I helgen var jag nere i Skåne med mormor morfar mamma och pappa för att hälsa på släkt på morfars sida. Varje gång jag varit där så känner jag, det är här jag vill bo. Många hatar skånskan men jag bara älskar den. Älskar även landskapet och husen men framför allt att det är så nära till resten av Europa. På ett ögonblick är du i Danmark och åker du bara nån timme så är du långt ner i Europa. 

Vi bodde hos morfars kusin i Eslöv och var också i Lomma och hälsade på hans faster alltså den kvinnan har en lägenhet jag skulle kunna dö för, precis vid havet ligger den. Står man vid havets kant ser du över till Danmark.
​Morfar håller alltid historia lektioner när vi är i Skåne och det är intressant, intressant att höra vart släkten bott vad allt är och historier som är kopplade till platser. Vi var som sagt i Eslöv och Lomma men vi åkte också en sväng till Malmö och i bilen berättade morfar historia efter historia. 

För övrigt har morfars kusin universums mysigaste hundar även fast jag hatar lukten, allt dreggel och hundhår så älskar jag dom. Så väluppfostrade och så mysiga. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments