Header

H&M Jakke I ZARA Blouse I MANGO Nederdel I ASOS Støvler I CHANEL Taske I MEOTINE Bandana

Jeg fik aldrig vist jer dette outfit fra Paris Fashionweek, den gang det stadigt var lunt og vejr til bare ben. Blot halvanden måned siden.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

New in

GRITT & BORIS T-shirt

Kan du ikke rigtig finde den helt perfekte hvide basic tee? Så har jeg en godt bud på en, nemlig denne fra Gritt & Boris.

Egenligt har jeg de sidste mange år, ikke rigtig gået med basic t-shirts, toppe eller langærmet fordi jeg ikke synes det var interessant nok til et outfit. Men efter jeg har været så heldig at modtage denne her t-shirt, har jeg indset hvor fint det faktisk er, til et eller detaljeret outfit. Det er egenligt ret fint at der er en rolig overflade, når man har en laknederdel på med en masse spænder og lynlåse, samt et par voldsomme støvler og ikke mindst er den god at have under sin strik.

T-shirten er af det lækreste og blødeste materiale. som falder så flot og er skønt at have på, nemlig tencel. Gritt & Boris er et nyt dansk brand, som designer og producerer bæredygtigt tøj. Fx. er t-shiten lavet af Tencel, som faktisk fremstillet af eucalyptus, der er et af de hurtigst voksende træer, kræver ikke alle mulige sprøjtemidler og kan gro på arealer hvor det kan være svært at dyrke andre planter.

Til sidst vil jeg lige komme med et lille tip. Jeg har min t-shirt i en str. L, da jeg godt vil have den til at sidde lidt oversize. Så de er lidt små i det.

Likes

Comments

Jewellery, Hvisk, Wishes

1. PANDORA Ring I 2. HVISK Øreringe I 3. PILGRIM Øreringe I 4. PANDORA Ring I 5. PILGRIM Ring I 6. PANDORA Øreringe I 7. PILGRIM Øreringe I 8. PANDORA Ring

Disse smykker er ret så fine og er nogle jeg godt kunne tænke mig at tilføje til min smykkesamling. Måske har i lagt mærke til at der er flere smykker i sølv end der plejer. Jeg er blevet lidt lun på ideen, om at få flere sølvsmykker til vinteren.

Desuden har jeg opdaget Pandora på ny. Jeg har fundet nogle ret så fine ringe og øreringe fra Pandora, som ellers var et brand, der var gået lidt i glemmebogen for mig. Måske jeg snart skulle tage på udkig efter nogle nye smykker i sølv i deres nye butik, som åbnede tideligere på måneden, i Fields. Der er netop også åbnet i Pandora-butik i Århus, til jer hvor det er tættere på.Indeholder affiliate og er lavet i samarbejde med Pandora

Likes

Comments

Me

​Jeg er fyldt godt op med gode ideer, drive og inspiration fra Paris. 

Likes

Comments

New in

PUBLIC DESIRE

Så er jeg hjemvendt efter en fantastisk tur til Paris og fashionweek. Hvis i har fulgt med på instagram og instagram stories har i sikket fuldt med i mine dage. Desuden har i måske også set, at jeg har fortalt at jeg har optaget nogle små videoklip og kommer med en lille film senere på bloggen. Wii. Desuden skal der nok komme meget mere om Paris på bloggen her. 

Med til Paris havde jeg bla. disse nye lak babies fra Public Desire, som jeg er head over heels over. De sidder simpelthen så smukt på foden. Dog vil jeg fortælle de er meget stramme/smalle, hvilket gør dem lidt små i størrelsen.


Likes

Comments

Instagram@amandabugge