Header

Vivaldi.. jora klassisk musik är inte helt fel! Egentligen kan jag lyssna på nästan vadsom när jag ska plugga, men vivaldis årstider är en favorit. Jag har en av The Gazettes nyare låtar som jag också brukar spela men är lite rå.. kanske inte den bästa låten. Eller njaa jag gillar den.. men ska skriva om den ryska revolutionen och kände att den klassiska musiken stämde mer in på ämnet.. MEN älskar deras nya album DOGMA och just den låt som jag fastnat för (typ alla men, ändå några som är bättre) heter RAGE, en del av låten går såhär:

sad old geezer
How do you use us?
Too late this asshole cannot be saved

「傲慢」「羨望」「憤怒」「怠惰」「貪欲」
人格狂わす大罪

Stacked away
Skanky waster
You should know your shame
Such a shithead
All saints shall die
Shitty loser
You should know you re lamemen
Such a dickhead
All saints shall die

Jag vet inte... låter inte som den bästa pepplåten men den är bra! Trust me on that one!

Låten nedan​! De sjunger faktiskt en hel del på engelska! Allt ovan som står på engelska sjunger Ruki på engelska... å den här låten är så bra! Lyssna vet ja ;)

またね!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja varför?

Kanske för att jag går in i den butiken och aldrig kommer ut med ett plagg som faktiskt passar mig. Visst byxor är en sak men problemet är att ingen av dessa butiker designar kläder för dem som faktiskt har bröst.. Jag kan komma en dag och känna att självförtroendet är på topp men sen ser jag den där perfekta tröjan och bara måste prova den, men sen blir glädjen kortvarig då jag knappt får den över brösten, eller den plattar till brösten så det ser ut som en planka.. sen kommer illamåendet och jag blir irriterad då man måste gå upp i det största storlekarna för att brösten överhuvudtaget ska få plats, jag är storlek 36-38, beroende på klädesplagg men med senare tid har jag kommit att föredra större kläder. Speciellt killkläder från H&M? Varför? För att det är god kvalité, sitter super mysigt och jag trivs. Jag har provat många stilar genom åren.. (*guldtights) och jag känner mig som mest bekväm när mina bröst inte poppar upp o säger "Ello, houw tou doin" (jaa de är brittiska, eller jaa mitt försök till att få dem att låta brittiska..)

Det jag menar med det här är att jag tyvärr råkar ha stora bröst och tex klänningar från bikbok fungerar inte, när man ska dra upp dragkedjan så kommer man ungefär halvvägs till brösten men inte längre.. Jag är inte bekväm med den storlek som jag fått och jag skulle gladligen göra dem mindre, men samtidigt handlar det om att acceptera den man är och hur man ser ut. Jag kanske aldrig kommer att älska mitt utseende men jag kan lära mig att leva med det och fortsätta leva mitt liv in peace och förhoppningsvis hitta kläder som faktiskt passar min kroppstyp. men det blir inge mer Gina, Cubus eller bikbok när det kommer till klänningar eller tröjor.Likes

Comments

Obs.. inte uppdaterat på ett tag... ごめんあさい。。。。(Sorry)

Vad har hänt i mitt liv sen september/oktober? Hmm... Jag har bara någon vecka kvar av Historia A sedan går jag (mogen som jag är) över till Historia B. (やった!!!)

Sen har jag lyckas få jobb (på en firma som anställer studenter) som förhoppningsvis leder till ett sommarjobb (Cash is king..) så att jag inte behöver stressa de kommande månaderna inför detta.. Hade mitt första arbetspass idag! Eftersom jag är smart nog att inte lita på mig själv så gick jag aldrig och la mig (rädslan för att inte komma upp i tid, är stor) utan härdade med tv tills det var dags att gå ner till bussen.. typ 05:10 på morgonen......... Han med Statoils nattlucka för lite Redbull.. Tjejen i kassan (eller luckan) verkade rätt förvånad över hur pigg jag var.. Kan inte påstå att det var super kul att gå så där från Mitt område till stan mitt i natten.. halka hela förbaskade vägen. Bussen kom i tid 06:00 och jag befann mig på jobbet innan 07:00. Det är att vara välplanerad! (var rädd att den buss jag skulle ta inte skulle gå så bestämde för att ta den som gick tidigare).

Arbetsdagen har varit lärorik och jag är fruktansvärt trött... Trodde klockan var 23:00 men visar sig att den bara är typ 17:30 sååå vad nu? Förutom uppsatsen om ryska revolutionen på 10 sidor. (taggar)

Apropå annat:

  • Har sett Star Wars VII The Force Awakens (Loved it)
  • Och just nu håller Star Wars Batelfront på att installeras på min dator..
  • Min totorokudde håller på att förlora ett öra.. dags att investera i sytråd?

​Efter som jag inte har ekonomin att uppgradera (eller förtrolla min PS2 till en PS4) så kom jag på lösningen att testa det på datorn med en USB controller (verkar vara shit märke.. men den var billig och det fanns bara Xbox kontrollerna med kabel annars... A BIG NO)

ska trösta mig en stund u innan jag går och lägger mig.. då de med mitt bredband kommer ta någon dag innan Patchen är färdig installerad..


またね!

アマンタ

Likes

Comments