Hej!


Igår så tänkte ja blogga men efter att ha ridit två överpigga hästar å fick skit ont i armarna så kan man ju säga att man blev lite trött. Red ganska sent igår så de blev ju att ja blev ännu tröttare så när ja kom hem så åt ja å sen la ja mig i sängen å kollade på ett avsnitt av PLL å sen så somnade jag.


Idag så var vi i stallet vid ungefär kl 10 å släppte ut hästarna å mockade å åkte hem igen för vi skulle på kalas. Så när vi hade varit på kalaset så åkte vi å handlade å så och sen åkte vi hem för Lovisa(min bästis) skulle sova över så hon kom vid kl 5 å då åkte vi till stallet för ja skulle rida.


Så vi pysslade lite med Sinta å gick ner å red. Vi plockade fram lite bommar för de e hoppning imorgon så då tänkte ja de kunde va bra med lite markarbete. Hon skötte sig jättebra, men de e bara de att hon är så kort i galoppen. Så om man har 3 meter mellan två bommar så får hon in 2 galoppsprång så de e bara å träna bort. Men de gick superbra!


Imorgon som sagt så är de hopplektion å då ska ja rida Sinta. Jag brukar hjälpa en familj som rider på söndagarna i ledarettan, för mamman är gravid å pappan har brytit benet så ja leder deras yngsta dotter men dom kommer inte då.


Jag ska även städa Bellas bur imon å fixa lite i mitt rum, så vi får se lite va ja hinner med men iaf, vi hörs!!

Kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej


Igår så hann jag inte blogga för de va lite läxor å sånt. Men iaf de va en vanlig skoldag igår å efter skolan så red ja Sinta och de gick helt okej! Efter de åkte vi hem å ja kollade på PLL(Pretty little liars) som typ är mitt liv😂😂


Idag så var de skola igen å ​efter skolan va vi nere i stallet å ja red först å de gick inte alls bra men, men alla har dåliga dagar ibland.


Jag har precis ätit å nu kollar jag PLL, är på tredje säsongen, sista avsnittet! Omg såååå spännande!!


Detta va nog allt för idag, vi hörs.


​Kram!

Likes

Comments

Hej!


Idag har jag varit i skolan, vilket inte är de roligaste men, men.

När ja kom hem så åt ja lite å så och så åkte vi ner till stallet å mockade. Innan vi skulle åka så gick vi in till Kicki å pratade lite och eftersom ja rider lektion på tisdagar så frågade hon om ja ville rida Sinta på lektionen eller någon annan. Så vi bestämde att ja skulle rida någon annan och Sinta före lektionen.


Men ja hade inte ridkläder på mig så ja lånade utav Kicki! Sinta va jättefin idag, dock lite pigg i början men lugnande sig efter ett tag.


Hon hänger in med bogen i högervarvet och ut med den i vänster. Så de blir problem i hoppningen, när man kommer i galopp på ett långsidahinder så kan man ju inte bara dra i innertyglen utan också sparka på från högersidan. Så övade mycket på de å då red ja på kvartslinjerna. Jättefin verkligen!!


Sen på lektionen så red ja Kayl, han är ny å kom i torsdag. Grön i hoppningen å stannade på alla hinder först, fick över honom efter ett tag! Men sen i slutet så gick han super! Lite pigg bara men superfin. Han blev jättesvettig så la på honom ett svettäcke.


Nu är ja hemma å ska snart äta å så får ja la duscha imon på morgonen!


Imon år de skola som vanligt, rida å lite så! Vi hörs.


Kram!

Likes

Comments

Hej

Jag hade tänkt att skriva lite om mig själv!


•Jag är 12 år, snart 13.

•Jag har en häst som heter Sinta(Jag tar hand om henne för vi skulle köpt en annan häst förut men eftersom mamma har häst så blir de lite för dyrt och sen såldes den hästen, så Kicki pratade med han som hon köper hästar utav och frågade om ja kunde ha en häst som va till försäljning och sen bär hon säljs så kommer det en ny) Hon ligger ute på hästnet! http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=936889&inriktning=&typ=11  Gå gärna in är kolla!

•Jag rider på ridskola(De va min ridlärare, Kicki, som fixade så att jag har Sinta

•Ja har 1 kanin å 1 hund.

•Bor i Borås.

• Ägnar den mesta tiden i stallet.

•Älskar tacos!

•Sattsar mest på hoppningen men de senaste nu så har jag börjat gilla dressyr mer än va ja gjorde förut.

•Ska försöka blogga så mycket som möjligt.

•Här kommer ni få läsa om min dag, ridpassen, allmänt å massa andra saker.


​Detta va allt jag hade för nu så hörs vi, Kram!

Likes

Comments