Att ta tåget till en del av Kinesiska muren är ett måste alltså shit vilket häftigt bygge såå stor och sån historia. Vi såg och gick bara på en liten liten del, men det var häftigt att ha gått på det enda underverket man kan se från månen. Vi tog linbana upp på muren och gick en bit sen åkte vi "berg och dalbana" ner. Detta var nog det häftigaste.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​En dag spenderade vi här vid OS byn, de var häftigt att se "fågelboet" live och alla andra arenor. Dock fick vi inte gå in och se os ringarna och se inuti arenorna då det höll på att repareras tyvärr.. 

Likes

Comments

Här kommer en samling bilder från när vi upptäckte Kina.

Likes

Comments

Den femtonde december åkte startade den efterlängtade resan till min saknade syster och den sextonde landade vi. Ja jag firade min 19de födelsedag på planet utan både sång och paket men det gjorde mig ingenting.


När vi landat och fått våra väskor så sprang vi med pirr i magen och mötte upp Sarah som stod och väntade på oss i ankomsthallen. Efter de tog vi tåg till staden som Sarah pluggade i.


Sen började upptäcktsfärden, vi var såå nyfikna på att få se hur Sarah bodde och hade de!

Första bilderna är Sarahs lägenhetshus, en kanin som jag tyckte var såå söt och den tredje är en liten del av "matsalen".

De tre undre bilderna är också tagna på skolområdet, de två första i snabbköpet. Det var en hel källare full med affärer och stånd. Sen den tredje är utsikten som var runt skolan. 

Likes

Comments

​Mycket har hänt sedan sist jag skrev här, helt ärligt så har min tysthet berott på att jag inte haft inspiration och ork till att blogga. Men nu kände jag att jag ville börja igen, helt utan krav bara skriva för att det är kul att ha som en dagbok för mig själv. Sen är det ju självklart kul när ni vill följa min vardag också. 

Så vad har hänt i stort?
Jag har kramat om min syster och njutit i Asien i 4 veckor. 
Åkte inte till Spanien utan blev kvar hemma. 
Jobbar på mitt gamla jobb, men har även sökt lite nytt. 
Bokat resa till Kina och Sarah igen. 

Massa bilder kommer från både Kina och Vietnam jag lovar. 


Likes

Comments