Header

Beauty

REKLAME

BIOTHERM Dagcreme I BIOTHERM Natcreme I BIOTHERM Serum I BIOTHERM Micellar water

Først og fremmeste vil jeg lige nævne for jer, at dette er et udpluk af nogle produkter, jeg har været så heldig at modtage af Biotherm. Dog er min begejstring virkelig oprigtig og jeg har selv valgt, at dele disse produkter med jer. Det er altså ikke noget jeg er blevet betalt for, selvom der står reklame oppe i toppen. Det er grundet den nye markedsføringslov, at jeg skal skrive det, som jeg nok kommer nærmere ind på på et andet tidspunkt.

Nå men altså:

Da jeg skulle på sommerferie, pakkede jeg dette lille fine rejsesæt. Det er nogle produkter jeg virkelig er begejstret for. Jeg må indrømme, at jeg får testet en hel del fra en masse forskellige mærker, men disse produkter og denne serie, får virkelig min opmærksomhed. Både min mor og jeg brugte produkterne, da vi var i Stockholm og hun var mindst lige så begejstret som jeg. Så det virker altså til alle aldergrupper. Aldrig har jeg haft så fin, blød og fugtet hud, med lidt ekstra glød, som nu. Og er de ikke bare søde i de små miniature krukker?

Der har været til fire uger indtil videre og jeg vil nok skyde på, at der er til en uge mere eller to. Så det er virkelig drøj i brug. Det er nogle produkter der ikke er helt billige, men husk at tag i betragtning, hvor længe der er til. Desuden er det også ret smart fx. at købe rejsestørrelser, hvis man overvejer at skifte nogle af sine produkter ud. På den måde kan man lige teste, om det er nogle produkter man bliver glad for, inden man køber dem i fullsize. Og det gæder selvfølgelig alle mærker.

Det eneste minus må være, at der ikke er solfactor i dagcremen. Men nu hvor det alligevel er sommer og jeg påfører en højere solfactor hver morgen, gør det ikke så meget.

Jeg har ikke kunne finde et link til rejsestørrelserne, men jeg mener at jeg så dem i Københavns lufthavn tideligere på måneden. Jeg har derimod linket til fullsize udgaver at produkterne.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration, Interiør

REKLAME

1. MARTIN MOORE I 2. BY GARMI I 3. FERM LIVING I 4. HONSEHUSET I 5. BY GARMI I6. HAMIDE DESIGN STUDIO I 7. BY GARMI

Just Spotted har et kæmpe udvalg af plakater og en masse fine rammer, også mine yndlings fra moebe. Med koden summer25, får du 25% på alt. Udsalget glæder kun til og med onsdag, så hurry up, hvis det lille hjem skal pyntes.

Se hele udvalget her.


Likes

Comments

Me, School

I søndags viste jeg jer billederne fra hvad jeg havde syet og designet, i forbindelse med min førsteårsopgave på skolen. Hvis i endnu ikke har set det, kan i se det her. Det virkede som om at der var flere der gerne ville se lidt mere til de projekt. Ovenover har jeg så virkelig stramt opsummeret min inspiration og research til et moodboard. Fra mit moodboard har jeg så skitseret en kollektion, som jeg så har tegnet op til den kollektion i ser nedenunder. Derfra har jeg så valgt kjolen, blazeren og lakbukserne og syet op, som er det i så på billederne i søndags. Jeg har gjort mig utrolig mange tanker og der er mange små sammenhænge, men her får i lige et lille uddrag på min vinkel og hvad jeg har brugt som inspiration.


Et kort uddrag fra indledning af min præsentation til opgaven lyder:

"1940'erne var et årti, hvor den altoverskyggende 2. verdenskrig hærgede verden, såvel som Damark. Det var et årti der var præget af besættelse, vareknaphed og hårde isvintre, men alligevel også krigens kontrast, nemlig fællesskab og hjælpsomhed.

Livet gik videre og hverdagen også, selvom der var krig i landet. Dagene var kontrastfyldte med krig og kærlighed.

Kontrasten mellem de stramme, diktatoriske og nok mest veldesignet uniformer i historien, hos de tyske soldater og pigerne der pyntede sig og syede tøj om hjemme i stuerne, er inspirerende. Krig, ødelæggelse, magt, undertrykkelse og de mange mennesker der blev dræbt, men alligevel kan intet slå kærligheden ihjel. Kærlighed til livet, kærlighed til hinanden og kærlighed til fællesskabet overvinder alt."

Likes

Comments

Me, School

Jeg har netop afsluttet det første store projekt på mit studie, nemlig årsopgaven for 1. år. Jeg har arbejdet på dette projekt den sidste halvanden måned, hvilket har været så spændende, virkelig sjovt og selvfølgelig mega hårdt. Jeg kan huske, at i var ret begejstret for mit indlæg med projektet om jakken. Hvis i ikke har læst det, kan i se det her.

Ved dette projekt var opgaven at vælge en tidsperiode, hvor jeg valgte 40'erne og fokuserede på 2. verdenskrig, de tyske uniformer og hverdagen under krigen. Så skulle man designe en kollektion på 10 looks og så sy et look op. Det ene look er så det i ser her.

Det er et ret stort projekt, så jeg det vil tage for lang tid, at gå i dybden og forklare jer det hele, men hvis i er interesseret i projektet, tænkte jeg, at jeg kan lave et indlæg med line up af hele kollektionen og måske også vise mit moodboard frem for jer. Er det noget i er interesseret i?

Tak til Jane Kønig for lån af studie. Tak til Notabene for lån af sko og ikke mindst tak til min model Simone.

Likes

Comments

Me

HVISK Store Hoops I HVISK Små Hoops I HVISK Perler m. kæde

Som jer der følger godt med hos mig, ved nok godt, at jeg for nogle måneder siden havde indbrud og desværre fik stjålet alle mine smykker. Som i ALLE! Dåbsgaver, konfirmationsgaver, 18 års, studenter og endda også arvestykker.

Derfor skal jeg altså nu have opbygget mig en ny samling. Jeg kommer til at vise en del smykker frem på bloggen det næste stykke tid, så det håber jeg i synes er spændende, at følge med i.

Disse hoops fra Hvisk har jeg kigget meget længe på, så da jeg pludselig ikke rigtigt ejede nogle ørering, var disse et oplagt valg. Jeg bruger dem i kombination med disse smukke lyserøde (de hedder lilla på webshoppen) perler med lange tynde kæder.


Likes

Comments

1. SIGRID BENEDIKTE STØYER Plakat I 2. BLOOMINGVILLE Lampe I3. KARTOTEK COPENHAGEN Kalender I 4. BLOOMINGVILLE Lammeskind I 5. BLOOMINGVILLE Kurve I 6. MERAKI Håndcreme I 7. BLOOMINGVILLE Bænk I 8. BLOOMINGVILLE Gulvtæppe I 9. HAY Håndklæde 10. BY GARMI Plakat I 11. FERM LIVING Karaffel I 12. FERM LIVING Glas

En nok ikke ny tendens, men en tendens jeg ubevidst bliver tiltrukket af mht. bolig og interiør, nemlig natur og naturens materialer. Jeg tror helst sikkert jeg skal opdatere mit hjem en smule med bla. lampen, søgræstæppet, håndklædet og glas og karaffel. Altså faktisk gerne det hele. Dog er det nemt at opdatere boligen, blot med et par få mindre ting. Desuden har jeg faktisk lige købt noget groftvævet, men blødt hør, som jeg skal have syet nogle nye sofapuder af, en lille ting, men som alligevel kan gøre den store forskel.


Indlægget er sponsoreret af moodings.com og justspotted.dk


Likes

Comments

Interiør

MENU vase fra MOODINGS

Jeg elsker blomster og især grøftekantsblomster, som der er ved at være mange af nu. Jeg plukker tit en lille buket af dvs. blomster og græsser når jeg går tur med hunden. Jeg har efterhånden ret mange vaser og især vaser af glas og fortrukken klar glas. En af mine yndlings vaser er dog denne dobbelt vase fra Menu købt på Moodings. Jeg synes de to vaser inden i hinanden giver den sejeste svævende effekt. Desuden er den også ret så praktisk, da vaserne ikke sidder sammen og man derfor kan bruge dem hver for sig.

Neden under har jeg fundet et par smukke vaser mere til foråret og sommerens mange blomster og grene. Faktisk kunne jeg godt bruge nogle flere små vaser bare til enkelte blomster. Måske jeg vender tilbage med det på et tidspunkt, når jeg har købt det.


Indlægget er sponsoreret af moodings.com og justspotted.dk


Likes

Comments

Instagram@amandabugge