View tracker
NYTT

Blev bortskämd och överraskad idag av min pojkvän. Hur fina är inte dessa skor? Så glad blev jag över dom.

Ikväll myser vi ner oss i soffan och bara tar det lugnt. Vi är helt slut båda två.

Likes

Comments

NYTT

Vet att det är ungefär ett halvår tills jag faktiskt kommer kunna använda denna snygga kjol. Men var tvungen att ha den i garderoben!

Tänker mig en sen sommarkväll tillsammans med ett par nätta klackar. Kanske ej syns, men ränderna är blåa, lite dustig sliten blå färg. Fann den på Cubus, tjiiing!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Dags att dra sig mot jobbet snart. Efter stängning så ska jag till Elin för att fira henne. Ser fram emot ett glas vin med fina vänner!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Efter måndagens intervallpass samt tabata-pass + gårdagens fotbollspass så är mina ben som tunga stockar. Löpningen tog verkligen kål på mina baksidor. Men trots den hat-älskade träningsvärken så känns det oerhört skönt att ha kommit igång ordentligt med träningen igen.

Idag ringde klockan 09:00. Jag skippade dagens lektioner då jag verkligen behöver stänga in mig i lägenheten och nöta in det viktigaste inför tentan. Men när klockan ringde så kollade jag mig omkring och fick lite ångest över att lägenheten inte var i riktig ordning som jag vill ha det. Kände direkt att jag inte skulle få någon ro om jag satte mig och pluggade utan att ha städat lite grann. Problemet är bara, att när jag sätter igång, så kan jag inte sluta. Jag skurade så mycket överallt att jag till och med hämtade ett speciellt medel till kakel (i badrummet) för att göra rent väggarna. Så tre jäkla konstiga ryck jag får. Tvättade även all tvätt som behövdes, dammsög, diskade, gick ut med soporna och tände doftljus i hela lägenheten. Öppnade även upp balkongdörren samt flera fönster, älskar när man får in fräsch ny luft.

Nu är jag i alla fall i fas och har fått lite inre ro. Ska försöka hinna med ett gympass om jag ligger i fas med plugget. Det återstår att se! För övrigt så måste jag springa till affären nu lite snabbt. Kaffet är typ JÄTTE slut!

Ha en bra onsdag, kram :)

Likes

Comments

View tracker
ALLMÄNT

Sorry för dålig uppdatering!

Helgen har bestått utav mycket partaj. Philips barndomskompis besökte Eskilstuna över helgen så det blev en del glas både på fredagen och lördagen. Jag är inte 18 år längre, that's for sure. Kommer ta mig hela veckan att komma i balans igen efter en helg som denna.

Tur var i alla fall att jag fick till en "liten" sovmorgon imorse innan skolan drog igång. Nu ska jag snart ta mig till gymmet för ett pass med laget och intervaller innan det.
Ska försöka hålla livet igång på bloggen, men kan hända att den kommer i efterhand. Tenta på fredag, gaaah...

Likes

Comments

ALLMÄNT

Tog en lång sovmorgon, åt frukost till några avsnitt av SATC innan jag satt och pilla på mitt CV lite. Dags att ta tag i sökandet av praktikplats inför i höst(!). Det gäller att vara ute i god tid.

Nu ska jag smita in på tunapark och kika lite innan jobbet börjar. Stänger ikväll men imorgon är jag heeeeelt ledig. Wiii!

För övrigt drog jag på mig ett par nätstrumpor under en lång klänning idag. Hur snyggt är det inte med nätstrumpor? Något jag insett nu.

Likes

Comments

ÖNSKELISTA

Skulle behöva en rejäl dos utav sol och värme. Är dock glad att vi är på "rätt" sida om året och dagarna kommer bara bli ljusare och ljusare.

Tills dess så drömmer jag mig bort och kollar tillbaka på sommaren som var. Nighty!

Likes

Comments

ALLMÄNT, TIPS

God kväll!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Är helt slut i huvudet efter denna dag. Men är glad att man är igång nu och har avklarat den första dagen på en ny kurs. Fortsatte plugga här hemma direkt när jag kom hem då tentan redan är nästa vecka på fredag (!!?). Så eftersom man redan är lite stressad och bekymrad så valde jag att göra instuderingsfrågor från dagens lektioner. Då slipper jag gå tillbaka nästa vecka och undra vad jag ska öva på. Klappat och klart.

Nu ska jag strax röra mig mot Munktell för ett pass på Arctic tillsammans med laget. Ska gå lite tidigare till gymmet för att löpa några kilometer innan och vara riktigt effektiv. Det är i alla fall min plan.

Igår va en sån där dag när jag bara tyckte allt var trist och livet inte dög alls. Ibland får jag såna fruktansvärda dippar då allt känns pest och inget känns roligt. Lite ångest och otroligt negativa tankar i min skalle. Så jag kom och tänka på några saker jag nu lovat mig själv att försöka göra lite oftare. Jag behöver mycket kontroll i livet och förmodligen så kommer det bli bättre när vardagsrutinerna kommit igång ordentligt. Men i alla fall:

- Va ärlig! Både mot andra men främst mig själv.

- Sluta älta. Alltså jag har så lätt för att gå omkring och tänka på onödiga saker som inte längre är relevanta för mig. Så nu är det dags att slänga onödiga tankar åt skogen.

- Sluta köpa onödigheter. Jag vet att det är så lätt att säga bara såhär. Jag är en expert på att köpa saker som är onödiga. Har bestämt mig för att varje gång jag är påväg att köpa något som jag egentligen inte behöver så ska jag lägga den summan pengar på sparkontot istället.


Likes

Comments