Header

Bilder från gårdagens toppen-middag. Johan är såå duktig på att laga mat. Blir lika gott varje gång.

GODMORGON VÄRLDEN!!
Vaknade klockan 10:00 och har fortfarande inte klivit upp ur sängen. Jag tänker stanna i sängen så länge som möjligt.

DAGENS: Att göra:
• Lunch
• Födelsedagspresent-shopping
• Handla
• Pussa på Johan
• Dra på "tränings-möte" med nya friidrottsklubben
• Träffa gänget
• Krama sönder Linnea som äntligen är hemma!!

Så, så ser dagen ut. Ang "tränings-mötet" så hörde jag av mig till en av Varberg GIFs tränare igår på flygplatsen och sa "Jag vill vara med!!". Så blev välkomnad till kvällens träning klockan 19:00 med senior- och veterangruppen. Är så nervös. Haha hoppas alla är snälla. Nej men skämt-o-sido, är nervös men det kommer säkert gå jättebra. Det är bara att göra. Men nu måste jag kliva upp och laga lunch, så hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

19/6 - 07:30 befann jag mig på Östersunds flygplats. I väntan på det försenade flyget ringde jag både Swedbank och SAS för att få tillbaka pengarna då det dragits dubbelt. Lyckades och pengarna är nu tillbaka på kontot, inget strul bara långa telefonköer. "Du har plats 52 i kön. Väntetid: 10 minuter" .

Östersund ➡️Stockholm➡️Göteborg➡️Varberg

Vid 2-tiden kom jag äntligen hem. Drog i mig ett packet nudlar i väntan på Johan. När Johan äntligen slutat skyndade vi oss ner till havet. Tog årets första sommar-dopp och njöt i solen. Äntligen är sommaren här!!

Likes

Comments

Morgon efter Håkan Hellström klev vi upp klockan 06:00 för att fortsätta vår roadtrip. Denna gång tog bussen oss till Sundsvall där en friidrottstävling väntade. Mamma och pappa väckte oss, bäddade ner oss i varsin stol och sen somnade vi direkt vi la huvudet på kudden. Kände mig som ett litet spädbarn när jag låg där och sov.

Lovisa hade första start 11:00 och efter det rullade det på för henne hela dagen. Hon hade gren, på gren, på gren och ibland tillomed två grenar samtidigt. Själv satt jag på sidan om och kollade på. MEN...

Klockan 17:45 ropade dom ut - "Amanda Blomqvist där efter blabla blabla". Ja ni läste rätt, jag efteranmälde mig på höjdhopp. Eftersom jag planerar att börja igen och har nu sprungit två gånger (hahah) så tänkte vi - "Varför inte!".

Så trotts att jag inte lyft ett finger och suttit framför tv:n varje dag i 4 år (istället för att tränat) så gick det riktigt bra och jag tror det blev pers. När jag slutade(för 4 år sedan) hoppade jag 140-142 (tror vi) men idag hoppade jag 144. Är supernöjd. Målet och drömmen var att jag inte skulle ha halkat så långt efter så jag iaf skulle klara 140. Och det gjorde jag och jag är supernöjd. Nu måste jag bara träna sönder för att komma ikapp alla andra haha. Så vi får se hur detta går!!

Likes

Comments

Okej jag fick all blixt på mig. Sådär blek är jag inte..

Påväg upp till Umeå bestämde jag mig för att hänga med resten av gänget på Håkan Hellström. Så hörde runt lite och lyckades få en biljett. Så i Umeå blev det förfest hos Rickard och Lise-Lott med nästan hela Umeå- och Stockholmsgänget. Riktigt mysigt. Sedan for vi till området och dansade och sjöng tills fötterna gjorde ont. Lyckad kväll!!

Likes

Comments

I fredagskväll började vi vår tur till Umeå. Gick riktigt bra och oj, vad det är smidigt med husbil. När klockan började närma sig 23:00 stannade vi på en camping i Åsele. Jag hade otroligt mycket spring i benen så for ut och sprang med pappa. Blev en halv mil och jag är mer än nöjd. Målet är milen innan årets slut haha. Kram!

Likes

Comments

Gick på gå och löpkliniken tillsammans med mamma och fixade ett par nya skor. Vi klämde och känna, sprang på rullband och prova både det ena och det andra. Tillslut hittade vi dom perfekta skorna för mig. Är verkligen helnöjd. Älskar att personalen där är så kunnig och verkligen kan sin grej. Nu behöver jag inte köpa nya springskor på ett bra tag!

Likes

Comments

I fredas gick Lovisa ut 6:an. Så 09:00 var vi på plats på Jamtli för en härlig skolavslutning. Enligt smhi skulle det både blåsa och regna men som tur var så hade appen fel och det blev strålande sol, helt fantastiskt.

Fortsatte sedan in till stan för shopping och lunch

Likes

Comments

Som ni läste i tidigare inlägg så skrev jag om spakväll. Det är nämligen så att mamma och pappa håller på att fixat ett spa här hemma och bastun har precis blivit klar. Så under veckan har man duschat och bastat en hel del. Är verkligen hur skönt som helst, samtidigt som jag enbart kan sitta i bastun några minuter innan jag dör av värmeslag. Än så länge är allt inte klart, saknas fortfarande något att bada i. Men jag tycker det redan ser superbra ut!!

Likes

Comments

Jonathan, jag och Dino spenderade hela tisdagen i solen. Solkräm och sololja på och sen var vi redo. Lyssnade på musik, lyssnade på poddar och bara njöt i solen. Så otroligt skönt att det börjar bli så varmt ute!!

Likes

Comments