Sitter just nu och ser exakt de ni ser på bilden och på andra sidan av mig är det tecknad film. Japp, jag är barnvakt ät mina två prinsessor ikväll tills imorgon. Så vi har mysigt pyjamasparty med allt som inkluderar de, alltså tacos och mys! Perfekt onsdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags ringde klockan tidigt för att vi skulle bege oss mot Stockholm för att träffa sötnosarna här under.

Vi han med hockey match som slutade med en 21-1 vinst, massa shopping, mys och även en snabbis vid slottet. Mysig helg som nu är slut.. Imorgon är det tillbaka till jobb..


Likes

Comments

​Klockan är snart nio och jag sitter och väntar på att klockan ska slå tio, då kan det vara så att mina planer inför sommaren skrivs och även en dröm går i uppfyllelse. Men jag vågar inte hoppas för mycket för jag har lärt mig att jag blir mindre besviken då. Men en timme kvar så jag lyssnar igenom massa pod avsnitt jag missat pågrund av allt jobb och skriver massa rader och suddar ut och skriver igen. Älskar min blogg, den är helt ointressant men ändå så kul att ha för jag älskar att gå tillbaka och läsa gamla inlägg, bli påmind och få flashbacks. 


Likes

Comments

Tavlorna som fått plats i mitt rum är beställda ifrån desenio.se in och kika vet jag!

Likes

Comments

Klockan är snart halv 1 och jag ska snart bege mig till jobbet. Nej jag vaknade inte precis utan har varit vaken ett bra tag men skriver godmorgon som rubrik ändå.
Hoppas ni får en fin dag allihopa! Nu ska jag byta ut myskläderna mot jobbkläderna.
Kraaaaam

Likes

Comments

Så himla längesen jag publicerade ett inlägg här nu men inte alls längesen jag var inne här och skrev. Utkasten är många och innehållen spretar åt alla håll, kanske publicerar jag dom allihopa en dag eller så kanske jag inte publicerar ett enda.

Orkar inte skriva om livet och allt som hänt och inte hänt under tiden jag varit borta men jag kan ju iallafall nämna att mammsen har gått lös med färg i mitt rum och det blev såå bra. Lite fix kvar innan det är helt färdigt men redan nu är jag super nöjd.
Lite smakprov här nedanför

Likes

Comments