


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Interiør

MENU vase fra MOODINGS

Jeg elsker blomster og især grøftekantsblomster, som der er ved at være mange af nu. Jeg plukker tit en lille buket af dvs. blomster og græsser når jeg går tur med hunden. Jeg har efterhånden ret mange vaser og især vaser af glas og fortrukken klar glas. En af mine yndlings vaser er dog denne dobbelt vase fra Menu købt på Moodings. Jeg synes de to vaser inden i hinanden giver den sejeste svævende effekt. Desuden er den også ret så praktisk, da vaserne ikke sidder sammen og man derfor kan bruge dem hver for sig.

Neden under har jeg fundet et par smukke vaser mere til foråret og sommerens mange blomster og grene. Faktisk kunne jeg godt bruge nogle flere små vaser bare til enkelte blomster. Måske jeg vender tilbage med det på et tidspunkt, når jeg har købt det.


Indlægget er sponsoreret af moodings.com og justspotted.dk


Likes

Comments

Beauty

BIOTHERM Aquasource Deep Serum I BIOTHERM Aquasource Everplump Night I NATURA SIBERICA Håndcreme I NATURA SIBERICA Øjenserum I BIOTHERM Anti-Drying Body milk

Jeg har fået mig en ny aften-beauty-rutine. Som i kan se er håndcremen i midten næsten brugt op, så det er ikke et nyt produkt, men i den grad stadig en favorit. Jeg tror også tideligere at jeg har anbefalet den, men den kan godt klare en anbefaling mere og så koster den altså kun 49,-. De andre produkter er nye i min rutine og jeg er allerede begejstret for dem. Biotherm produkterne var jeg så heldig at modtaget i forbindelse med et event i deres shop i lufthavnen. Til det event fik jeg bl.a. analyseret min hud, som heldigvis var rigtig fin og ingen større mangler eller skader. Dog er det som de mindede mig på altid vigtigt at huske solcreme også selvom det ikke er sommer endnu. Der findes mange ansigtscremer med solfactor i, bl.a. fra Natura Siberica og Biother, som jeg selv er ret glad for at bruge.

Natura Siberica kan købes i deres egen butik på strøget i København, Østergade 2A og udvalgte produkter i Kvickly. Biotherm forhandles både i lufthavnen og Matas.


Produkterne er modtaget i gave

Likes

Comments

1. MENU Termokrus I 2. L:A BRUCKET Håndcreme m. citrongræs I 3. BLOOMINGVILLE Lampe I 4. MENU Krystalfad I 5. MENU Tepotte I 6. FERM LIVING Pude I 7. MENU Marmor kasse I 8. HAY Tæppe I 9. MENU String Stol I 10. MENU Vase I 11. LOUISE ROE Vase


Jeg har samlet mine favoritter fra Moodings og der er altså ikke så lidt, men her er nogle af dem. Jeg gad da så godt. at rykke alt dette ind i min lejlighed lige med det samme!

Lige nu er i så heldige. at jeg har skaffet jer en mulighed for at få 25% rabat på alt fra Moodings og endda også Just Spotted, for at det ikke skal være løgn (dog med undtagelse af Oliver Furniture og GUBI).

Jeres rabatkode er AMANDABUGGE25 og den gælder fra i dag og indtil på onsdag d. 3/5. Gå på opdagelse i hele Moodings store universher og Just Spotted's her .Indlægget er lavet i samarbejde med Moodings.dk

Likes

Comments

Me, New in

Jeg får ret mange spørgsmål omkring min skole, hvad jeg laver og der er især mange som gerne vil gå samme vej, som jeg. Derfor tænkte jeg at det kunne være spændende for jer at få et indblik i hvad det egenligt er jeg laver til dagligt. Som de fleste nok ved studerer jeg til beklædningsdesigner på Scandinavian Academy of Fashion and Design, tideligere kendt som Margretheskolen. Derudover arbejder jeg også som PR-koordinator hos Migliorini.

Men altså har jeg i dag valgt, at vise små brudstykker fra mit seneste projekt frem på bloggen, hvilket er ret grænseoverskridende for mig faktisk. Projektet var "Jakke" og der var fremsat få krav for designet, som var det den enten skulle have et revers eller en sjalskrave, samt minimum en lomme og så skulle den være foret helt eller delvist. Dette er så min jakke. som jeg kom frem til.

Lad mig endelig vide om i synes det var spændende at se og om jeg i fremtiden skal prøve at tage jer mere med ind i den del af min hverdag.

Likes

Comments

New in

CALAJADE Taske

Denne taske har jeg haft kig på gennem de sidste mange måneder og nu er jeg så den heldige ejer af den. Jeg synes farven er så smuk og noget andet end hvad jeg i forvejen ejer. Desuden kan den lange stop tages af og tasken kan dermed bruges som en clutch. Hvis i ikke kender det norske brand CALAJADE synes jeg helt bestemt i skal tjekke det ud. De laver de smukkeste accessories, især tasker og bælter. I kan se mere til CALAJADE her .

Plakaten i baggrunden er desuden tegnet af en ung pige der hedder Line Skjærbak og er min nyeste favorit på væggen herhjemme. De kan bestilles hos hende og DM på instagram (@lineskjarbaek)

og der findes ikke to der er ens.


Tasken og plakaten er modtaget som gave, men udelukkende med udtryk for mine egne holdninger
<script>

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');


ga('create', 'UA-54366258-3', 'auto');

ga('send', 'pageview');


</script>

Likes

Comments

Instagram@amandabugge