Header

Det här gjorde du bra Ralphie!
En makalöst vacker och simpel plånbok, å nu är den äntligen min 😍

P.S
Min bästa kompis Elin Uhlin äger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

92/03/16 

Eftersom det i år blivit dags för "the big 25" så bestämde jag mig rätt snabbt att inte spendera den i Sverige.

Dagen spenderades på "världens lyckligaste plats" - DISNEY LAND.
Jag vet, man borde tycka att barnasinnet försvunnit vid de här laget, nu när man äntligen kan anses som "vuxen". Men nä, jag tänker hålla kvar de ett par år till.

Vi orkade knappt 4 h, sen kände vi att det blev för mycket. Det kändes som om hela Japan bestämt sig för att besöka disney samtidigt. Köerna växte så de på vissa åkturer var 2,5 h väntan. Lite spontant kände vi "fuck no" och drog.

Det blev sushi istället. Vi lyckades googla fram den bästa sushin i Tokyo några dagar tidigare och åkte dit och åt. Maten var så otroligt jävla god och ägaren cool så vi kände oss tvungna att gå tillbaka innan vi åkte hem till Sverige igen. Det visade sig att han kände igen oss och bjöd på misoshiru soppa. Mums!

Kvällen spenderade vi på Tokyos gator med spontan shopping och ett massage besök.
Av någon anledning bestämde vi oss för att massera fötterna, vilket jag har jäkligt svårt för. Nedan ser ni resultatet:

Ser inte framemot att komma hem men försöker se det positiva: nu kan vi börja planera nästa resa vilket faktiskt kommer bli POLEN, vilket jag inte besökt sen jag var 16.

Likes

Comments

Ny dag med nya äventyr!
Idag vaknade vi upp med lust för tempel jakt.
20000 steg senare och vi kom fram till att guld paviljongen var våran absoluta favorit. TITTA PÅ DEN. Är den inte helt otrolig? Min bild gör den knappast rättvisa, men testa själva att fotografera en byggnad gjord av typ guld when the sun is shining bright.
Efteråt blev vi såklart hungriga och stannade för en liten påfyllnad av matsäckarna. Detta resulterade såklart i att en halvt laktosintolerant Amanda kubbade mot toaletten strax efter, vilket inte kommer som en överraskning till de flesta som känner mig. Vad som däremot kom som en suprise för mig var den lilla lilla tanten som stod utanför min toalettdörr när jag var färdig. Hon puttade in mig, låste och satte sig på toaletten samtidigt som hon mumlade någonting på japanska. Helt jävla chockad stod jag bara kvar och lyssnade på när hon kissade. När hon var klar log vi mot varandra artigt, gick ut, tvättade händerna och gick tillbaka ut till våra respektive. Putte och jag skrattade hela vägen till busstationen.
Såhär i efterhand tror jag det var jag som missförstod hela situationen. Den lilla tanten var säkert jätte kissig och ville att jag skulle gå ut fort, vilket jag helt missförstod och stod kvar helt förvirrad varpå hon i panik puttade in mig för att få sin sak gjord. Hon insåg la att vi aldrig skulle ses igen efter detta och att hon var för gammal för att bry sig så det spelade väl ingen roll.

Gött för henne, antar jag.

Likes

Comments

Fick en sån där ypperlig spontan idé att klippa oss när vi ändå är i trakterna av Japan, så vi gick på jakt efter en frisör. Det tog oss 5 dagar och en helt annan stad tills receptionisten på vårt nya hotell ringde och gjorde en reservation på en salong väldigt nära. När dagen var kommen skuttade vi glatt dit med inga förväntningar alls. Ut kom vi med de bredaste leendena i hela Kyoto. VILKEN SERVICE. Trotts att dom knappt förstod ett ord av vad vi sa och vi mest skrattade och gestikulerade, så kan jag utan tvekan säga att det var den bästa frisörsalongen jag besökt på många år. De bjöds på varmt te och godis och inte en utan TRE olika frisörer turades om att frisera oss. Den ena klippte, den andra tvättade och den tredje stylade - SUPER KUL. Jag passade på att snappa upp lite japanska fraser. Jag försökte mig såklart på att memorera alla artighetsfraserna medan min gubbe gick därifrån med "SKÅL". 😂

Likes

Comments

Bästa reklamen. Bra jobbat Diesel!

Likes

Comments

Tog Metrot till Sky Tower idag, världens näst högsta byggnad och såg över Tokyo.

450 m upp och en solnedgång utan dess like. En snabb summering: Jag älskar Japan.

Likes

Comments

Välkomnar våren med en resa till Japan med min bättre hälft. En resa jag drömt om att få göra sen barnsben.

13 timmars flyg, med en mellanlandning i Helsinki och vi ligger äntligen på vårt hotellrum här i Shinjuku, Tokyo.

(Bilden är tagen i min systers fantastiska vardagsrum strax innan avfärd.)


Likes

Comments