Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Precis duschat och kollat kvällens avsnitt av PH efter en löptur i mörkret. Usch hatar vintern för det blir mörkt tidigt så man måste springa i mörker vilket jag hatar, det är halt så man måste springa försiktigt och kallt så man måste ha massa kläder och jag får andnöd pågrund av min astma som hatar kylan. 

Men för att skriva nått positivt så är det hallfall skönt när man sprungit dom där kilometrarna per dag som man lovat sig själv. Känner mig som en så mycket bättre människa efter att jag har tränat. 

En påpälsad och svettig Amanda

Likes

Comments

Åh vad mycket jag vill skriva här och vad mycket jag kommer ha att skriva om snart. Om bara 22 dagar åker jag ner till min oerhört saknade syster för intensivt syskonmys i ett par veckor för att sedan åka hem utan henne och vidare till Spanien och sakna ihjäl mig lite till tills sommaren kommer och både hon och jag återvänder hem till Sverige. Igår bokade vi hallfall hotell i Vietnam där vi kommer tillbringa jul och nyår. Asien äventyret kommer bli en spännande resa och den börjar på min födelsedag.
Nu ska jag snart åka iväg till jobbet för att göra mina sex ynka timmar för att sen ha några dagars ledigt.

Några bilder från hotellet i Vietnam​

Likes

Comments

​Det är bestämt och bokat! Den 13 januari nästa år åker jag till Girona i Spanien som au pair i ett halvår. Min dröm har gått i uppfyllelse och jag är i extas. Så igår bokade jag en enkelbiljett ner till Spanien. 

Världens sötaste barn kommer jag att ha hand om iallafall och helt okej ställe verkar de där Girona vara. 

Likes

Comments

​För några dagar sedan var jag "barnvakt" åt den här lilla tjejen som inte är så liten längre. Det är både kul och tråkigt att inte min Almis är mini längre utan börjar bli stor. Tråkigt för att jag inser hur gammal jag börjar bli och kul för att hon är inte längre ett barn jag passar utan mer en kompis. Hon har en vilja, massor av idéer och världens bästa humor. Jag älskar att se henne utvecklas för varje dag och växa och bli en stor tjej. Och roligast av allt är att vi har så kul ihop. Hahah bildbomb kommer här. 

Likes

Comments

Idag när jag var med mamma och handlade inför middagen så köpte jag en ny vas. Ni hittar den på Ica och den kostade typ ingenting, såå najs! Det gör så mycket med färska blommor tycker jag! Jag älskar de!

Likes

Comments

​En nära vän miste sin far en annan sin hund och en tredje vakar över sin farfar. Livet är orättvist och förändras så snabbt så snälla njut i nuet! 

Idag vaknade jag up hur utvilad som helst tre dagar ledigt från jobbet var exakt vad jag beg´hövde i livet. Jag har nu börjat förstå att jag snart sitter på ett plan till min oerhört saknade syster. Jag har också börjat förstå att jag har tagit studenten och måste göra nått i mitt liv och att livet går för varje dag. Jag har så många olika planer men ändå känns det som jag inte har en enda. 

Jag varvar Hemnet med hotellsidor inför Vietnam, sidor på olika högskolor och drömresemål som jag bara MÅSTE få se och uppleva. Japp oerhört utspritt och det är precis vad mina drömmar är.. Min dröm är att få en lägenhet i Karlstad nära mina fantastiska vänner och plugga där, men Karlstadsuniversitet har 0 utbildningar som intresserar mig. En annan dröm är att åka utomlands och jobba ett år, få massa sol, erfarenhet och minnen. 

Mitt riktiga liv ser ut såhär, jobb till december, Kina och Vietnam i en månad lite drygt, hem och antagligen läsa en till matte kurs då jag inte fick med mig matte 3b för den inte ingick i mitt program men alla utbildningar jag kikat på kräver den.. Jag jag läste lite fel linje jag skulle läst ekonomi.. Men sen då?? Sen har jag ingen plan som är spikad.. Och det får mig att få panik. Jag har alltid haft planer och nu, nu har jag ingen spikad plan.. 

Likes

Comments