Just nu ligger jag i min säng, klockan är 00.02 och jag kan inte somna. Varför vet jag inte, har under de senaste dagarna haft svårt att sova och tyvärr inte fått tillräckligt med sömn vilket har gjort mig riktigt trött och framförallt stressad då jag alltid har haft lätt att somna, haha. Den senaste veckan har jag haft mycket i skolan som vanligt, känns som jag drunknar i läxor, inlämningar, prov samt nationella prov. Vilket är väldigt påfrestande och leder till oerhört mycket stress. Är de det som resulterat till sömnproblem? Jag kan inte vara den enda som känner såhär, men man får ha i åtanke att det snart är över och äntligen sommarlov.

I torsdags var jag ledig så jag och Mikaela gick en sväng på stan och vi båda fick faktiskt med oss en regnjacka, matchande dessutom. Sedan spelade jag fotboll med Ida, insåg verkligen hur mycket jag saknar fotbollen och tankarna har börjar gått om jag ska börja igen men det återstår att se. I fredags åkte jag till Silje vid 16 tiden där det vankades fest, en ganska lugn kväll i början med sköna person, beerpong och mycket skratt. I lördags firade vi min mamma som fyllde år i onsdags så det kom lite folk hit på middag och sedan var jag med några från min gamla klass och kikade på Eurovision, supermysigt!! Det var en kort sammanfattning av några dagar av den senaste veckan.

Pussar!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej kärlekskex!!

Jag vill tipsa er om en foundation som jag har blivit helt förälskad nämligen Milani conceal and perfect 2 in 1 concealer and foundation. Det är alltså en foundation och concealer i ett. Den är heltäckande och ska täcka mörka ringar, rodnander och annat. Den beskrivs även vara fulltäckande, vattenresistent/svettålig samt hålla hela dagen. Foundationen innehåller ingen olja och är inte djurtestad.

Jag använder vanligtvis 2-2.5 pumps om jag använder en annan foundation men med denna räcker det med hälften så mycket. Den håller även på mitt problemområde på näsan.

Eftersom Milani inte säljs i butik så kan det vara svårt att hitta rätt nyans. Jag har den ljuaste nyansen, " Creamy Vanilla" tyvärr är den kanske lite väl gul. Hållbarheten på denna foundationen är helt fantastisk och är perfekt för långa dagar samt utekvällar.

Ni hittar denna produkt på Lyko där den kostar 175 kr.

Likes

Comments