Halv 11 och jag har inte ens ätit frukost ännu. Idag jobbar jag från 14-20:15 och så även imorgon. Ska bli skönt med lite jobb nu då jag är urless på skolan och allt vad det innebär.

Igår städade jag hela lägenheten. Som sagt så har de legat verktyg, muttrar, sågar etc. utspritt i hela lägenheten + att det varit MASSA skräp som behövdes åka till tippen med. Så jag skurade alla golv 2 gånger om, torkade på alla ytor där de samlats lager av smuts och damm, skrapade bort fog som kommit på plattorna i badrummet (vilket tog typ 3 timmar). Sen när Philip kom hem åkte vi till tippen med all skit som vi samlat på oss. Så jäkla härligt att bo normalt igen!

Firades med tacos framför serien New girl. Bästa i livet typ!

​Nu får ni se en liten glimt av badrummet. Det är några saker som fattas fortfarande, ex. lister i taket. Men för och efter bilder kommer att komma så ni verkligen får se vilken jäkla förvandling vi gjort!

kram så länge :)

Likes

Comments

Haha, tycker dessa bilder verkligen säger mer än vad tusen ord skulle kunna förklarat. I bakgrunden ser man rör och muttrar, som såklart ligger utspritt lite överallt i hela lägenheten. Och mackorna säger allt om hur min och Philips kost varit under den senaset veckan. Har inte lagat mat många gånger kan jag säga. Som sagt, bilderna säger mer än tusen ord.

Likes

Comments

Heej och god morgon mina vänner!

Har fått lite tips och frågor kring min blogg, vilket är jätte kul att höra. Att ni engagerar er i min blogg och det jag skriver om gör ju mig jätte glad. Mer sånt tack!

Jag har blivit ombedd att bli lite mer personlig och lägga upp fler personliga bilder. Och jag kan inget annat än att helt hålla med. Bilder är ju A och O i en blogg. Jag ska verkligen försöka bättra mig på den fronten då jag tycker det är så himla kul att hålla på. Jag tycker själv att en blogg utan bilder är så tråkig att läsa.

Anledningen till att jag inte lagt ner så mycket tid och kärlek på mina inlägg den sensate tiden är den tråkiga anledningen att vi gör om vårat badrum. Det har inte funnits möjlighet att ta bilder och jag har helt enkelt inte hunnit att sätta mig ner med datorn. Därför har jag slängt ut små frekvenser av min vardag och använt mig utav de få bilder jag har. Men så snart badrummet är klart och jag har städat lägenheten så kan ni förvänta er mer från min sida. Promise!

Föresten, äntligen slipper jag springa ner till källaren om jag behöver gå på toa och att duscha hos någon annan är OUT OF THE QUESTION. Nu kan vi börja leva ett normalt liv igen, pjuuhh.

Likes

Comments

Ligger i sängen och märker att det verkligen är tufft att kliva upp. Mina ögon känns oerhört tunga och kroppen vill inget annat än o ligga kvar några timmar till. Mina händer är SNUSTORRA efter gårdagens (läs nattens) arbete i badrummet. Har fog under naglarna och i håret.
Igår gick ingenting som det skulle. Orutin i kombination med trötthet och stress resulterade i att vi inte kom i säng förrän halv 3 (!!!). Tillslut gav vi bara upp. Hoppas att denna dag går lättare och vi kommer någon vart i badrummet. Igår kändes allt omöjligt bara!

Så ni förstår ju hur våran dag kommer se ut. Förhoppningsvis har vi ett badrum imorgon kväll. Tills dess håller jag tummarna att allt går som det ska.

Tjingaling!

Likes

Comments

Kroppen är riktigt mör sen matchen igår, som för övrigt slutade lika, 4-4. Är glad att jag fick göra mål men mindre glad över resultatet. Därför satt en promenad med Dino fint såhär nu på förmiddagen. Nu väntar en ledig helg och sen är det fullt fokus på träning.

I helgen hoppas jag verkligen att badrummet hinner bli färdigt. Står inte ut med att inte ha någon toalett eller dusch!!!!

Likes

Comments