Allmänt

Här ligger jag i sängen och är sjuk, One Tree Hill har rullat på tv'n hela dagen och jag har bara legat här, tyckt lite synd om mig själv, och såklart hoppats på att man blir frisk snart!


Mycket tankar som snurrar i huvudet just nu ang. framtiden. Vad ska jag göra? Jobba kvar och satsa på min karriär på Max? Plugga? Plugga vadå i såfall?


Jag jobbar just nu på Max, där jag egentligen trivs väldigt bra. Man lär sig att vara utåt mot människor och kunder, vilket verkligen varit bra för min del. Man blir stresstålig, och det arbetet har även gjort att jag har fått lite mer självförtroende, vilket har varit lite lågt på mig innan. Så många saker jag själv har fått kämpa med, men som man verkligen känner förändring utav, och det har jag Max och mina arbetskollegor att tacka!

Plugga vidare? Jaaa. Men hur? Vill jag åka iväg någon stans? Flytta? Plugga distans/plugga här hemma i Ljungby?
För mig lutar det störst mot de sista alternativet, att plugga här hemma och läsa ikapp de kurser som jag pga. Olika skäl fick hoppa av under gymnasietiden. Vilket är några kurser. Lutar mot att läsa de kurser nu till våren, för att känna mig klar med min gymnasietid, dra ett sträck över det och gå vidare.

Och en stor dröm har alltid varit att läsa Unghästutbildningen på flyingegymnasiet, vilket jag ska göra mitt bästa för att komma dit! Men det betyder ju att om jag vill komma in på Flyinge, så måste jag läsa upp de kurser jag inte läste. Vilket jag också behöver om jag ska plugga något helt annat!

Men det är ju så, man vet ju ingen ting innan väl har bestämt sig 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej allihopa! Tänkte dra igång här igen, efter lite velande fram och tillbaka om jag ska börja eller inte igen så ger jag det en chans 😊
Jag heter då Amanda och är hela 19 år gammal, vilket känns jättegamalt men vad ska man göra lixom.. 😉
Har ett väldigt stort intresse för hästar, spenderar väldigt mycket tid på det och vill såklart komma så långt som möjligt! Förutom hästarna (som ni kommer få ta del utav lite här), så umgås jag med vänner, fotar lite och jobbar även lite på Max.
Här kommer jag skriva lite om min vardag, lite om hästarna, lite tankar och ja, kanske ska säga lite utav allt som händer i mitt liv! Hoppas ni vill hänga med 😄

Likes

Comments