Daily

Idag har jag fått gjort mitt allra sista arbete i skolan och dessutom gjort min sista redovisning, så nu är jag klar! Jag är färdig med trean!!! Så vår svenskalektion gick ut på att sätta ihop en spellista till vårt studentflak, vår svenskalärare ska nämligen vara dj, kul va?? Efter skolan gick jag och tjejerna till stan och köpte biljetter till studentfesten på hotellet och även lite presenter till våra kära mentorer, superbra blir det! Nu på kvällskvisten har jag varit med Elina och picknickat i Nolhaga, supermysigt såklart att sitta o prata om allt och inget i värmen och solen. Nu är jag hemma och njuter av att slippa plugga, livet leker!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kläder

I helgen när jag var i göteborg sprang vi in på lite second hand-affärer oxå! Jag fick med mig denna från Levis och nåt liknande i svart och även ett par jeansshorts! Och dessutom en lite ball T-shirt, så jag är mer än nöjd!!

Likes

Comments

Daily

Måndag - Vid 12 har jag och Linnea bokat tider på en hårsalong här i stan så ska vi färga håret!! Iiiih, är svinnervös!!! Tänk om det blir skitfult!!!!!!

Tisdag - Absolut ingenting intressant händer på dagen, men framåt eftermiddagen ska jag till Ellinor och prova min balklänning, även detta lite nervöst såklart men mest supertagg!!!!

Onsdag - Min sista skoldag innan betygen sätts, så den sista som räknas typ.... Sjukt att man klarat av tre år sen!! På kvällen ska vi ha klassfest med tema.... Mer om det senare!!

Torsdag - Kristi himmelfärds och ledighet!

Fredag - Klämdag och ledighet, antagligen lite (läs: mycket) upptagg för balen också, sheeeeet!

Lördag - Spraytan bokad och antagligen (om jag känner mig själv rätt) tusen saker till att göra inför balen som jag inte löst ännu....

Söndag - BAL! Ska få mitt hår fixat av no19 som är världens bästa hårsalong men resten ska jag kirra själv med smink och naglar osv. Det borde lösa sig tror jaag......

Erkänn lite mysig om än nervig vecka!! Och veckan efter är ju MINST lika rolig... Men mer om det när vi kommer dit! PUSS sålänge och hoppas att ni har det lika bra som jag har det just nu!

Likes

Comments

Utseende

Igår var jag i Göteborg med Astrid och Filippa med målet att hitta och köpa balsmink, och gissa om jag lyckades!! Plånkan svider lite, men min materiella lycka är på topp! Nu ska nog min bas lyckas hålla hela kvällen hoppas jag, knäppt vore det väl annars....

Likes

Comments

Daily

Hej kompisar!

Åh fy, idag hade jag precis som så många andra treor matte nationella och det gick sämst. Fyyy jag har aldrig presterat såhär dåligt på något någonsin, blir så ledsen på mig själv. :-( Det har jag dock kompenserat med resten av dagen. När jag kom hem gick jag direkt ut till löpbandet och gick en sväng. Och gissa vad? Denna lilla svängen tog jag i mina balklackar. Jag är nämligen en sån person som så sällan har på mig klackar och jag vill inte se heldum ut och ramla fram när balen kommer. Så jag tog och gick nån kilometer på löpbandet med dem, inte helt dumt tycker jag!! Efteråt sprang jag lite också för hade överskottsenergi och körde även lite armstyrka. Det är nog min favvisdel av kroppen att träna. Kanske för att jag är så svag i armarna så jag ser mest resultat i dem. Annars har jag pluggat en hel del idag och ätit världens. godaste. lunch. Stir fried rice typ med massa goda grönsaker i<3 MUMS! En annan väldigt behövlig sak jag gjort idag är att gå och hämta ut mitt jobbschema inför sommaren och även skriva på lite papper och sånt, så det är skönt att ha fått gjort. Och nu ikväll har jag kört lite yoga. Jag håller på att försöka lära mig litegrann om just det, och än så länge är det superroligt och riktigt bra träning! Och jag märker hur mycket bättre jag blivit på bara några veckor, inte minst i tankesättet och teknik! Så kul att se när man utvecklas tycker jag.

Likes

Comments