Header

Man vet att sommaren är här när djuren börjar släppas ut. Efter att ha varit hemma i en vecka pga sjukdom så började Millie bli väldigt rastlös. Både hon och jag är förkylda och hostar i ett. Men idag så åkte vi upp till stallet en sväng och träffade hästarna. De flesta var redan ute i hagen men vi hann träffa en i alla fall. Hästar finns annars ute hos farmor och farfar men Millie har bara sett dem på avstånd från vagnen. Nu fick hon komma riktigt nära och såg ut som en fågelholk hela tiden. Så söt mitt hjärta är!

Efteråt åkte vi ut till en ladugård och tittade på när alla kossor släpptes ut på grönbete. Jag personligen är mer ett fan utav hästlukt än kolukt 😉  Men Millie var otroligt glad och nyfiken i alla fall.
Ikväll är vi bjudna till min pappa. Där ska vi grilla och dricka lite gott. Men först, tacomys!

Puss & Kram! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I förmiddags så träffade vi min mammavän Matilda och hennes son Lukas som är ca 1,5 år. Vi satte oss en stund i den lilla lekparken här utanför och det var första gången för Millie.  Hon provade även på att gunga och det gick hur bra som helst! Ska bli fint hela veckan så det blir nog mer av den varan nu när hon kan :)  Lukas sprang omkring och Matilda efter hahha. Han är ett riktigt duracellbatteri. Åkte kana och gungade. Vi lekte lite i sandlådan och han byggde slott. Millie är ju dock lite för liten för att bygga än men hon satt mer än gärna och tittade på Lukas. Nu sover lilla loppan och jag ligger ute på balkongen och solar. Kan det bli bättre?  👌 Ska snart gå in och göra ett glas flädersaft 😄

Puss & Kram!

Likes

Comments

Nu har jag börjat få lite kli i fingrarna igen ang inredning i loppans rum. Satt och kollade på internet efter alla möjliga saker och det finns så himla mycket! Jag vill ha allt! Men allt ryms ju inte här hemma. Så jag får helt enkelt sålla fram favoriterna. Imorgon blir loppan 8 månder. Och på tisdag ska vi till bvc. Där har vi inte varit på rätt länge. Men hon börjar bli tung att bära nu så gått upp i vikt har hon ju verkligen 😄 Efteråt blir det öppna förskolan. I torsdags blev jag gammal tant😉 26 år. Fick fina blommor och presentkort. Även loppan fick några presenter.

Nu har vi fått upp grinden ovanför trappan också. Skönt att inte behöva oroa sig för den.

Puss & Kram!

Igår såg jag dessa två gosingar dansa så jag var tvungen att filma och knäppa en bild.
Pappa-dotter-dans. De är så fina tillsammans 💟

Likes

Comments

Idag så gav jag loppan lite frysta blåbär i foodfeedern. Toppen vid tandsprickning och dessutom gott 👍
En stor succé för henne som glatt smaskade i sig alltihop!

Vi har både blåbär och hallon i frysen. Ännu ett plus att de inte är besprutade. Allt växer vilt på marken som Eriks föräldrar äger. Milinas farmor gör även egen saft som jag älskar! Tror även att Millie kommer älska och tjata om den framöver ☺ 

Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Vi har som sagt precis ätit och Millie sitter i stolen, blå om munnen och viftar på sina små fötter!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Idag skulle Erik jobba kväll så vi passade på att åka ut till hans föräldrar på landet under dagen. Så otroligt skönt väder. Sol hela dagen! Medans han tvättade bilen så gick jag och Millie runt en sväng och hälsade på hästarna, hundarna och getterna. Efter en stund så somnade hon gott och jag satte mig ner på en stol i solen och njöt. När Erik var klar och bilen blank och fin så bjöd Hasse på middag. När vi skulle åka hem fick vi dock syn på de två getterna, Staffan och Bengt som lugnt promenerade ute på grusvägen. Glömmer aldrig Eriks min haha. 😮
De hade visst rymt från sitt lilla krypin längre ner på gården. Vi fick springa ut och runt huset i ett försök att leda ner dem igen. Men det räckte med att Erik prasslade lite med en godispåse så följde de glatt efter. Ett tag där så vart jag lite rädd att de skulle rusa fram och stånga mig i rumpan när de gick bakom. Kände dock att jag kan ju inte börja springa för då börjar de la springa efter haha! Då hade jag fått kuta skrikandes ner hela vägen! Så jag behöll lugnet. De är ju jättesnälla 😊 Väl framme konstaterade vi att elen inte var på. Så de hade knölat sig ut på något vis. 

Imorgon är det återigen dags för öppna förskolan. Roligt att få träffa alla söta barn igen 😄

Puss & Kram! 

Likes

Comments