Tänk att ni fortfarande är ett gäng som fortfarande tittar in här trots usel uppdatering, kul! Men nu tänkte jag att jag skulle uppdatera både er och här, det va ju som sagt va ett tag sen..
I går (om vi ska börja med det som hänt nyligen) så åkte Sarah till Kina så i tisdags åkte vi ner till Borås och hade en spa och mysdag tillsammmans på Grand hotell. Efter de gick vi ut och åt sen dagen efter var vi uppe tidigt för att vinka av Sarah!
Japp det var jobbigt, skulle ljuga om jag sa annat!

Nu ligger jag i sängen och funderar på vad som mer har hänt, hahah mitt minne alltså.. Går igenom bilderna från mobilen för att minnas.
Jag har ju haft dagsfest tillsammans med mina 3 musketörer och ihop med halva Karlstad och ännu fler på Island festival och mest jobbat.
Men nu i helgen är jag ledig och känner jag mig själv rätt kommer det mest bli mys med min saknade vän, vi har 1000 planer inför helgen och jag är säker på att det kommer bli grymt oavsett vad vi gör.
Slänger upp lite bilder tänkte jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu på stället där jag trivs som allra bäst, i stugan vid köksbordet. Sitter här och bara är, dricker en cider och just bara är. Älskar tystnaden och lugnet som alltid är här uppe.
Kom upp hit efter en pissig dag på jobbet och så fort jag klivit ut ur bilen så blev jag helt lugn. Jag bara kopplar av direkt. Från 100 till 0 verkligen. Förresten var det första gången jag körde helt själv till stugan vilket också kändes lite konstigt. Jag har varit här i 18 år och idag åkte jag helt själv. Jag stannade vid badplatsen och bara njöt.
Tänkte på farmor och farfar och alla våra resor hit och alla veckor här med dom. Alla gånger med blå läppar för vattnet var iskallt men vi ändå var i och farmor aldrig klagade!
Låt detta ställe alltid finnas kvar!

Likes

Comments