God kväll!

Har haft en helt underbar dag. Väggarna är uppe, utan glas i dock, haha. Det kommer ta 3 HELA dagar att få in glaset i alla rutor. Lite besviken blev jag haha men ändå. Vill verkligen visa hur det ser ut men ska hålla mig tills allt är på plats. Men Gud va nöjda vi är! Nu ska vi beställa långa, tunga sammets gardiner. Kommer bli så nice när allt är klar! 🙏🏼😍

Philip och jag käkade på Pong här nere på gatan vid 16-17 snåret, för lata för att ta oss någonstans. Sen har vi bara legat och kolla film. Galet mysig lördag måste jag säga. Vi blir bjudna på fantastiskt höstväder också vilket piggar upp ganska så mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så så värt att åka till Eskilstuna. Även fast jag nu är påväg hem igen. Jag ramlade in på Kalas där anta satt och väntade med två glas vin. Satan vad hon gör mig glad. Jag åt pasta och hon lite smårätter och vi skrattade så vi grät under middagens gång. Vi mötte upp Petra därefter och gick hem till Anta för något glas bubbel o massa skitsnack. Härligt!

Sov som en stock hela natten och vi vaknade vid 9. Det blev äggmackor och yoghurt till frukost, myyyysigt!

Nu ska jag ta tåget hem igen och när jag kommer hem har vi ett sovrum! Så nervös just nu men också exalterad. Ikväll kommer alltså jag och Philip somna i vårt nya sovrum yeeey!

Likes

Comments

​När Philip är busy med jobbfest åker jag till Eskilstuna och dricker vin med Anta istället. Det är ju det absolut bästa alternativet denna fredag🤷🏼♀️


Ha en bra fredagskväll!! ❣️

Likes

Comments

Det är exakt såna här dagar jag ÄLSKAR. Om varje dag var såhär hela hösten hade den gärna fått stannat året runt.

Förlåt för dålig uppdatering! Jobbet tar upp all tid och framförallt all energi. I helgen ska jag ta till vara på att uppdatera här och ta massa fina höstbilder. I helgen ska även våra väggar sättas upp i lägenheten, är så nervös och spänd. Tänk att det redan gått 6-7 veckor sen vi beställde dom!? Sjukt.

Likes

Comments

Den här tjejen, är helt fantastisk och den mest genuint snälla människa jag känner. En person som jag är oerhört glad över att ha i mitt liv!

Du är BÄST och så så stark. Hjärtat mitt ❣️

Likes

Comments

Så trött nu. Och alldeles för hungrig vilket gör att jag inte kan tänka klart. Jag är i alla fall glad att jag låg på 100 % i försäljning av skovård. Det vill säga att jag sålde lika mycket skovård (krämer, sprayer etc) som jag sålde skor. Alltid lika tillfredsställande när det lönar sig att lägga manken till merförsäljning. Kul kul!

Nu är jag påväg hem, till min Philip. Han har lagat mat och ingen är lyckligare än mig för tillfället. Vi ska kolla film och äta resterande del av kvällen. Söndagar har ju sin charm!
Kram och god kväll på er ❣️

Likes

Comments

Shit va jag inte är van vid att gå och lägga mig sent haha. Känner mig urbakis fast jag i själva verket bara är så trött. O då har jag ändå sovit ungefär 7 timmar haha.

Igår hade jag massa härliga tjejer över på lite plockmats-mys och vin. Vi babblade på tills klockan var ungefär 01-01.30. Då drog tjejerna ut medans jag tackade för mig och stannade hemma. Diskade iordning allt och dammsög till och med. Jag la mig i badet med en ansiktsmask och bara pysslade om mig själv. Så härligt att få göra det ibland.

Nu ska jag äta frukost och sedan fixa mig för ett jobbpass. Jag älskar att jobba söndagar här, 12-17, så bra tider!!!

Likes

Comments

Denna dag som började grått och regnigt men som förvandlades till en helt magisk höstdag. Jag har rensat mina kläder och tagit ner alla sommarkläder samt alla jackor som nu är en aning för kalla. Jag tog även tag i att städa hela lägenheten vilket alltid är skönt nu efteråt. Fräscht!

Snart kommer Emelie till mig och vi ska handla inför kvällens bravader. Tror på en riktigt bra kväll! Kram på er ❣️

Likes

Comments