Hej, hur mår ni? Jag hoppas att det är bra.

Jag mår sådär. Idag så har jag stannat hemma från skolan på grund av huvudvärk, skada i ena knät och lite små ångest. Jag vet att jag var hemma förra veckan också. Men jag kan bara inte rå för att jag har en sån extrem huvudvärk idag. Det hjälpte inte med Alvedon och jag kunde knappt sova heller. Det är jobbigt när man är sjuk. Jag vill så gärna gå till skolan. För att jag älskar verkligen min linje så mycket. Att fixa och styla andra är något jag verkligen brinner för. Jag älskar att piffa till andra och hjälpa andra att känna sig tillfixade och fräscha.

Imorgon är det fredag och jag hoppas verkligen att min huvudvärk har gått över. Imorgon ska jag till skolan och vi har matte och nagellektion. På nagel har vi en liten bedömning i klassisk manikyr, vilket jag tycker är jättekul. Efter skolan ska jag till ungdomsmottagning och prata med en läkare om olika preventivmedel runt kl.14. Efter det så vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag ska träffa Marinos. Vi kanske är hos mig och tittar på en film. Eftersom att vädret är väldigt dåligt här Umeå. Det är dimma här, regn, kallt och mulet. Jag önskade att jag också bodde någonstans i södra Sverige. Där verkar vädret jätte bra. Jag önskade också att jag också hade fått se Shawn Mendes igår för att han är så sjukt bra.

Här är en frukost från idag

Ha de /Amanda <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tja! Livet känns bra nu. Idag så hade vi nationella prov i matte. Det var lite tufft men nu är alla proven avklarade, pfff. Men i alla fall nu är det snart sommarlov och jag är verkligen så taggad. Sååå taggad!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni?

Idag har jag och Marino ätit på pinchos och det var jätte gott

Likes

Comments

Hej. Hoppas att allt är bra med er! Idag det onsdag och jag vet inte hur jag riktigt mår. Jag är ledsen över lite olika saker som har hänt på den senaste tiden. Jag har svikit en av mina bästa vänner och vi har tagit en paus från varandra nu. Idag känns mycket jobbigt och dessutom så har jag bråkat med min familj och med min pojkvän.

Men kände tillsist att jag inte kunde sitta hemma och gå innanför mig själv. Så jag tog en 30 min powerwalk och promenad för att tänka på lite annat.

Kram Amanda.

Likes

Comments

Trots det trista vädret så blev min dag så mycket bättre av den här frukosten. Det blev två äggmackor, ett glas juice, lite vindruvor och kiwi. Mumsigt ;-*

Likes

Comments

I skolan håller vi på med olika årtalsfrisyrer och här är några frisyrer som var de mest typiska på 40, 70 och 80 talet. Dem har jag själv gjort.

Likes

Comments

Hej. Hoppas att allt är bra med er😊 Idag är det måndag och skola. Men jag har en sån extrem huvudvärk och har sovit dåligt så jag stannar hemma idag. Det skulle i för viss del kunna bero på att jag var vaken till 04:00 natten innan, heheh. Men det var en grym helg och det var härligt att träffa lite människor. Igår så gjorde jag inte så mycket vi tittade på serien 13 reasons why. Jag och Marinos hämtade hem två cyklar och vi cyklade 1/2 mil.

Nu har jag en fråga till er och skulle gärna vilja ha tips av er. Detta är två "vårskor" som jag skulle vilja köpa. Jag har svårt att bestämma mig för vilket par jag ska köpa för att båda två är fina. Vad tycker ni? Bild 1 eller 2?

Likes

Comments

Hej! Igår vaknade jag runt kl. 09:00 i min stuga. Jag steg upp åt frukost och gick ut för att ta lite friskluft. Sedan så slog jag ingång båten och så körde jag runt ute på havet. Sedan kring 13:20 åkte jag och min familj hem för att jag skulle vara med Alicia. Så när jag var hemma fixade jag och städa lite och jag köpte även lite mat för inför kvällen. Jag och Alicia vi åt på en pizzeria tillsammans(Holmsund pizzeria) dem har väldigt goda pizzor och vi pratade ett långt tag, väldigt mysigt. Sedan åkte hon hem och kl.21 kom min pojkvän för att vi skulle se på film och han skulle sova över. Vi pratade och vi bastade. Sedan slog vi igång en The ring 2 men jag ville inte det, haha. Sedan slog vi ingång the notebook. Men den blev lång tråkigt satt vi gick ut mitt i natten istället och tog en promenad. Ha det!💗

Likes

Comments

Morgon dagen blir en rätt så stressig dag. Först har jag engelska där vi pratar om Shakespeare, eftersom att vi håller på med ett nytt tema som heter Ondskan på skolan. Sedan har vi matte där vi pratar om taluppfattning och negativa tal. Sen har vi No där vi pratar om Ekosystem och naturen. Sedan har jag Dans B en avancerad dansgrupp på kulturgrupperna. Sedan måste jag ta en buss som går 15.45 hem. För att skynda mig att äta middag och sedan få skjuts till modern dans i stan. Sedan måste jag packa grejer till skolan till övermorgon. Sedan kan jag sova. :-)


Likes

Comments