Eat sleep study repeat. Japp lite så fungerar mitt liv just nu. Har ett nice flow med träningen och plugget är mycket lugnare. Imorgon ska jag ha en hel dag för städ, tvätt och annat som måste tas tag i. Det har blivit lite av en rutin på torsdagar.
I helgen drar jag till Stockholm igen för sista delen av textil materiallära. Kan hända att jag kommer va lite dålig på att uppdatera. Ska försöka hålla livet på bloggen uppe!

Nighty!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

saturdays fun:

Jag Clara Hanna och Anta bestämde oss för någon vecka sen att vi skulle få ihop en helg tillsammans och hitta på något kul. Tråkigt nog så blev det en helg då Clara skulle hem till sin mamma som bor i Karlstad. Så vi mosade på till Clara om hur kul vi skulle ha här hemma och fick henne verkligen att känna ångest över att hon inte kunde vara med haha så elaka. Dock(!!!) så planerade vi bakom hennes rygg att överraska henne i Karlstad. Så vi pratade med hennes mamma och fixade allt så hon verkligen skulle bli överraskad. Så när Clara kom hem efter en spadag så stod vi gömda i ett hörn och fnissade som om vi vore 10 år igen, sedan hoppade vi fram. Alltså, såna här saker är så himla underbart för hjärtat att göra. Vi hade en helt amazing kväll/natt och jag kan inte vara annat än tacksam för mina tjejer.

Så där ser ni, vilken underbar helg jag hade. Bara själva grejen att åka ifrån Eskilstuna till en helt ny stad, som jag för övrigt måste åka till i sommar då man kan sitta i hamnen, sola och bada och äta.

Likes

Comments

Välkomnar en ny vecka med öppna armar. Min helg har varit underbar och uppdatering om det kommer såklart.

Men först skola, zzzzZZZZzz (feelings today).

Likes

Comments

Så trött på att jag ständigt känner press och oro till allt. Prestationsångest är något jag tampats med i hela mitt liv. Nu är jag superstressad över tentan och har i princip inget annat i mina tankar. (Vet att det märks här på bloggen, sry.)

Bestämt mig för att tänka på dessa saker när stressen kommer:

• Jag kan inte göra annat än mitt bästa. Gör jag allt jag kan så är bara det i sig något att vara stolt över.

• Vad är det värsta som kan hända? Livet kommer inte gå under. För att nå framgång behöver man stöta på hundratals motgångar.

• Ingen är perfekt. Så varför stressa egentligen? Kommer aldrig vara perfekt hur mycket jag än försöker.

Godnatt!

Likes

Comments

Väldigt utvilad efter en helg med bara massa mys. Så jag gick upp tidigare än vanligt denna måndagsmorgon och avklarade ett tabata-pass på actic. Nu avnjuter jag en god frukost innan det är dags att fara mot Västerås. Tenta på fredag och nerverna börjar redan visa sig.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Chèvreost med ananas och mango-marmelad är en favorit på charkbordet. Kan äta i flera timmar. Och tillsammans med livets kärlek så kan jag inte vara annat än nöjd.

Kram på er.

Likes

Comments

Jag gick upp tidigt imorse med Philip, trots att jag var ledig. Då jag jobbade igår så missade vi våran tvättid och därmed blev det en lite jobbigare tid att anpassa sig till idag. Så tanken var att varva tvätt med plugg. Detta gick inte så bra då jag började ta tag i ALLT ANNAT än plugg. Jag skurade, diskade, rensade, dammsög, tvättade, plockade undan, bäddade rent, köpte blommor, tände doftljus. Ja ni förstår. Jag total-städade hela lägenheten, vilket faktiskt behövdes. Så klockan hann bli 12 innan jag var klar med allt. Så mina förmiddagsplaner sprack totalt då jag vid halv 1 tiden hade lite roligare saker inplanerade än plugg.

Jag har inte ridit på flera flera år men nu bestämde jag och Clara oss för att ta tag i det. Som tur är känner vi Adela som har massa hästar och fy vilken ren och skär lycka det var att få komma ut i stallet. Alla lukter, känslor och minnen kommer tillbaka. Kommer säkerligen ha ännu mer träningsvärk i rumpan imorgon än vad jag redan har för tillfället men det kommer det vara värt. Har glömt hur kul det var att rida! Detta ska jag definitivt göra flera gånger. Och då kanske ni kan förstå varför jag valde detta istället för plugget, hehe.

Efter ridningen fixade jag fransarna innan jag åkte ut till mamma och pappa. Har pratat i flera timmar och nu har jag äntligen landat hemma i lägenheten. Det enda som fattas är min pojkvän, men han får jag gosa med imorgon istället. Känner jag mig själv rätt så somnar jag inom några minuter, så himla trött.

Godnatt!

Clara och jag bytte häst lite då och då för att den ena var lite lat och tjurig, vägrade gallopera med oss haha.

Tack Adela för en supermysig dag!

Likes

Comments

Fick syn på denna ursnygga bomberjacka på lissyroddyys instagram.

Klickade in på Zara och fann en snarlik jacka, fast lite mer åt det gråbruna hållet. Men hur snygg är inte jackan!?

Likes

Comments