DAILY

Idag.... Letade ihjäl mig efter ett viktigt papper (berättar mer sen ;)) Aja, tror jag letade i cirka två timmar. Runt sju kommer min pappa hem och han hittar det på 2 min.... Kul.

Imorgon väntas extramatte, på torsdag blir det trav och middag och på fredag blir det äventyr!! Vi får se på fredag vart planet går till då. Så packa ska jag försöka hinna med på dessa dagarna också. Kanoners.

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

DAILY

Hallå igen. Jag måste verkligen komma tillbaka till bloggen. Har haft en väldigt intensiv period med en massa roliga saker som tur är. Men den tiden jag är ledig har jag inte tänkt på bloggen, inte alls. Mitt senaste inlägg var den 7 Februari...... Sedan dess har jag varit i Alperna och åkt skidor (bilder kommer)!! Kom hem därifrån förra helgen. Så denna veckan har jag haft en del inlämningar samt prov..... I fredags var jag på årsmöte med. super härligt folk. Mindre kul var att jag är just nu extremt stressad som ledde till att jag hade tryck över bröstet. Planering är inte min starka sida...

Nog om det, har en massa roliga saker framför mig, samt en grej som jag nämnt tidigare som jag har lovat att berätta. Men mer om det sen! Exalterad är jag i vilket fall.

Nu kör vi! PÅ RIKTIGT.

xx

Likes

Comments

OUTFITS

Jumpsuit - Free People / Bikini - Kiini / Solisar - RayBan / Sandaler - Forward By Elyse Walker


xx

Likes

Comments

DAILY

Host, host från mig. Här är det sjukstuga med dunderförkylning samt feber....

xx

Likes

Comments

DAILY

Hejsan, hejhej. Hello bloggpaus.....

Ja, det har varit en hel del sedan vi senats sågs. Har varit fullt upp varje helg med PLUGG, stämmor, utgång samt resor. Har bara inte hunnit. Tråkigt verkligen. Snart är det sportlov och jag beger mig till Alperna.

Men först ska två prov, en inlämning samt en förkylning avklaras.

xx

Likes

Comments

DAILY

Hoppas allt är fint med er. Jag slutade skolan ganska nyss och nu vankas träning.... Kanske blir något inlägg senare under kvällen. Men det är full rulle nu.

xx

Likes

Comments

DAILY

Hade tyvärr inga fler bilder från gårdagen, så det fick bli denna från snap.

Hej på er! Måste säga att gårdagen var helt fantastisk. Har haft så himla kul på konferensen, samt har jag umgåtts med så härliga människor som gjorde lördagen perfekt. Imorgon börjar skolan igen, men med sovmorgon.

xx

Likes

Comments

DAILY

Hoppas att ni alla får en festlig fredag! Själv har jag innebandy match ikväll, härligt. Imorgon väntas det roligheter med konferens, middag på Grand, samt utgång. Jag antar att bloggen inte kommer vara super aktiv imorgon.

Trevlig helg på er.

xx

Likes

Comments