Hej!
Sen igår så har det varit ridkurs för mig och Credo och fortsätter tills imorgon. Igår så red vi dressyr programmet lätt B3:2007 och det gick superbra!
Idag så blev det en vanlig lektion för min tränare. Vi tog igenom båda sidorna riktigt noga och han såg jättefin ut när vi kom igenom ordentligt. Är så glad att jag har en sådan duktig och fin häst! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Det är så fint väder idag! 

Jag och en tjej red ut idag och det var så kul. Credo var jätteduktig och mycket glad. 

Känns verkligen som att våren är här nu och det kommer bli så skönt när all lera försvinner och det börjar bli lite grönare ut!
Känner hur vårkänslorna börjar krypa upp på en... så härligt!

Likes

Comments

Hej!
Har haft en supermysig ridtur på Credo idag efter skolan. Turen var inte speciellt lång men mycket behövlig då det har varit mycket träning i ridhuset under senaste tiden. Det var bara han och jag som var ute och myste! ÄLSKAR SÅDANA TURER!

Han var väldigt duktig och framåt vilket är så kul då han förr var mycket mindre positiv till att gå på. Det var trav och skritt som gällde på turen idag för att öva på övergångar. Jag tycker det är väldigt bra att öva på övergångar mellan gångarter då det verkligen är en sak som gör så att man själv blir stadigare i sadeln och hästen blir stadigare i gången.

Turen avslutades med att ena stoflocken travade bredvid mig och Credo när vi kom in på gårdsområdet.

Likes

Comments

Hej! Det gick superbra på min lektion för min tränare på Credo idag! Både igår och idag så har jag fått Credo att gå jämnt på båda tyglarna. De är så kul när man lyckas med något man har tränat på väldigt länge! Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sen... men iallafall så är jag hemma från Thailand. Kom hem för ca 5 veckor sedan. Det var iallafall superkul i Thailand!
Nu är de sportlov och är väldigt glad och taggad över att ha lov. Kommer bli skönt att få vila från skolan lite. Kommer även bli super kul att få rida varje dag och koncentrera mig på Credo till 100%! Red en lektion idag för min tränare och det gick jättebra vilket gör mig ännu mer taggad till att få rida hela lovet! Kommer nog åka skidor någon gång under lovet också vilket ska bli kul.
Hoppas ni har ett bra lov!

Likes

Comments

Kom fram till Bangkok idag och har hittills haft en riktigt bra tid här! Första gången jag är i Thailand så ska bli kul att se hur de e här :)

Likes

Comments

Detta inlägg är kanske lite sent eftersom att jag har haft Credo i lite mer än en månad. Men jag gör detta inlägg ändå :)
Han är underbar och är Ecos storebror. Credo ät jättefin och jätteduktig! Credo är alltså en lusitano precis som Eco. Jag kommer rida Credo mycket mer än Eco för Eco är på träning hos en jätteduktig tjej som hjälper oss med honom! :D
Välkommen till familjen Credo!

Likes

Comments

Igår var jag och en kompis på Gottsunda hiphop festival och det var så kul! Vi såg flera artister men min favorit av alla som uppträdde är Labyrint. De var så grymt duktiga! En kväll att minnas!

Likes

Comments

Eco är så duktig! Är så imponerad! Han har lärt sig så mycket under månaderna hos min tränare! Det bästa är att han har blivit galet pigg och arbetsvillig. Han försöker verkligen och han vill lära sig mer! Blir så glad <3

Likes

Comments

I torsdags kom Eco äntligen hem från träningen som har varit under några månader. Han är jättefin och har ridit honom både i fredags och idag för min tränare som han har varit på träning hos. Han verkar väldigt glad över att vara hemma. Har saknat honom så mycket! Ska bli kul att få sätta igång att rida både Prins och Eco mycket nu!

Likes

Comments