Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag hem till min fina vän Marcus och chillade. Vi gjorde mat, (chicken-nuggets!!!) och därefter åkte vi till IFU för att kolla på derbyt. Oj vad jag älskar att kolla innebandy. Nu väntar sängen, så trött. Hörshej ♡

Likes

Comments

Ett nyttigare alternativ (om man känner för det ;)
~ Dadelbollar! Kanske inget jag äter som mys en lördagkväll, men på vardagarna stillar det sockersuget! Har inga exakta mått till dessa, utan blandar tills det smakar gott!! (Mosade dadlar, hade fem stycken denna gång, havregryn, kokos, kokosolja, vatten och lite salt)

Likes

Comments

Kom precis hem från gymmet. Ikväll blir det en lugn kväll hemma. Fick med mig banankaka hem från jobbet också, nom nom.
Klockan börjar närma sig 20.00 vilket betyder Hela Sverige Bakar (favoritprogram!!). Var ju SÅ otroligt nära att komma med i programmet till denna säsong när jag sökte in. Håller tummarna på att komma med om jag söker igen nästa år!

Likes

Comments

Tisdag morgon innebär tidig jobbdag för min del då klockan ringer redan 05.10. Gillar ändå att sätta på mig mjukiskläderna och äta en mysig frukost medans alla andra sover. Och tänk att få komma till allt det ni ser på bilden varje dag. Har jag inte världens bästa jobb?

Likes

Comments

Kvällen avslutades på pappas jobb tillsammans med min broder och mina fina föräldrar. Vi badade jacuzzi och hade det mys. Älskar att spendera tid med familjen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

GODmorgon! Idag är det måndag och för mig betyder det bästa dagen eftersom jag är LEDIG. Jobbar nämligen heltid på bageriet tisdagar-lördagar och blir därför ledig sön+mån.
Idag tänkte jag spendera en hel del tid i sängen och vila upp mig, ska också ta tag i att städa mina lådor med underkläder, träningskläder och myskläder för där är det kaos ATM. Senare ska jag dra iväg till gymmet med några amigos, svettigt ska det bli!! Trevlig måndag!

Likes

Comments

Söndagen bestod utav häng med denna brutta. Under dagen spenderade vi tid hos min moster då vi blev dit bjudna på lunch (kycklingpaj!!). Sen blev det fikahäng i soffan och innebandymatch. Kvällen avslutades i sängen med varm choklad och filmmys ♡ ♡

Likes

Comments