Header

Me, Outfit

LUXURI Pels Collar I H&M Jakke I Samsøe Samsøe Strik I Bukser af mit eget design I Shoe Biz Støvler I Chanel Taske I H&M Briller

Hvis i følger med på instagram (@amandabugge ), har i nok set, at jeg har været i Paris til modeuge i sidste uge. Jeg var afsted med skolen, men jeg var også til en hel del shows, showrooms osv. med bloggen. Det var en skøn og oplevelsesrig tur, men også så travl. Desuden havde jeg også fødselsdag i sidste uge i Paris, yay. Da jeg kom ned til morgenmad på hotellet havde nogle af pigerne sat både lys og flag i en croissant og så havde de også købt lidt gaver. Så dagen startede så godt som det kunne og nu er jeg altså ikke mindre en 23 år!

Kunne i tænke jer at se og høre mere om Paris og fashionweek?

Likes

Comments

Favorites, Food

SODASTREAM

I dag vil jeg dele min yndlings drink/drink med jer. Den er god både med alkohol i til en fredag aften, men bestemt også god uden, som en sommerlig drik.


Alt du skal bruge er:

Danskvand

Lys rom

Hyldeblomst saft

Lime

Mynte

Lidt rørsukker


Start med at mixe ca. en tsk. rørsukker med mynten, knus gerne mynten en lille smule, så du får aromaen ud, men ikke for meget så den bare bliver helt smadret. Pres lidt limesaft i efter behag, jeg kan godt lide den godt syrlig, men man kan jo gøre som man vil. Hæld derefter lys rom, hyldeblomstsaft og danskvand i og gerne godt med isterninger.

Nu hvor jeg har en SodaStream er det jo lige til at lave disse drinks, da jeg stort set altid har ingredienserne. Om sommeren har jeg nemlig altid mynte på tagterrassen. Generelt gør det bare lige aftensmaden lidt bedre med et glas danskvand, istedet for et glas postevand, en gang i mellem.

Med en SodaStream kan du jo lave postevand om til danskvand, men et lille hurtigt tip er også at putte hyldeblomstsaft i. Husk dog at lave danskvanden først og så putte smagsgiverne i efterfølgende.


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Soda Stream

Likes

Comments

New in

WEEKDAY Blazer

Jeg spottede denne jakke på Maria Jernovs blog for nogle dage siden og jeg blev nødt til at bestille den hjem med det samme. Jeg synes både jeg manglede en mere interessant jakke, samt at jeg havde ledt efter noget i camouflage print i noget tid. Desuden så er den sat ned fra 1300,- til 300,-, så der var ikke meget betænkningstid. Faktisk er det en herrejakke, men jeg synes herrejakker har sådan et fint fit, hvis de altså ikke bliver alt for store til en.

Likes

Comments

Outfit

1. HVISK Øreringe I 2. LOREAL PARIS Neglelak I 3. ISABEL MARANT Kjole

I 4.MARC INBANE Selvbruner I 5. JIMMY CHOO Stiletter

I aften er det nytår og vi vil sikkert alle gerne se godt ud, når vi skal feste hele natten og sige farvel til 2016 og goddag til 2017.

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg skal have på (chok!), så jeg må i gang med at kigge i klædeskabet, hvad der gemmer sig. Når jeg nærmer mig en fest og intet har at tage på, ender jeg altid med at gå i gang med at sy noget selv, haha, hvilket er alt for stressende og noget jeg har lovet mig selv ikke at udsætte mig for i år!

Men en ting er sikkert negle skal lakeres, muligvis i denne grønne farve, nu må vi se hvad tøj jeg ender i. Og så er selvbruneren lagt.

Det tog mig mange år, men jeg er virkelig blevet glad for selvbruner. Men nu er den uundværlig for mig til særlige lejligheder. Ikke nok med man bliver brun, så synes huden også langt pænere og mere blød og man ser lige den smule friskere ud!

Og det gode ved denne selvbruner fra Marc Inbane frem for andre, er at man sagtens kan nå at få den på, selvom man vågner op om morgnen og har glemt at få den på aftenen i forvejen. Der kommer nemlig farve på med det samme man smørrer den på huden, dog tager den også til i farve som timerne går, men den ligger altså en god farve med det samme.

Jeg vil nok mest anbefale at bruge den til kroppen, da den giver ret meget farve. En super smuk farve, som passer rigtig godt til min hudtype i hvertfald. Den ser ikke orange ud, hvilket nok er den største bekymring. Til ansigtet vil jeg være mere forsigtig og tage en selvbruner som fx. denne fra Nordic Tan.

Et par gode tips og anbefalinger hermed givet videre og så vil jeg bare sig godt nytår og hav nu alle en fest i aften!


Indeholder affiliate

Likes

Comments

Instagram@amandabugge