Musik oså

Jag har hittat en ny favoritpod! Anton och Thobias heter killarna som leder snacket i Regnbågsliv och de verkar superhärliga båda två när de pratar och diskuterar med och om HBTQI-personer och -frågor på ett underhållande, lärorikt och intressant vis. (Shit jag låter som en reklambyrå här och nu. Men jag kan inte hjälpa de!) Än så länge har de bara släppt två avsnitt, ett med artisten Mariette som berättar sin "komma-ut"-historia och ett som gästas av Vanessa Lopez som pratar om synen på trans och hur hon ångrar en operation, ett ämne som varit väldigt tabubelagt och som borde uppmärksammas mycket mycket mer! Avsnitt nummer tre släpps nu på torsdag och jag längtar! Jag lyssnar på den via iTunes och podcast-appen.

Likes

Comments

Outfits

Såhär såg jag ut igår när jag var i Göteborg och kollade på Hov1.

Likes

Comments

Daily

Har sportlov denna veckan och jag njuter som bara den! Har jobbat i ishallen, firat alla<3'sdag, varit med mina bästavänner och igårkväll var jag och mina tjejkompisar på Hov1's spelning på Trädgårn, de va skoj! Idag har jag inte så mycket inplanerat, förutom några pluggtimmar och ishallshäng. Vi har börjat jobba lite lätt inför showen nu så det innebär långa men roliga pass. Idag har vi ett fyra-timmarspass med barnen. Ser fram emot koncentrationsnivån framåt slutet....... Här kommer några bilder från de senaste dagarna<3

Likes

Comments

Daily

Mitt internet har lagt ner här hemma........ fy det är svinjobbigt faktiskt haha, men en bra anledning att skjuta upp lite plugg;)) Istället blir det mobilbloggning idag, så om det inte ser ut riktigt som vanligt så vet ni varför. Är inte van vid det här.
Vad är dagens planer då? Ingenting på flera timmar o jag älskar det. Ska försöka få gjort lite matte och göra en god lunch innan Filip hämtar upp mig så ska vi ha myskväll<3 Vi får ju lov idag och som vanligt säger jag SHIT va välbehövligt!!! Tror jag skrivit det varje gång vi fått lov haha, men det är ju verkligen så! Man behöver pauser. Ser fram emot en veckas ledighet utan några planer förutom jobb & träning. I löv it

Likes

Comments

Daily

En kylig Börjesson påväg ut genom dörren mot ishallen;)

Ja ni, idag var jag ledig från skolan vilket vanligtvis resulterar i gohäng med vänner, men idag kände jag för att vara ensam och få saker gjort istället. Har varit hos tandläkaren (känns som evigheter sen, inte bara några timmar??? shit), pluggat, jobbat & netflixat sönder. Nu är klockan läggdags för vettiga människor, men jag och mina sömnproblem lär vara uppe en stund till... Godnatt iallafall så får vi se när jag kryper till kojs, puss!

Likes

Comments

Daily, Mat

Igår fyllde Sara 19 år, först i gänget och om en vecka är det min tur! Vi var i alla fall på favvisrestaurangen här i lilla Asås, Amvrosia! Ett mysigt grekiskt ställe med DÖgo mat, härlig atmosfär och supersöt personal. Mitt stora tips är Havsaborren, har tagit den varje gång jag ätit där sedan jag sedan jag slutade äta kött och ASSÅ. Nej. Den är mitt allt! Jag förflyttas till en annan värld av risotton som den serveras med. ÄT DEN.


Likes

Comments