Header

Å så var det fredag igen.. sitter åter i sängen och planera för helgen (måste köpa ett skrivbord..) Linnea kommer i morgon och då ska vi bla gå på bio (kuul), men skulle gärna vilja planera något mer, bor ju vid nöjeshallen(?!).

Har redan städat lägenheten och nu lutar det till kanske lite PS2 och sen lite japanska. Nu är jag investerat i en skrivare så har jag ju möjlighet att skriva ut lite prov (för det är ju så kul).

I grund och botten är jag en Final fantasy nörd, och älskar den spelserien.. då jag inte lagt pengar på någon PS4 så måste jag leta i den begagnade högen för FF spelen och där kommer vi till min senaste kvist i ögat. jag beställde från ett företag som specialiserar sig på retro/begagnade spel och jaa de har tappat bort mina spel.. de har postat via brev och sen har det bara försvunnit.. Problematiken är att brev inte får kollinummer.. Har varit lagom irriterad då det har gått snabbare för mig att få importerade grejer än spel jag har beställt inom Sverige.. Kan inte beskriva med ord hur sugen jag varit på att nörda med det i helgen då jag för en gångs skull inte har någon jätte uppgift eller läxa att göra... MEN nu var personalen riktigt trevliga! de ska skicka ut samma spel på nytt men som paket via Schenker den här gången,, där jag kommer få ett kollinummer att spåra (!!) vilket är fett nice för då kan jag ha mer kontroll över situationen.

BTW.

Var och köpte mer sjögräs chips (eller ja, smak av iaf) då det är så förbannat gott! Plus en massa andra godisliknande saker med jordgubbssmak (För det är juu så gott)..

Aja nu ska jag ta heelg.


またねみなさん!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments