2017 har gjort sitt och är numera historia. Vi firade in det nya året med nära och kära och som vanligt gick jag (och Annika) loss på dukningen.

TIPS
Liksom vid juldukningen använde vi oss av prismor, något som alltid går hem oavsett högtid. Ytterligare tips är att jobba med låga blommor/buketter/växter och höga ljus. Som ni ser på bilderna har vi endast 2 ljus som sticker ut på längden, fullt tillräckligt om man frågar mig. Det viktiga här är att man fortfarande kan föra en konversation med personerna på andra sidan bordet utan att behöva ducka eller sträcka på sig. Det är också därför man brukat undvika att jobba med blommorna på höjden som oftast är maffigare och täcker en större yta. Men att man ska kapa ner blommorna betyder inte att man kan skippa dem helt och hållet. Snarare tvärt om. Med hjälp av att jobba med låga blommor har du världens möjlighet till att fylla ut hela bordet och utnyttja ytorna till max.

Växter på bordet höjer mysfaktorn enormt men med stor hjälp av ljuskällorna, som i detta fal var de levande ljusen. Att jobba med olika höjder på dekorationerna skapar en levande känsla och har en större betydelse än vad man tror.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Årets juldukning blev som tänkt och det var inte mycket som skiljde sig åt i jämförelse med provdukningen för några veckor sedan. Jag kan inte komma ifrån att jag är en stor fantast av prismor och det var därför en självklarhet för mig att även de skulle få en plats på årets julbord. Detta kom och skulle bli den enda, men nog så viktiga förändringen som skedde för att juldukningen 2017 skulle bli komplett.

Likes

Comments

Jag tror att det inte bara är i vårt hem som hallen blir lite bortglömd... Det är oftast inte det första rummet man tänker på när man är ute efter att höja mysfaktorn hemma. Men tänk efter:
Hallen är inte bara det första du själv möts av när du kommer hem efter en lång arbetsdag; det är också det första dina gäster möts av✨ Det är i hallen som den första känslan av huset träffar en. Det är lika skönt att komma hem till en städad hall utan väskor och skor mitt framför dörren som det är pinsamt när man får spontanbesök och hallen ser ut som ett bombnedslag. Ge hallen lite mer omtanke, det vinner du på! ✨

(Jag kan för övrigt meddela att det inte var det enklaste att övertala brorsan till att vara med på bild😌)

Likes

Comments

All heder till röda- & traditionella juldekorer...
...men jag kommer alltid att vara en fantast av gammelrosa 🎀 Det är mysfaktorn som ska maxas under julmånaden och jag gör det med hjälp av min favvofärg!!

Våga bryt trenden och gör julen till din❄️

Likes

Comments

Nu har julfeelingen äntligen börjat tränga sig på och jag är mer än taggad på julafton🎅🏼 Igår sprack tålamodet kring att vänta med juldukningen så jag fick helt enkelt ställa mig och ”provduka”. Såhär blev resultatet och det är inte heller omöjligt att det är just såhär bordet kommer att se ut den 24:e!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå där!

Jag är en tjej på 16 år som minst sagt har ett brinnande intresse för inredning. Min kamerarulle på mobilen består till 90% av inredningsbilder så för några veckor sedan bestämde jag mig för att öppna ett instagramkonto (@westerbergsinredning) där jag kunde ladda upp några av alla dessa bilder för att göra någonting av dem. Jag blev lite mer besatt i det hela än så och började ganska snart styla olika delar av hemmet för att enbart ta en "instgarmbild". Mamma kunde mötas av en palm mitt framför ytterdörren och pappa fick vänta en timme med att gå och lägga sig tills mina bilder från deras sovrum blev helt perfekta. Det här visade ju sig vara riktigt kul och nu har jag ju fått ytterligare idéer för mig. Varför inte ha en blogg där jag kan skriva lite mer utförligt om inredningen och lägga ännu mer tid på denna oslagbara hobby?

Här kommer ni helt enkelt kunna följa alla mina idéer och projekt som en dag förhoppningsvis leder till något större!

(Om ni inte uppfattade min tidigare hint om att gå in och följa mig på instagram så ger jag er en ny chans här! @westerbergsinredning )

Likes

Comments