Godmorgon på er! Sitter just nu och äter frukost blir en smoothie och lite äpplen bara, och kaffe såklart.

Idag tänkte jag åka och kolla om jag hittar någon fin skötväska till vagnen, tycker inte jag hittar någon fin på nätet så får så om det finns några butiker som säljer, sedan vid 3 ska jag till tandläkaren så får se hur det går där ;) kram så länge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag är en grå och regnig måndag vilket gör att man blir inne hela dagen, var iväg en snabbis imorse hos barnmorskan bara, vi lysande på hjärtat på bebis och pratade lite allmänt och allt såg bra ut så det var skönt. I lördags gick jag in i vecka 29 så nu är det inte så långt kvar. Läääängtar tills vi får träffa lilla prinsessan. Men nu ska jag äta lite lunch så får jag se vad jag hittar på efter det.

Puss & kram

Likes

Comments

Just nu sitter jag och äter en sen frukost. Sov lite längre idag kände att jag behövde det. Så nu ska jag äta upp detta och läsa tidningen jag köpte igår.

Idag har jag inga direkta planer, blir väl att städa och fixa lite i lägenheten och sen gå och handla lite fredagsmys. Ha det så bra så länge.

Likes

Comments

​Hej! jag är en 22 årig tjej som bor tillsammans med min pojkvän strax utanför Göteborg. Vi väntar en liten tjej i början på juli så det mesta av tiden läggs på att planera för hennes ankomst med allts som behövs.

Här kommer jag att skriva om min vardag, inredning och bebissaker med mera.

Välkomna hit!

Likes

Comments