Hejsan allihopa. Nu har jag inte bloggat på ett tag men har verkligen inte haft lust och tid. Sen vet jag inte vad jag ska skriva om. Så ni får nog leva med att de kommer lite inlägg då och då ett tag. Ska verkligen försöka ta tag i det, för de är ändå ganska många som går in på min blogg varje dag, vilket gör mig väldigt glad ;)

Vad har jag gjort då?
Jo jag har varit i skolan, pluggat jättemycket, umgåtts med kompisar osv.
Jag har faktiskt tyckt att de är väldigt roligt i skolan ny för tiden. Förra terminen tyckte jag bara att de va trist, men nu längtar jag till skolan varje dag. Helt sjukt

Jag har börjat satsa mer på skolan, så nu pluggar jag så mycket jag kan och orkar varje dag för att prestera så bra jag bara kan.

Jag och en kompis har fixat prao platser också, det vart på ett dagis nära mig.

Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll
Kram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan.
Nu har skolan startat igen. Såg inte alls fram emot det, men nu tycker jag de är super kul. Så sjukt kul att umgås med alla underbara människor igen. Men de är ju trist med allt plugg och så.. Kommer säkert bli jätte stressad sen men får väl leva med de haha

Sen tänkte jag säga att jag inte kommer kunna uppdatera jätte mycket när de är skola. Men ska göra mitt bästa :)

Jag har också tänkt att bloggen ska komma igång lite mer seriöst detta år, för förut vart de väldigt meningslösa och tråkigs inlägg. Så förlåt för det men nu ska det bli ändring på de. Ska skriva lite längre inlägg, inte så korta, skriva lite mer om mig osv. Hoppas ni kommer gilla de.

Just nu är jag hos min mormor & morfar. Vi åt lunch här och ska snart fika.

Hoppas ni har de bra och att skolstarten har varit bra

Kram


Likes

Comments