Hej hörni.

Hoppas ni har haft en fin fredag och får en lika bra helg.
Hösten är verkligen verkligen på ingång nu. Är så redo för hösten.

Men nu måste jag vara ärlig och trycka på pausknappen.
Jag har kommit på mig själv, ibland, att jag kollar på telefonen istället för på min dotter som ligger bredvid. Stunderna när hon ligger i babygymmet, sitter i sin babysitter eller bara ligger för sig själv i sängen och kikar och jag sitter bredvid, det är stunder jag ALDRIG får tillbaka om jag inte tar till vara på dom. Och tiden försvinner verkligen, det swishar förbi. Hon blir liksom 3 månader nästa vecka. Och det ger mig grov jä*la ångest att jag ibland missar fina ögonblick med mitt barn för att jag ständigt dras till instagram eller andra sociala medier. Jag får ut absolut NOLL av det. Det ger mig ingen energi eller motivation att skrolla på telefonen på det sättet jag gör nu. Det är ett beroende som är så sjukt - sociala medier liksom? Wtf.. Det gör att man glömmer att leva i nuet och missar att njuta av fina ögonblick som livet ger.

Självklart måste jag komma ihåg att bara få vara Amanda ibland och göra annat än att bara vara mamma. Men lyckan jag får av min dotter... det finns inget eller ingen som kan slå det. Och speciellt inte sociala medier.

Så nu har jag bestämt mig för att ta en paus - både här, på instagram och alla andra platser som tar upp onödig tid. Jag vill inte förlora mer dyrbar tid på såna skitsaker. För jag lovar er - ni som inte är mammor/pappor ännu - när man får barn så märker man vad som egentligen är viktigt i livet. Jag kan gråta av tanken att jag i framtiden kommer sitta och ångra att jag inte pratade/skrattade/gosade med min dotter istället för att kolla mobilen.
Så nu gör jag slag i saken och tar en paus från sociala medier.

Ha det så fint så länge, så får vi se om/när jag kikar in här nästa gång 💞
Nu ska jag bara lägga mig bredvid min dotter, lukta på hennes huvud och lägga den doften på minnet. Det, mina vänner, det är livet!

Gillar

Kommentarer

God kväll!

Ilse vaknade vid halv 5 imorse. Vi gick upp och lekte en halvtimma/timma innan vi somna om till 07. Jag åt då frukost och lekte ytterligare med gosan. Sen la vi oss igen och vakna vid 11 tiden. Alltså dröm. Det var exakt vad vi behövde.

Vid 13 mötte vi upp Linn som jag inte träffat sen i höstas. Hon fick träffa Lillan och såklart hade vi extremt mycket att prata om. Vi åt på Pom & Flora - mitt favorithak under tiden jag jobbade på Syster P (ligger precis runt hörnet). Sen fick det bli en glass innan vi gick hem till oss.
Haha det är så roligt att vi lever så fruktansvärt olika liv. Hon dejtar för fullt och har precis börjat plugga och jag är mamma och bygger hus. Kontraster minst sagt.

Nu har vi badat och nattat lilla Ärtan så nu ska vi plocka i ordning lägenheten lite innan det är dags för serier i sängen. Ska också slänga mig in i duschen en snabbis känner jag. Men det är så svårt att slita sig från att kolla på min dotter när hon sover? Det absolut vackraste jag vet på jorden.

Det var min dag i ett svep. Natti 💞

  • ALLMÄNT
  • Nära Nordenflychtsvägen , Stockholm

Gillar

Kommentarer