Header


Vilka fina farmödrar!
Fick grattishälsningar på posten från både farmor och Tobias farmor idag på namnsdagen! Så tacksam!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Denna låten berör nog alla! Fantastiskt!


Likes

Comments


Igår skrev vi första tentan för denna läsperiod. Designhistoria med konstant skrivande i tre timmar. Kändes skönt att få skriva av sig allt man läst och lärt. Nu ligger allt fokus på matte, på tisdag gäller det igen!

Likes

Comments

Svårt att visa denna upplevelse i bilder men detta var den coolaste, häftigaste och roligaste kvällen/natten på länge. Detta var en fest utöver det vanliga. :) Att dansa loss i en grotta hade man ju aldrig föreställt sig att man skulle göra nån gång...

En riktigt bra anordnad fest, det är sånt här som gör studentlivet roligt! 


Likes

Comments


...för att gå på grottfest ikväll!
Japp ni läste rätt, ikväll blir det fest i grotta!
Detta kan man ju inte missa! Jättetaggad!

Fortsättning följer...

Likes

Comments


Ikväll var det vackert dansande norrsken.
Bilden är kanske inte den bästa, mobilkamera i mörker genom bilrutan i farten.

Likes

Comments


Tentorna börjar smyga sig på nu...
Designkursen är rolig då vi jobbar med färg, form, är kreativa, skapar med mera. Men det är ju självklart inte bara en praktisk kurs, teorin kommer man aldrig undan. Jobbar mig igenom böckerna om designhistoria. :)
Matten tycker jag går bra hittills, känns som att jag har någorlunda koll och hittat en ny strategi att plugga matte på. Får hoppas det ger resultat. :)

Bokade även flyget hem till jul idag vilken får upp humöret lite! Dock är det ett tag kvar men tiden går fort, det kan man inget annat än att säga!
kram!

Likes

Comments


Var beredd i morse vid biljettsläpp till Coldplay på Ullevi i sommar och lyckades komma i en kö som inte tog allt för lång tid. Dock trodde jag att jag snubblade på målsnöret när jag inte kunde boka biljetterna jag ville ha. De var troligtvis slut allihop men hoppet kom tillbaka när de la till en extrakonsert. Så nu är biljetterna till Coldplay bokade! Pratade senast häromdan att jag skulle vilja gå på Coldplay-konsert men visste inte att de kom till Sverige till sommaren. Taggad till tusen! :)

Likes

Comments


Vi firar både kanelbullen och vår 4-årsdag!

Likes

Comments