Halloj

Jisses vad jag är seg idag, sov inte så mycket i går natt så försökte ta igen det natten till idag men vet inte riktigt hur det gick.
Har varit mysigt att umgåtts lite med mamma några dagar, i går var vi till kyrkogården på alla helgon,
tände ljus för morfar och mormors syster, plus morfars föräldrar och mormor pappa.
Tidigare på dagen var jag och träffade Patrik sen har jag jobbat så kom hem för ungefär en timme sen, nu blir det serie och sen sova.

Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag kommer att vara en tuff dag, jag känner det på mig. Kan nog egentligen innerst inne inte förstå än att de är sant.
Ett halvår har gått sen min älskade morfar lämnade detta jordeliv, slapp sin smärta och vandrade vidare till att bli en riktigt ängel.
Det går inte en dag under att jag tänker på honom o saknar honom från botten av mitt hjärta, han var/är verkligen en dem som alltid kommer att betyda otroligt mycket för mig och det känns så otroligt jobbigt att han nu längre inte finns fysiskt kvar här hos oss. Jag är så otroligt tacksam att jag fick chansen att lära känna o växa upp med en sån godhjärtad och vis man, men främst av allt så är jag evigt tacksam att just han var min morfar!
Det kommer för alltid vara en tomrum där han en gång fyllde upp med sin tillvaro, men han må kanske inte vara här rent fysiskt men i våra hjärtan o i minnen kommer han alltid finnas kvar.

Älskade morfar, älskar o saknar dig jätte mycket! <3

Likes

Comments

Halloj!
Tiden rusar iväg mot november, nu har klockorna ställts om till vinter tid o man känner verkligen av att de är höst nu, visserligen är det skönt med lite ljusare morgnar men träligt med att de blir tidigt så pass tidigt.

Jobbhelgen flöt på bra, skönt med några dagar ledigt nu innan de är dags för lite jobb igen. I lördags blev det en tur intill Örebro för att umgås med Madde, de var väldigt kul o hade en hel del att prata om. Blev bland annat en tur till Vintrosa för att skjutsa en polare o sedan efter vi hade varit på Ica maxi o köpt billigt godis skjutsade vi in Patrik till stan efter det for jag hemåt eftersom det väntade arbete dagen där på.
Idag var det skönt att bara ta en sov morgon och en hel dag med bara slapp, har suttit nästan hela dagen och bara kollat på serier, det kändes väl behövligt. 

Blir mysigt att mamma snart kommer o hälsar på, att spendera lite kvalitets medans hon är här blir det, bland annat en tur på stan för att bara ha lite mor o dotter tid o på lördag blir det en tur till kyrkogården för att tända ljus o så eftersom det är alla helgon.

Nu ska jag titta vidare på modern family innan det blir sängen. Kram!

Likes

Comments

God förmiddag!

Nu väntas en hel jobbhelg, den börjar med att jag jobbar från 15 till 21.30 i dag, sen upp o börjar klockren sju i morgon o på söndag väntas det en delad tur. Känns lite motsträvigt, men är värt sen när lönen kommer.
Vad som sker mellan jobb passen återstår att se, inget planerat än så länge, blir nog bara att ta de lugnt skulle jag tippa på.

Ser lite fram emot nästa helg för då kommer min mamma på besök, så ska vi t kyrkogården för att tända ljus eftersom de är alla helgon o så ska vi även fira henne lite då hon fyller år i början på november. Så de blir nog mysigt.

Nu ska jag ta mig lite i kragen o betala in en räkning o sen göra mig i ordning för att åka o jobba.
Puss hej!

Likes

Comments

Hehe.. halloj igen!
De dröjde nästan en månad innan det kom någon uppdatering igen, så de blev som jag trodde de skulle bli att jag inte kommer uppdatera så flitigt.

Inte för att de är hänt något jätte spännande eller så mycket utöver det vanliga sedan dess.
Har jobbat och umgåtts med alla underbara människor omkring mig, tagit någon vända till Filipstad för att byta däck bland annat.
Idag har jag varit i väg med Patrik o Linus upp till ett ställe som heter Villingsberg o fiskade, blev tyvärr ingen fångst denna gång men bättre lycka nästa gång.

Har varit lite halvt tunga dagar de senaste, fått reda på ett tråkigt sjukdoms besked inom familjen vilket innebär att framtiden kommer att bli lite annorlunda. Men de kommer nog bli bra så länge man kämpar på framåt.

Nu börjar de nog bli dags för mig att säga god natt för mig, för nu börjar ögonlocken bli mer och mer som bly.
Vi hörs av en annan gång!

Likes

Comments

Nämen halloj där!
Då var man med blogg igen, förmodligen kommer det sluta som de att alltid brukar göra med att de inte blir någon större grej av de. Men tänkte att de kunde vara lite kul att köra på igen, inte för att de händer så mycket händelserika saker i mitt liv.. iallafall inte nu för stunden men kan nog ha gjort tidigare.
Får helt enkelt se vad det blir av detta, men kan nog bli lite som en dagbok där man kan dokumentera saker om de händer något kul.

De var en liten början, nu lär jag hoppa i sängen så jag orkar upp o med dagen i morgon. Då det blir gala i Kil med sektionen.

Pusspussss!

Likes

Comments