Idag kom min studentmössa och jag fick ett rus genom hela kroppen när jag öppnade den och satte den på mitt huvud. Har så svårt att förstå att det är min tur att ta studenten och att det faktiskt är min mössa med MITT namn på. Alltså vilken känsla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan sitta i timmar på Hemnet och kolla på hus och lägenheter. Hur de är byggda och hur de är inredda. Älskar det och blir såå himla sugen på att få inreda min egna lägenhet och hus.

Likes

Comments

Sitter i solen och pluggar. Nej det är inte kul men lite skönare när solen lyser i ansiktet. Har massor kvar i skolan innan studenten och jag är stressad som fan. Innan studenten ska jag ha hunnit med att ha körkort också, men jag ska fixa detta!
Dagarna till studenten räknas ner och i april ska vi betala vår studentresa, alltså det är såå sjukt att vi åker om mindre än 2 månader!
Sammanfattningsvis kan man säga att livet rullar på, jag har massor att göra och stressen är hög men jag är glad ändå för jag vet att snart är stressen över och jag kommer vara världens lyckligaste!

Likes

Comments

​Denna väskan står verkligen högst upp på väsk-önskelistan nu. Alltså den är såå perfekt och jag är kär.

Likes

Comments

När allt är tufft och saknaden för stor så är ett sms bäst! Långt borta är hon och längre bort är hon snart men alltid med närmast hjärtat.

Likes

Comments

Det va några dagar sen jag skrev här sist nu, uppdateringen här kommer lite i vågor då jag inte alltid har motivationen.
Idag har jag iallafall varit ledig från skolan för att hinna med tandläkarbesök, har även hunnit med en del plugg. Veckan är helt fullspäckad och jag längtar till fredag kväll.

Idag firar även mamma och pappa 25 år tillsammans! Alltså jag är såå imponerad att dom har varit ihop i 25 år. Såå länge! Älskar er mamma och pappa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter ute i solväggen och bara njuter av att det bränner på benen och solen som lyser i mina ögon. Kan man vara kär i ett väder så skulle jag nog vara kär i vårsolen. Detta är helt fantastiskt!
Ska snart gå in och plugga igen innan jag ska dra mig mot hallen för träning.

Likes

Comments

​Dessa snygga kappor/jackor kommer från Lindex men är slut överallt i både butik och nätet tyvärr.. Hade jättegärna velat ha den gråa eller den vita. Hoppas den kommer in snart igen!  

Likes

Comments

​Såå snygg kappa från Vero moda. När jag har 699 kronor över ska jag klicka hem denna direkt, sååå himla fin.

Likes

Comments