Hejsan!

Är så glad idag! Jag och Credo hade våran tävlingsdebut. Vi tävlade i dressyrprogrammet lätt B:3 2007. Credo var superduktig! Han var så duktig bland alla andra hästar och var inte stressad alls. Han var precis som han är hemma om inte ännu snällare!
Detta är min första tävling någonsin med Credo - wow!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev här....
Idag iallafall så har jag och min mamma mockat Credos och hans kompis paddock. Vi mocka ungefär halva paddocken och ska göra resten imorgon eller på torsdag.
Credo skulle vara med hela tiden som kanske syns på bilden ;-)

Likes

Comments

Igår såldes Prins... 

Min älskade Prins har fått två ny ägare. Jag hoppas de kommer älska Prins lika mycket som jag älskar honom. Som tur är att Prins kommer bo kvar hos mig och min familj för de kommer ha honom inackorderad hos oss. Är väldigt glad över det för då kommer jag kunna träffa honom när jag vill. <3

Prins kommer få två underbara nya ägare som kommer ha honom som häst nummer ett! Han kommer få det superbra med dem tror jag.

Älskar Prins så himla mycket! Fattar knappt att detta har hänt... vill egentligen inte sälja honom men har verkligen inte tid för tre hästar... och jag har ändå bara ridit Credo och lite på Prins på sistone. Eco har en skada så han blir riden av en tjej som hjälper oss med honom.

Min vackra Prins, idag går vi skilda vägar... hoppas vi hittar varandra igen. Älskar dig min Prins! <3 <3 <3

Likes

Comments

1. Så fort man släpper ut honom i hagen så springer han iväg och rullar sig i närmsta lergrop... ugh

2. Han tigger godis så fort han gjort något duktigt, om han inte får något så blir han "ledsen".

3. När vi rider dressyrprogram så vill han alltid visa ett som han kan. Så han börjar byta galopp och svänga där han tycker vi ska det. Han tror säkert jag är korkad som inte kan dressyrprogramet som han red med sin förra ägare ;-(

Likes

Comments

Hej!
Älskar att köpa fina grejer där pengarna går till något bra!
Jag köpte detta armband från Third Eye Gemstones och de skänker 30 dagars rent dricks vatten för varje armband man köper till folk som behöver det. Tycker det är så bra!
Det kommer så fint paketerat och fina små kort med information om just de stenarna som armbandet har. Jag köpte ocean breeze och tycker det är så fint! Älskar den lilla sköldpaddan som är på armbandet! Kommer verkligen använda det ofta!
Jag är inte sponsrad eller något tycker endast att de har fina saker och gör en bra sak så jag kände för att tipsa om dem. :)

Likes

Comments

Hej!
Sen igår så har det varit ridkurs för mig och Credo och fortsätter tills imorgon. Igår så red vi dressyr programmet lätt B3:2007 och det gick superbra!
Idag så blev det en vanlig lektion för min tränare. Vi tog igenom båda sidorna riktigt noga och han såg jättefin ut när vi kom igenom ordentligt. Är så glad att jag har en sådan duktig och fin häst! <3

Likes

Comments

Hej!
Det är så fint väder idag! 

Jag och en tjej red ut idag och det var så kul. Credo var jätteduktig och mycket glad. 

Känns verkligen som att våren är här nu och det kommer bli så skönt när all lera försvinner och det börjar bli lite grönare ut!
Känner hur vårkänslorna börjar krypa upp på en... så härligt!

Likes

Comments

Hej!
Har haft en supermysig ridtur på Credo idag efter skolan. Turen var inte speciellt lång men mycket behövlig då det har varit mycket träning i ridhuset under senaste tiden. Det var bara han och jag som var ute och myste! ÄLSKAR SÅDANA TURER!

Han var väldigt duktig och framåt vilket är så kul då han förr var mycket mindre positiv till att gå på. Det var trav och skritt som gällde på turen idag för att öva på övergångar. Jag tycker det är väldigt bra att öva på övergångar mellan gångarter då det verkligen är en sak som gör så att man själv blir stadigare i sadeln och hästen blir stadigare i gången.

Turen avslutades med att ena stoflocken travade bredvid mig och Credo när vi kom in på gårdsområdet.

Likes

Comments

Hej! Det gick superbra på min lektion för min tränare på Credo idag! Både igår och idag så har jag fått Credo att gå jämnt på båda tyglarna. De är så kul när man lyckas med något man har tränat på väldigt länge! Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sen... men iallafall så är jag hemma från Thailand. Kom hem för ca 5 veckor sedan. Det var iallafall superkul i Thailand!
Nu är de sportlov och är väldigt glad och taggad över att ha lov. Kommer bli skönt att få vila från skolan lite. Kommer även bli super kul att få rida varje dag och koncentrera mig på Credo till 100%! Red en lektion idag för min tränare och det gick jättebra vilket gör mig ännu mer taggad till att få rida hela lovet! Kommer nog åka skidor någon gång under lovet också vilket ska bli kul.
Hoppas ni har ett bra lov!

Likes

Comments