Planering:

Tema: Peaceful Mornings. Naturligt, naket, enkelt, ljust, mjukt.
Modell - Frida
Naglar - Fransk förlängning med tippar. Formen skall vara rak. Hår - Rakt/plattat, naturligt, nytvättat samt inga produkter i.
Makeup - Fyll i bryn och ögonfransar lite lätt, täck det som behövs med concealer, det ska se väldigt morgon naket ut och naturligt.
Kläder - Skjorta/underkläder/pyjamas.

Utvärdering: Jag var ute efter en mer naturlig look och Frida (modellen) har otroligt bra hy därför var hon perfekt för denna fotografering! Jag valde att endast använda mig utav mascara samt en ögonbrynspenna för att få fram så naturlig och nyvaken look som möjligt och resultatet (bilderna) blev jag väldigt nöjd över.
Jag valde franska till denna look för att det är väldigt naturligt och samma med håret som jag plattat. Mer avancerat än så är det inte. Tyvärr stötte jag inte på några problem med denna look, Frida var väldigt enkel att jobba med och gjorde det jag sa och bad henne göra, hon kände sig även bekväm i kläderna även fast det var väldigt avklätt vilket var en oerhörd bra sak med tanke på bilden jag hade i huvudet med hela fotograferingen.
Allt gick verkligen super bra och jag fick med känslan som jag vill förmedla i mina bilder det enda jag känner att jag kunde gjort bättre var lite mer jobb på naglarna. Den vita franska blev inte HELT täckande på något finger... Och jag insåg när jag var klar med naglarna att det fingret såg ut så och jag försökte fixa det med brush on (använde mig utav soft white innan) för att fixa till det men det blev inte alls bra så jag lät det faktiskt vara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Planering:
Tema: Glitter Glam.
Glam, fabulous, sparkles, party, babygirl pink.
Modell - Diana.

Naglar - Långa, glitternaglar, nude/ljusrosa gellack med silvrigt lösglitter. ballerina form. Hår - Snedbena, volym, tänk hollywood. Lockiga avslut.
Makeup - Fullt bakad makup, contour, highlight, bryn, brun globskugga, glittrig lockskugga, skarp eyeliner, fransar och läppar som är nude.
Kläder - Rosa, glittrig topp (En jag har från missguided)

Utvärdering:

Jag valde att använda mig av tippar på Diana med tanke på hur korta naglar hon själv har. Jag tycker att resultatet av naglarna var bra och färgen tillsammans med glittret blev jätte häftigt i solljuset. Dock blev dem en aning tunnare än vad jag hade tänkt mig. Naglarna passade även perfekt till toppen!
Håret kunde jag ha gjort mycket bättre och det blev inte alls som jag hade tänkt mig, tyvärr... Jag hade tänkte mig lite mer hollywoodstuk, stort och extremt mycket volym samt slickad sida eftersom hon har snedbena. Men håret ville inte samarbeta och lockarna åkte ur och volymen gick från 100 - 0 real quick. Även sminket gick sådär, använde mig utav Dianas egna smink eftersom jag tänkte att hon brukar använda sig av det dagligen själv och vet vilka produkter hon behöver för sin hudtyp. Men det ville helt enkelt inte fungera eller samarbeta alls idag. Ansiktet ser väldigt fettigt och smutsigt ut kan jag känna men det jag är mest nöjd med är eyelinern.
Jag valde att fota ute på en varm höst dag då solen lyste och det var inte heller bra.
Ljuset blev helt annorlunda än vad det hade blivit om vi hade varit inomhus, tyvärr syntes inte det när man kollade på bilderna på kameran utan någon dag senare när jag laddade över dem på datorn. Denna fotografering blev jag minst nöjd med.

Likes

Comments

Planering:

Tema: Devilish
Darkness, sexy, black,
Modell - Nellie

Naglar - Långa raka med mall, rött gellack. Hår - luftiga lockar, mycket volym. Makeup - full on makeup, bas, contour, blush, highlight, i fyllda bryn, peachfärgade läppar. Ögonmakeup - Tejpa yttreöga, bruna färger, svart/mörk ytterkant som är faded in mot inrevrå av ögat.
Kläder - Svart, tajt.


Utvärdering:

Nellie hade långa naglar från början så jag mallade dem längre och lade på ett rött elegant gellack. Jag följde min planering och allt gick verkligen som planen var vilket jag är tacksam för. Bilderna blev verkligen fantastiska och jag är hur nöjd som helst!
Bra ljus, bra modell, bra naglar. Det jag är mest nöjd med är hur jag fick till makeupen vilket jag har tyckt varit den kämpigaste delen av detta arbete.

Likes

Comments

​Jag är nöjd men det finns absolut saker jag känner att jag kunde ändrat på nu i efterhand som att verkligen ta vara på all den tid vi faktiskt fick och go crazy med naglarna, kunde ha gjort lite mer nailart naglar och inte tråkiga enfärgade naglar eller vanliga franska. Dock är detta saker man tänker på i efterhand och jag vet själv att jag har mer att ge och kan skapa mycket coolare naglar än dem jag gjort. Kunde även ha lagt ner mer tid på miljön, var jag skulle kunnat ha fotat t.ex i ett coolt rum eller liknande. Är helt ärligt lite besviken på mig själv men jag har ingen annan att skylla på heller så... Men absolut är jag nöjd.

Likes

Comments

Jag tror nog alla kan känna igen sig i detta och om inte, good for you men ni som håller på såhär måste sluta.
Nu använder jag mig av ett väldigt vanligt exempel, ''Jag har så jävla mycket plugg i skolan''. Det ska alltid vara en jävla tävling om vem som har det jobbigast samt mest plugg, varför? Okej att du har ett antal inlämningar, prov samt redovisningar som ska in/framföras denna vecka, OKEJ du behöver tillägga det varje gång någon säger att dem har en jobbig uppgift eller liknande. Vad förväntade du dig när du valde ditt gymnasium/ din linje? Deal with it och gör det snyggt. Jag är bara så otroligt trött på att detta ska vara samtalsämnet man pratar om när man träffar en vän på tåget/bussen på väg till/från skolan och jag tror knappast att jag är den enda...
Jag känner också att, speciellt jag och mina vänner är väldigt bra på att hata på saker och ting... Det är absolut inget fel på lite harmlöst skitsnack men jag kan nästan sätta min vänsterarm på att vi pratar om mer negativa saker än positiva och det är så jävla synd. Speciellt om man pratar om något oväntat som man verkligen vill göra/har gjort/ tycker om och man får ett hångarv tillbaks. Liksom seriöst? Jag tycker inte detta är okej och jag har verkligen börjat tänka på det här.
Om du inte känner dig träffad så ta inte åt dig men annars, börja tänk. Jag tänker inte säga att livet är för kort för att tänka negativt eftersom livet är det längsta vi kommer att uppleva så varför inte göra det på bästa sätt för dig och för dem runtom dig?

Likes

Comments

jag har en känsla av att väldigt många kommer se ut så här i sommar på klubbarna. Att pencil skirts har blivit populära är ganska kul, jag älskar dem och dem passar perfekt tillsammans med en snygg bralet eller en fin crop top! 
Allt kan du hitta på River Islands hemsida eller butik.

Likes

Comments

Några av mina vänner har undrat vad jag gjorde förra onsdagen så jag tänkte berätta lite mer om det i ett inlägg. 
Min kompis Emanuel som är modell för TEAM models fick ett jobb av Beckmans högskola, att han skulle stå som modell på deras visning. Emanuel frågade mig om jag ville komma och jag tackade självklart ja till det. Jag tog med mig min kompis Am och vi hade minst sagt roligt!
Först fick vi se en filmsnutt som vardera designer hade gjort och sedan blev vi inskickade till ett annat rum för att hälsa på designers samt deras modeller och kolla in deras kläder på närmre håll. Det var öppen bar, sköna människor och så coola kläder! Visningen pågick i ungefär 40 minuter och efter det gick på en efterfest som hölls i Mood gallerian, där minglade vi med lite sköna människor som nyligen hade flyttat hit från London.
Jag och Am fotade en del under visningen men oturligt nog så finns alla bilderna på min skoldator som jag kommer få tag i tidigast på måndag, så dem bilderna får ni ta del av snart!

Likes

Comments

Det känns så otroligt segt att jag inte har fått några tider av mitt jobb detta lov... Självklart känns det skönt att få slappna av och ta det lugnt ett helt lov men samtidigt känns det så lönlöst. Anledningen till att jag känner så här är nog pga att 50% (om inte mer) av mina vänner är bortresta, jag jobbar inte och jag gör inget vettigt om dagarna. Det jag känner att jag har lyckats med är nog att jag har ätit väldigt gott. Jag antar att jag får dra slutsatsen att jag är hyfsat nöjd!

Likes

Comments

​Hur kul är det inte att du har hittat hit? 
Det kan hända att min design är lite tråkig samt förvirrande just nu och några veckor framåt tills jag fått allt på plats. Detta kommer att bli så spännande!

Likes

Comments