Header
View tracker


Härlig dag i backen idag!
Love it! 😄

Likes

Comments


Dagens event är avklarat. ✅
Engagerar mig i "Larv" på skolan och hjälper till vid några olika event, så som lunchföreläsningar med mera.

Nu har jag även klarat av ett högintensivt intervallpass och är helt slut. Känns skönt att komma igång med träningen igen och nu ta en välförtjänt helg.

Kram på er!

Likes

Comments


Då var det söndag kväll igen.
Jobbhelgen är gjord och jag ser fram emot en helt ledig helg nästa vecka. :)
Efter jobbet idag boostade jag med en god smoothie och skrev klart rapporten som skulle in i ena kursen. Skönt att äntligen vara klar efter 20 sidor text och bilder. Under tiden puttrade soppan på spisen som jag och Tobias gjort. Blev en riktigt god gulasch! 😊
Imorgon är det full rulle igen och två nya kurser på ingång. Har äntligen blivit frisk med så ska se till att få igång träningen igen!

Hoppas ni haft en trevlig helg!
kram😊

Likes

Comments


Så underbart med snö och skönt när termometern inte visar kallare än ett par minus. Nu blir man sugen på skidåkning! 😊

Likes

Comments


Kära trippelintegraler, vad jag inte gillar er.
Detta är en del av allt det svåra som stundtals känns hopplöst.
Hoppas på en "snäll" tenta imorgon!

Kram

Likes

Comments

View tracker


Förkylning och tenta-p är ju inte bästa kombon. Både jag och Tobias är sjuka just nu och orken är inte på topp. Inte jätteglad i att tenta matte 4 på fredag (fredagen den 13:e dessutom 😜).

Hoppas ni andra håller er friska och glada! 😊

Likes

Comments


Känns fortfarande konstigt att säga att man åker "hem" till Luleå. Men nu är vi på plats och det var härligt att komma till vårt hem. 😊

Kram till er!

Likes

Comments


Välkommen 2017!

Tiden går fort, ännu ett år har gått men framför allt har dessa två veckorna här hemma i jul har bara sprungit iväg. På tisdag morgon beger vi oss till Luleå igen och det blir full fart med en gång. En presentation ska genomföras direkt när vi kommer upp, jobb ska hinnas med mellan varven, tentaplugg och tenta strax. Yes, det är mina två veckor framöver men jag hoppas inte stressen tar över allt för mycket nu. Jag har haft en härlig jul + nyår och haft mycket att njuta över! :)

Kram

Likes

Comments


Hoppas alla haft en god jul!❤

Likes

Comments


Vi blev alla överraskade av mamma med en väldigt fin tidig julklapp. Åt god mat i loge på Malmö Arena i väntan på Håkan. En riktigt bra konsert! Idag har vi varit på Emporia och fixat de sista klapparna.

Tack mamma för denna fina julklapp! Det slog mycket! 😊

Likes

Comments