Header

Jewellery, Konkurence

Præmien af denne konkurrencen er sponsoreret af HVISK

Signet ring I Eternal ring I Statement øreringe I Moonlight halskæde I Eternal hoops I Zirconia blomster


Så blev det 2. søndag i advent og det betyder, at det både er blevet tid til at sætte en ny konkurrence i gang og ikke mindst finde vinderen af 1. advent konkurrence, med mine favoritter fra Natura Siberica.

Jeg starter med at sætte den nye konkurrence i gang. Denne gang har jeg fået arrangeret, at i kan vinde jeres favorit smykke fra Hvisk, dog med undtagelse af 14. karat og max 600 kr. Alt i skal gøre er at vælge jeres favorit smykke og så lægge linket i en kommentar, med jeres email under indlægget her. Konkurrencen løber til og med lørdag, lige som sidst og vinderen bliver igen annonceret på søndag, når jeg afslører 3. advents konkurrencen. Her kan i se alle Hvisk's smykker og finde jeres favorit. Jeg har desuden fundet mine favoritter her over, måske i kan blive inspireret af dem, hvis ikke så er der meget mere at vælge i mellem.

Nu til vinderen af 1. advents konkurrencen, som er Camilla Nyegaard. Du er blevet kontaktet på mail.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Beauty, Konkurence

Produkterne til denne konkurrence er sponsoreret af Natura Siberica

I anledningen af 1. søndag i advent, har jeg arrangeret en konkurrence, med mine yndlings produkter fra Natura Siberica. Alle produkterne er økologiske og baseret på urter, dyrket i Sibirien.

Øjenserumen er dejlig forfriskende til trætte øjne med poser under øjnene. Håndcremen er min absolutte favorit og den koster tilmed kun 55kr, hvis i er en fast læser her på bloggen har i sikker set den tideligere herinde. Den dybderensende sæbe baseret på kul, er simpelthen bare god og dybderensende og kan anvendes 1-2 gange om ugen. Tilsidst er der en sort tandpasta også med kul, som lysner tænderne.

Hvis i nu skulle være så uheldige ikke at vinde, men gerne vil prøve produkterne alligevel, så kan de købes i deres butik i bunden af strøget i København, helt præcist er adressen Østergade 2A ellers kan i også skrive til butikken på deres facebook side, her, efter et specifikt produkt, så kan de også sende det til jer. De har nemlig endnu ikke en webshop i Danmark.

Alt i skal gøre for at deltage er, at smide en kommentar med jeres mail under dette indlæg, så trækker jeg vinderen næste søndag, så i kan deltage til og med på lørdag d. 9.


Likes

Comments

Jewellery, New in

Dette indlæg er sponsoreret af Daniel Wellington

DANIEL WELLINGTON Classic Petite Melrose

Øvrige smykker: ZIVA CPH JEWELERY 14 kt. Signetring I JANE KØNIG Chunky hoops I JULIE NIELS DOTTER Perleørering I JANE KØNIG Bladring I MARLENE JUHL JØRGENSEN Diamant ring I JULIE SANDLAU Stjerneøreringe


Der er gået meget jul og gaver i den her på bloggen, men jeg må også indrømme, at jeg elsker også jul og gaver. Både at give og modtage gaver! Så ikke desto mindre vil jeg vise jer mit nye ur, så kan i jo også nå at skrive det på ønskeseddelen, hvis i synes det er lige så flot som jeg.

Urene er ikke helt så nye længere, men stadig en ny tilføjelse til min smykkesamling. Faktisk er det jo mit eneste ur, da jeg, som faste læsere nok har helt styr på, fik stjålet de andre i februar. Så det er dejligt endelig igen at have mulighed for at taget et ur på. Jeg har det slet ikke på hver dag, men for mig et det et smykke, på lige fod med min andre smykker, som jeg elsker elsker at tage af og på, mixe og matche. Udover det, er det selvfølgelig altid rart at have et armbåndsur på til fx. eksaminer, fremlæggelser og andre oplæg, hvor man har en tidsramme man skal holde øje med.

Dette ure, Classic Petite, har ikke bare den flotteste rem, men er også mindre i urskriven end de typiske Daniel Wellington ure, hvilket passer godt til mit lille håndled. Mit er i Rosa guld med hvid urskive, men det fåes også både i sølv og med sort urskive (se bare her).

Egenligt vil jeg også lige tippe om, at man kan købe de fineste gaveæsker (se bare her), som er perfekte til jul. Man kan også selv mixe og matche sin æske, med alt fra ur til rem, farve, størrelse og armbånd, lige som man vil (se bare her) .

Tilsidst vil jeg nævne, at hvis i bruger koden BUGGE15, kan i få 15%.


Likes

Comments

Contains affiliate links Interiør, Wishes

SPONSORERET AF MOODINGS

1. H. SKJALM P. Bordskånere 199,- I 2. KAHLER Vase 499,- I 3. MERAKI Svamp 40,- I 4. HAY Oplukker 89,- I 5. NEW MAGS Kate Moss by Mario Testino bog 399,- 6. H. SKJALM P. Urtepotte 169,- I 7. NORMANN COPENHAGEN Fejebakke 169,- I 8. L:A BRUKET Håndcreme 139,- I 9. STOFF Nagel stage 239,- I 10. HOUSE DOCTER Grydelapper 239,-


Så er min familie godt i gang med at spørge om julegaveønsker og jeg er også selv i gang med at kigge på hvad jeg skal finde på til de forskellige. Størstedelen af mine ønskeseddel indeholder næsten altid ting til hjemmet og gerne de praktiske af slagsen, men i en lækker udgave, som jeg ikke selv prioriterer at bruge penge på i hverdagen. Fx. fejebakken og grydelapperne, som jeg allerede selv har erhvervet mig. Så lækre og flotte praktiske hverdagsting. 

Jeg har samlet et par gode ønsker, som mere eller mindre går ind under den kategori, samtidig med at de alle sammen er inden for et budget hvor de flere kan være med. Håber i kan hente lidt inspiration til jeres ønskeseddel, men måske også til hvad i skal give jeres kære. 

Likes

Comments

Outfit

GINA TRICOT Strik I H&M Bukser

Jeg har været så heldig at have efterårsferie og den har jeg nydt det meste af i Jylland ved mine forældre. Naturen er virkelig smuk og det lys og de farver den byder på i de her dage, er så noget jeg ynder at nyde.

Jeg kunne desuden ikke finde links til hverken strik eller bukser online. Men begge dele har jeg næsten lige købt og er allerede klare favoritter. Strikken koster desuden kun 159,-, hvilket jo er helt vanvittigt billigt!

Likes

Comments

Beauty

SPONSORERET

1. BIOTHERM I 2. DR. JART+ Hydrating Moisturizer I 3. A-DERMA Micellar Water I 4. STUHR Silver Shampoo I 5. GLO-MINERALS Concealer I 6. L'ORÉAL PARIS CC Cream I 7 NATURA SIBERICA Whitening Tandpasta


Jeg har modtaget mange af disse produkter, som gaver og i goodiebags, men disse udvalgte produkter er altså nogle der er gået hen og blevet favoritter i mine rutiner. Derfor tænker jeg at de må deles med jer!


1. BIOTHERM

Denne creme, eller en klassisk creme er det faktisk slet ikke. Det er en gennemsigtig blå geletekstur og minder mig faktisk mest af alt og meget bløde vingummier. Hvor mærkeligt det end lyder, så er det et virkelig godt produkt. Jeg bruger den som min natcreme, hver aften. Når man smører den i ansigtet er det som om den smelter på huden og smelter ind i huden. Jeg føler nærmest, at jeg kan mærke min hud bare drikke og arbsobere alt fugten, som den har brug for. Den er utrolig drøj i brug, så holder virkelig længe og er prisen værd. Et virkeligt underligt produkt, men helt klart anbefalesværdigt, hvis du også har en hud der har brug for massere af fugt.


2. DR. JART+ Hydrating Moisturizer

Blot et produkt, som giver dejligt fugt. Jeg bruger den når min hud har brug for et ekstra fugt boost.


3. A-DERMA Micellar Water 120,-

Jeg har virkelig prøvet mange forskellige micellar water, men denne her fra A-derma er klart en af mine favoritter. Min make up kommer virkelige nemt af, også og ikke mindst især den vandfaste mascara. Man skal Ikke gnide særlig meget, inden det hele er af. Den er skånsom, beroligende, men stadig enormt effektiv. Den udtørrer desuden ikke huden og så er den særligt god til sart hud.


4. STUHR Silver Shampoo 83,-

Denne silver shampoo er den bedste jeg hidtil har prøvet. Jeg kan virkelig se en forskel på mit hår efter blot en vask med den her shampoo. Fordi den er så effektiv bruger jeg den kun hver 3-4 gang jeg vasker hår og jeg skyller den faktisk ud med det samme. Jeg kan godt være lidt utolmodig, med at skulle vente flere minutter på hvert produket, skal nå at virke i håret. Men denne virker altså med det samme, i mit hår. Efter sommerens sol, hvor mit hår er blevet lysnet en hel del, er det fantastisk med et produkt der holder de lidt gule og røde toner i mit hår væk og håret synes dermed også lysere. Shampooen har desuden også en tilhørende conditioner (her) , som jeg plejer også, at bruge den sammen med.

Mine er snart tomme, men jeg skal i hvert fald ud at generhverve mig både shampooen og conditioneren, for det er blevet et produkt jeg ikke kan leve uden.


5. GLO-MINERALS Concealer

Den rødelige tone er helt perfekt, til mine mørke rander under øjnene. Den dækker dem med en meget lille mængde, da det er mineral makeup. Den mere almindelige lyse tone mikset med den rødelige er god til urenheder.


6. L'ORÉAL PARIS CC Cream 149,-

Et mirakelmiddel. L'orèal Paris' CC Cream udjævner min hud så smukt, uden at dække huden til. Nogle dage bruger jeg blot denne på min hud, da den gør arbejdet så let og fint. Der er tilmed faktor 20 i den, hvilket jeg er en fan af, i sær nu hvor man ikke tænker på at putte solcreme på sin hud længere.


7 NATURA SIBERICA Whitening Tandpasta 29,-

Denne tandpasta er Natura Siberica's bud på den populære sorte tandpasta med kul. Den rengører tænderne fint og lysner dem også en smule. Jeg skulle dog lige vende mig til smagen, da jeg har brugt Colgate i 23 år, men efter en lille uge var der intet ualmindeligt. Desuden koster den kun 29 kr, så den er dermed ikke dyre end de mere almindelige tandpastaer på markedet og den er tilmed økologisk.

Jeg har ikke kunne finde et link på dette produkt, men den kan købes i deres butik på strøget, ellers kan man også skrive til dem på facebook (her) , så sender de gerne.
Likes

Comments

Beauty

REKLAME

BIOTHERM Dagcreme I BIOTHERM Natcreme I BIOTHERM Serum I BIOTHERM Micellar water

Først og fremmeste vil jeg lige nævne for jer, at dette er et udpluk af nogle produkter, jeg har været så heldig at modtage af Biotherm. Dog er min begejstring virkelig oprigtig og jeg har selv valgt, at dele disse produkter med jer. Det er altså ikke noget jeg er blevet betalt for, selvom der står reklame oppe i toppen. Det er grundet den nye markedsføringslov, at jeg skal skrive det, som jeg nok kommer nærmere ind på på et andet tidspunkt.

Nå men altså:

Da jeg skulle på sommerferie, pakkede jeg dette lille fine rejsesæt. Det er nogle produkter jeg virkelig er begejstret for. Jeg må indrømme, at jeg får testet en hel del fra en masse forskellige mærker, men disse produkter og denne serie, får virkelig min opmærksomhed. Både min mor og jeg brugte produkterne, da vi var i Stockholm og hun var mindst lige så begejstret som jeg. Så det virker altså til alle aldergrupper. Aldrig har jeg haft så fin, blød og fugtet hud, med lidt ekstra glød, som nu. Og er de ikke bare søde i de små miniature krukker?

Der har været til fire uger indtil videre og jeg vil nok skyde på, at der er til en uge mere eller to. Så det er virkelig drøj i brug. Det er nogle produkter der ikke er helt billige, men husk at tag i betragtning, hvor længe der er til. Desuden er det også ret smart fx. at købe rejsestørrelser, hvis man overvejer at skifte nogle af sine produkter ud. På den måde kan man lige teste, om det er nogle produkter man bliver glad for, inden man køber dem i fullsize. Og det gæder selvfølgelig alle mærker.

Det eneste minus må være, at der ikke er solfactor i dagcremen. Men nu hvor det alligevel er sommer og jeg påfører en højere solfactor hver morgen, gør det ikke så meget.

Jeg har ikke kunne finde et link til rejsestørrelserne, men jeg mener at jeg så dem i Københavns lufthavn tideligere på måneden. Jeg har derimod linket til fullsize udgaver at produkterne.

Likes

Comments

Instagram@amandabugge