View tracker
View tracker

Onsdagkväll och serier är ett faktum. Nu när vi sett klart lie to me har vi gått över till Dexter. Jag hoppad på att den är lika bra. I övrigt så har vi lagat middag och målat i den fantastiska målarboken haha (som vi inte gjort på länge). Är helt slut efter jobbdagen, vill bara ha en evig sovmorgon. Kram!

Likes

Comments

View tracker

På Black Friday rean beställde jag mina favoritskor. Betalade enbart 299kr för det var 2 för priset av 1. Så är helnöjd. Är tidigare ägare av ett par ljusa/"vita" och ett par svarta (men tyvärr försvann dom svarta..). Så nu har jag mina festskor för julfesten och sommaren. Kyssar!

Likes

Comments

• Pusslat med Johan • Varit med Linnea • Jobbat mina stängningar för denna vecka • börjat nörda ett mobilspel (så jag glömt alla sociala medier) • pratat i telefon med mamma • pratat i telefon med pappa • Haha mer har inte hänt •

Likes

Comments

SÅ KUL!!
Igår blev det utgång tillsammans med dessa snyggingar. Vi körde en mysig och rolig förfest hemma hos mig med musikquiz och vid 23:30 delade vi taxi med grabbarna grus till Grappa. På Grappa hade jag svinkul. Satt och skrattade konstant. Senare rörde vi oss vidare till Såsen där musiken var det värsta jag hört. Jag var så danssugen och blev en aning besviken då det inte kom någon bra låt. Kvällen slutade med Nuggets från Campino, en film och en Linnea som sov över. Supermysigt, hade så bra kväll. En av dom bästa på länge (och då gjorde vi inte något märkvärdigt)!!

Likes

Comments

DET ÄR FREDAG, kan ni fatta det? Att jobba på skola gör verkligen att dagarna flyger iväg och plötsligt är det fredag. Igår efter jobbet sa Johan "vi åker på Gekås, jag har haft tråkigt hela dagen" och som den shoppingnörd jag är blev jag ju överlycklig. Vi shoppade det ena och det andra på Gekås. Fyndade några julklappar och även lite smått och gott till mig själv.Likes

Comments

VÄLKOMMEN DECEMBER
Godmorgon kära ni. Börjar jobba om 1 timme men ska försöka trycka in frukost, adventskalendern och mys med Johan innan det. Så puss och kram, ha en bra dag!!

Likes

Comments

Johan kom på den mysiga idéen att vi varje år ska köpa en "annorlunda/speciell"-julgransdetalj att hänga i julgranen. I år så blev det en älg som står för Jämtland.


24 DAGAR KVAR TILL JULAFTON
Med julmusik i bakgrunden satte vi upp julgranen idag. Ja ni hörde rätt, vi har satt upp vår julgran. Extra kul var det också att klä granen då allt var helt nytt. Ljusen, glittret, stjärnan och kulorna var helt perfekt. Tycker den blev så otroligt fin och nu kan vi även njuta av den hela december. Det enda som saknas nu är dom sista julklappar. Johan har varit så duktig och köpt nästan alla sina och på 10 stycken står det mitt namn. Iiiih!!


Likes

Comments

Efter jobbet så vart det julbord med jobbet och alla andra som jobbar i varbergs kommun. Helt okej kväll. Men det blir lite extra "jobbigt" då man inte känner någon och alla andra känner varandra riktigt bra. (Man bli hon som står bredvid och ibland får ryggen, inte så wehoo). Var lite social här och där men kände tillslut att det var dags för mig att röra mig vidare. Haha taggad tjej. Nu har jag hamnat i soffan framför en serie och är lyckligare än lyckligast att jag fått tagit av mig skorna haha. Kram!

Likes

Comments

På mitt jobb så jobbar nästan bara vuxna vuxna och då menar jag vuxna människor som är runt 38-64, har familj, barn, är gifta, alltså har hela paketet. Så jag är den enda yngre personen på mitt jobb (min avdelning) så jag har länge känt att jag är lite "utanför". Och då menar jag inte att folk varit elaka och stött ut mig. Alla har varit supergo och tagit hand om mig. Saknar bara att arbeta med vänner man kan umgås med utanför jobbet. Som jag gjorde på Max/apelviken.

Så till vad jag tänkte komma till. Idag frågade en kvinna om jag ville samåka till morgondagens julbord med jobbet haha och jag blev överlycklig. Kände mig som en i gänget haha. Tyvärr ser det dock ut som jag måste åka egen bil då jag inte fattar något om bussarna här haha. Men tanken är bra underbar. Blev helt varm i hjärtat. Tänk vad något så litet kan göra!

Kram

Likes

Comments