E T T H A L V Å R - 6 M Å N A D E R - H U N D R A Å T T I O T R E D A G A R.

Idag firar jag och min Johan ett halvår tillsammans. Så imorse när alarmet ringde så överraskade han mig med tända ljus och en underbar frukost. Han hade nämligen klivit upp 07:00 och åkt och handla för min favoritfrukost. Så på jobbet idag satt jag och pysslade ihop ett litet kort med massa fint på. Kämpade järnet verkligen, hade lim fulla fingrarna innan jag blev klar haha. Ikväll ska vi äta en god middag, se paradise hotel, SPELA SKIPBO!!!, dricka julmust och äta skumtomtar. En super mysigt dag. Kramar. Nu ska jag pussa sönder Johan, HEJ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klockan blev en hel del innan vi blev klara med allt vi skulle göra idag. Så klättringen och bowlingen blev uppskjutet då vi kände oss helt slut. Vi lyckades iallafall köra första omgången med lack på tre möbler här hemma. Så förhoppningsvis passar dom bättre in i lägenheten snart. Kram

Likes

Comments

Min andra pyjamas som låg i paketet från ASOS är denna skönhet, en grå med vita lamor på. Långärmat är alltid bäst så tror denna kommer användas flitigt.

Likes

Comments

GODMORGON VÄRLDEN. Lördag idag och jag kände för en mer märkvärdig frukost. Slängde ihop en smet, stoppade in den i ugnen och hoppade in i duschen medans jag väntade på att dom skulle bli klara. Sedan dukade jag fram lite mysigt och dekorerade med rosorna jag fick av Johan för någon dag sedan. Idag har vi mycket planerat. Vi ska bygga ihop vår byrå vi köpte igår, tvätta och lämna bort grejer. Sen ikväll blir det kanske bowling och klättring. Men innan dagen kör igång så ska vi spela en omgång skipbo. Kram!

Likes

Comments

Idag är det fredag och åh vad jag älskar fredagar. Det är verkligen den bästa dagen på hela veckan. Det är den dagen då du är som gladast och ständigt tänker "äntligen helg" eller "Imorgon är jag ledig!!". Vi spenderade vår fredag på Ikea. Shoppade allt från badrumsmatta till ljuslyktor samt gjorde vårt första "dyrare" köp tillsammans, nämligen investerade i en madrass. Kan meddela er att den är magisk. När Ikea stängde åkte vi hem, tog fram fredagsmyset och körde kortspel hela kvällen. Köpte ett nytt spel i onsdags på Gekås och det var riktigt kul, vi nördade till klockan närmade sig halv 3. Älskar verkligen spelkvällar, helt underbart, bästa som finns.

Godnatt kära ni!

Likes

Comments

Förra veckan beställde jag hem två stycken pyjamaser från ASOS och kan ju säga att jag är mer än nöjd. Ville bara byta kläder direkt under gårdagens middag, men kanske inte är så passade outfit på ett födelsedagskalas. Så igår kväll invigde jag denna skönhet, rosa med unicorns. Kan det bli mer girlpower?. Kram

Likes

Comments

Idag träffade jag mina sockertoppar efter jobbet. Vi for på Gekås och shoppade järnet i några timmar. Är så skönt att ha dom så nära, kommer grina en och annan tår när dom flyttar hem till Östersund igen. När shoppingturen var över skjutsade jag tjejerna till tåget och for hem till Linnea och firade Stefans födelsedag med hela familjen Sellberg. Mys!

Likes

Comments

Johan har tagit över min förkylning så idag stod jag för middagen, hamburgare. Just nu ligger vi i soffan, jävlas med varandra och ser shameless. Snart ska vi röra oss mot sängen för imorgon väntas jobb. Kyssar!

Likes

Comments

Tisdagens inlägg som aldrig kom upp: Sitter på jobbet och ska snart gå till lunchen tillsammans med mina kids. Idag väntas en lång jobbdag. Ska stänga övervåningen på skolan 17:15, sedan åka till Apelviken och jobba till 19:30. Efter ska jag åka och träffa Linnea och Sofia. Vi ska testa måla våra masker vi planerat att ha på halloween haha, håller tummarna att det blir bra.

Efter: Kan meddela er att våra masker blev riktigt bra. Nu är det bara resten som måste fixas. Är så taggad!

Likes

Comments

För några dagar sedan pysslade jag och Johan ihop vår brevlåda. Eller ja, Johan hade fixat brevlåda, färgpennor och lack samt snickrat ihop ett par bräder och målat dom vit. Så för att slutföra allt hans arbete så målade vi brevlådan tillsammans. Blev faktiskt riktigt nöjd. Så nu har vi finaste brevlådan i Apelviken haha. Kram!

Likes

Comments