För många år sedan hade jag en blogg där jag var ganska aktiv. Det här var alltså någon gång i mellanstadiet. Kvalitén var väl inte den högsta men jag kan fortfarande tycka det är kul att gå in och läsa igenom den gamla bloggen ibland. Så därför har jag kommit fram till att jag vill skriva några rader i veckan, mest för min egen skull. Det här kommer absolut inte bli något jag tar tag i, inte heller något som kommer bli stort. Utan bloggen får följa mig när jag har lust och tid. Därför kommer det också bli mycket (bara) mobilbilder. Vill ni hänga kvar och se vad jag har för mig så är ni välkomna men annars så är det som sagt inget som ska locka läsare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag ska jag avnjuta den sista dagen på lovet. Hittills har jag bakat bröd och städat rummet. Det är en hel del som borde gjorts under lovet som jag inte har tagit tag i ordentligt, antar att jag få ta den smällen nu istället.

Under lovet så har jag till störta del passat på att sova ikapp och träffa lite kompisar som jag tyvärr inte hinner träffa så ofta som jag vill.

I veckan så fyller bland annat min storebror år, några prov som ska skrivas och lite navigation som måste pluggas in.

Här ser ni brödet som bakades imorse! Himmelskt är det!

Likes

Comments

För några dagar sedan mötte jag och Vivvi upp Malin och Johanna och myste lite med jordgubbar och choklad under sommarkvällen.
Och när vi stod och väntade på bussen knäppte Vivvi några bilder på mig som resulterade i en ny profilbild! Det var verkligen dags nu!
Tycker förresten det är så himla kul när hon har med sig kameran och fotar! Så kul med riktigt bra bilder!


Likes

Comments

Imorgon åker jag och Thea iväg till vårt militärläger! Jag kan inte fatta att jag om bara några timmar kommer stå där.
Jag är redan väldigt nervös! Vi har ju fortfarande ingen aning om vilka vi kommer träffa, hur det kommer vara osv.
Jag hoppas verkligen på sköna människor, det är trots allt det som kommer göra dessa 3 veckor!
Wish me luck!
Gammal bild som beskriver mina känslor ganska bra!

Likes

Comments

Jag har kvar här på landet och myser med familjen. Clara åkte hem i måndags och det känns faktiskt lite tomt.

Idag var det första dagen då det var lite bättre väder. Ja, i alla fall några timmar, sen kom åskan fram. Det känns som jag hann få lite färg så det känns bra ändå!
På kvällen tog vi en familje-match i kubb i solnedgången. Och såklart vann ju mitt lag! ;)Blir en bild på mig och Clara som är några dagar gammal.


Likes

Comments

Nu har jag tröttnat riktigt mycket på att vara sjuk! Vill bara ut och springa och bada!

På fredag åker jag ut till landet igen. Nu följer Clara med över helgen också så det ska bli riktigt kul!

Likes

Comments

Nu har det gått ungefär två veckor in på sommarlovet och jag har haft den perfekta starten på lovet! Den första veckan tog jag till att bara träffa kompisar, shoppa och vila ikapp efter terminen. Sedan har jag varit på landet med familjen och några kompisar.
Precis som jag vill ha det!

Jag har tänkt att jag ska försöka uppdatera lite då och då här, mest för att komma ihåg sommaren. Så vi får hålla tummarna om att jag kommer ihåg bloggen!
Likes

Comments

Idag har det varit en sån där helt vanlig tisdag. Som vanligt har tisdagen hittills varit ganska lugn. Jag använder gärna den här dagen till att göra just ingenting. 

Lite senare ska jag sticka iväg och gymma någon timme med min syster. Jag känner att jag har tappat helt sjukt mycket muskler över vintern, så det är dags att ta tag i det igen! Vi hörs lite senare! Puss!

Likes

Comments