Header

Okej hörni. Så jävla svag man är. Igår besökte jag Elin Marias hemsida och fick syn på detta set som ögonen vilat på ett tag då min ursnygga frisör och kompis köpte det för ett tag sen. Insåg snabbt att sommarrean var i full gång och den var nedsatt 40 %. Kunde inte hålla mig. Beställde hem setet och hoppas hoppas att det sitter bra!!!

Förresten så händer det mycket saker i snabb takt nu med lägenhet och hela köret. Återkommer!

Likes

Comments

Efter jobbet igår så skyndande jag mig iväg för att åka till Stockholm, Älvsjö. Dock så förlorade vi matchen vilket SÖG hårt. Första förlusten känns alltid lite extra jobbig. Åkte hem med jordens huvudvärk och den vägrade att släppa under hela natten. Så jag har legat och vridit på mig och inte fått någon ordentlig sömn vilket jag verkligen behövde. För nu sitter jag här med ett bultande huvud och ögon som knappt håller sig öppna.
Men, ska kämpa mig igenom denna dag. 4 dagar kvar till långhelg.

Bjuder på tre bilder från studenten. Bilder kommer från den underbara dagen :)

Likes

Comments

Så jävla trött efter öppning och stängning. Ikväll ska jag och Philip gå på bio, pirates of the caribbean. Sist jag gick på bio låg det snö på marken. Ska bli mysigt.
Jobbar imorgon också och direkt efter jobbet ska jag åka till Stockholm för match. Jag är överlycklig att det endast är 4 jobbdagar kvar efter denna helg. En dag i taget!

Tjingaling! 😘

Likes

Comments

Förlåt för korta och ganska så innehållslösa inlägg. Min dator håller hus hemma på landet och tiden har inte funnits för att hämta hem den eller för att skriva ordentliga inlägg, tyvärr.

Jag ligger just nu i soffan efter jobb och försöker återhämta mig en aning och skaffa lite ny energi. Är så jäkla glad att det är fredag imorgon då denna vecka har varit SÅ JOBBIG. Ska snart byta om för att sen åka och träna, det kommer definitivt ge lite energi.

Imorgon och likaså hela helgen kommer bestå av jobb. Inte så värst roligt men det är alltid värt det i slutändan.

Kram ❤️

Likes

Comments

Det var en tung dag på jobbet igår. Efter så skyndade jag mig hem för att byta om och dra till träningen. Sprang intervaller och köttade ben och armar. Det var riktigt tung att ta sig upp ur sängen när klockan ringde.
Vi köpte med oss spicy efter träningen och kollade fotboll ute i Hällby hos Emma, vilken var en perfekt tisdagskväll. Avslutade dagen med en prommis med Dino innan jag nästan sprang hem för att hinna umgås lite med Philip. Idag ska han gå på massa visningar och jag är super spänd!

Nu måste jag kila! See you later 😘

Likes

Comments

När jag kom hem stod maten färdiglagad på bordet. Philip hade gjort en himmelsk god tacopaj till middag, gissa om jag blev glad!!

Nu är det godnatt, kram!

Likes

Comments