Kom fram till Bangkok idag och har hittills haft en riktigt bra tid här! Första gången jag är i Thailand så ska bli kul att se hur de e här :)

Likes

Comments

Detta inlägg är kanske lite sent eftersom att jag har haft Credo i lite mer än en månad. Men jag gör detta inlägg ändå :)
Han är underbar och är Ecos storebror. Credo ät jättefin och jätteduktig! Credo är alltså en lusitano precis som Eco. Jag kommer rida Credo mycket mer än Eco för Eco är på träning hos en jätteduktig tjej som hjälper oss med honom! :D
Välkommen till familjen Credo!

Likes

Comments

Igår var jag och en kompis på Gottsunda hiphop festival och det var så kul! Vi såg flera artister men min favorit av alla som uppträdde är Labyrint. De var så grymt duktiga! En kväll att minnas!

Likes

Comments

Eco är så duktig! Är så imponerad! Han har lärt sig så mycket under månaderna hos min tränare! Det bästa är att han har blivit galet pigg och arbetsvillig. Han försöker verkligen och han vill lära sig mer! Blir så glad <3

Likes

Comments

I torsdags kom Eco äntligen hem från träningen som har varit under några månader. Han är jättefin och har ridit honom både i fredags och idag för min tränare som han har varit på träning hos. Han verkar väldigt glad över att vara hemma. Har saknat honom så mycket! Ska bli kul att få sätta igång att rida både Prins och Eco mycket nu!

Likes

Comments

​Jag började i gymnasiet i onsdags och det känns ganska så kul. Kan inte säga att jag älskar skolan men tycker ändå att det är kul eftersom man träffar nya människor och såklart sina kompisar. Jag har börjat första året i gymnasiet och har valt Samhällslinjen med inriktning samhällsvetenskap. Min nya klass verkar väldigt bra men saknar min gamla från grundskolan ändå men antar att det är vanligt. Min kusin har flyttat in också och ska gå IB programmet på samma gymnasium som jag så det känns jättekul att hon har flyttat hit :D På måndag så drar skolan igång på riktigt och då ska vi antagligen få våra skoldatorer och få träffa alla våra lärare i olika ämnen. Är ganska så taggad på att börja gymnasiet så hoppas det är som alla säger att det är att gå i gymnasiet! 

Likes

Comments

Jag, min lillasyster och mina tre kusiner har spenderat en natt i Stockholm. Vi har haft det väldigt kul och vi har shoppat allihopa och jagat Pokémons. Kommer sakna att kunna göra sånna spontana saker när sommaren är slut...

Likes

Comments

Jag ska köpa en till katt har jag och mina föräldrar bestämt sig för idag... Anledningen är ganska sorglig till varför vi ska köpa en till katt... Men det beror på att min katt Frasse som man ser på bilden till vänster försvann när jag var i Spanien och då var resten av min familj i Frankrike så när de kom hem så märket de att bara min systers katt Nasse var hemma och Frasse har inte dykt upp sen dess... Detta var lite mer än tre veckor sedan. Därför har jag och mina föräldrar bestämt oss för att jag ska få köpa en till katt som är Frasse och Nasses lillebror. Han kommer inte bli en ersättning för Frasse, han kommer bli en som i familjen precis som om Frasse kommer tillbaka som vi hoppas! Jag har inte bestämt namn på honom ännu så lämna gärna tips på namn :)

Likes

Comments

Har haft det så underbart i Spanien med EF! Kan inte sätt fingret på något som jag tycker har varit dåligt förutom att maten kanske inte alltid var toppen men ska inte klaga. Har gjort så många roliga, coola och konstiga saker under dessa tre veckor! Bäst av allt har nog vart att få nya vänner som jag aldrig kommer glömma. Det bästa minnena jag kommer ha från dessa veckor är nog hur jag och mina kompisar gick och åt glass varje kväll på samma glassställe där de hade typ 50 olika smaker! Kommer aldrig glömma den riktigt förvirrande EFdansen som jag fortfarande har vissa steg jag inte kan... De roliga EF-discona när man dansade och sjöng med i alla låtar var helt underbara! EF-talentshow var nog en av de bästa kvällarna även fast polisen var nära på att komma när min grupp uppträde med YMCA. Spanskalektionerna var jätteroliga och vi hade en superbra lärare och klass. Alla EF-ledare var superbra och trevliga! Examen var rolig och speciellt för att vi alla blev typ i puttade i poolen efteråt. Som sagt jag kommer aldrig glömma dess tre underbara veckor! Tack EF för att ni har gjort min sommar helt underbar!

Likes

Comments

Har de så bra här i Spanien med EF! Har två veckor kvar och önskar att de inte ska ta slut!

Likes

Comments