Godmorgon, hoppas ni sovit gott det har jag men vaknade vid halv 3 på natten och kunde inte somna om... Men nu är jag uppe pigg,glad och lite förkyld. Nu ska jag snart börja gå mot bussen, den går om en kvart. Sen i eftermiddag ska jag övningsköra en liten runda med min pappa :). Det är 1,5 år tills jag får ta körkortet men jag tycker dieter kul att köra och vill öva så mycket som möjligt hihi. Men vi hörs lite senare för måste packa rho datan, ha en bra dag! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll blir det ett tidigt godnatt, ska va på skolan 8 imorgon för ska ha danska prov så måste ta bussen 7 vilket betyder jag måste gå upp ännu tidigare..:( men iallafall idag har varit en lång dag i skolan riktigt dryg och tråkig..
Vi hörs imorgon då jag ska ha mer regelbunden uppdatering och jag ska organisera upp allt bättre skriva intressantare inlägg har suttit och funderat idag och fått inspiration genom att läsa andra bloggar.
Godnatt så länge så hörs vi imorgon bitti 😄

Likes

Comments

Hej, haft en så stressig morgon, då jag igår bestämde mig för att duscha på morgonen och höll på att försova mig.. Nu har jag haft provet jag va så nervös över det gick överförväntningar eller jag kändes bra iallafall. Nu har jag samhällslektion med världens drygaste lärare, alltså han är verklige så ointressant att lyssna på så sur och åhl jag vet inte hatar hans lektioner och e så hungrig nus.

Min uppdatering har varit lite sådär men har ju precis börjat och måste komma in i det och komma på intressanta saker att skrivs om, men nu måste jag fortsätta lyssna så vi hörs lite senare.

Likes

Comments

Hejsan svejsan

Ja, denna gråa, tråkiga tisdag sitter man och pluggar.. Jag har ju prov imorgon i företagsekonomi, det är ganska svårt eller ja vissa saker är komplicerade vilket gör det svårt att få in då man inte fattar vissa saker... Men men jag ska försöka ändå, det är inprincip vad jag ska göra resten av kvällen. Jag är faktiskt ganska nervös inför provet då de är första provet i den kursen och man vill ändå göra bra ifrån sig.

Det var bara lite kort uppdatering ikväll, en sak jag glömde skriva om i förra blogginlägget som handlade om mig själv är att min blogg kommer handla om allt från vad jag äter, till när jag tränar, till mode osv så man kan sammanfatta det och säga den ska handla om mitt liv helt enkelt. 

Ni kan även följa mig på instagram under användarnamnet amandaabjorkk. 

Ha en fortsatt bra tisdagkväll så hörs vi i nästa inlägg inom kort. 


Likes

Comments

​​Hej, nu har jag bestämt mig för att starta blogg på riktigt!! När jag va mindre gjorde jag en ny blogg varje vecka och så för jag tyckte de va spännande och bara kul att skriva av sig. Men nu när jag blivit äldre och mognare känner jag för att strata igen på riktigt, tycker det ska bli så kul. Hoppas ni kommer gilla det och vill fortsätta följa min blogg. 

Jag heter Amanda Björk och är 16 år gammal, har precis börjat första året i gymnasiet, går linjen ekonomi juridik vilket jag än så länge tycker är jättekul (om man bortser från alla prov osv). Har även en pojkvän som jag snart varit tillsammans med i 2år. Som person är jag glad,sprallig, snäll och trevlig. Jag jobbar även på helger och ibland kvällar, på Burger King. Det är kul att tjäna sina egna pengar. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga om mig själv nu i början men ni får helt enkelt fortsätta läsa min blogg och lära känna mig mer, hoppas du gillar min blogg och kommer fortsätta läsa den. Ge mig gärna tips idéer osv på vad just du vill läsa om och vad du tycker är intressant. 

Nu ska jag fortsätta försöka redigera en fin header, så vi hörs om en stund. Och glömde säga VÄLKOMMEN ;) 

Likes

Comments