Om man kikar in genom mitt fönster nu är detta de man ser! Massa ljus, som det ska vara på vintern. Stjärnan åkte upp idag också eftersom första advent är här, om 3 söndagar är julen här! OCH om 16 dagar är min 18 års dag här och imorgon är det DECEMBER. December som för övrigt är min favorit årstid tillsammans med juli. Hoppas bara på lite snö också för allt känns så mycket ljusare och lättare på något sätt då.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En mörk och lite oklar blid men bilden är på mig och mina fina tjejer Amelie och Julia. Igår vad det nämligen överraskningsfest för Julia så vi har festat och firat hela natten att min bästa fyllt 18 år. Det var så kul att träffa alla "gamla" vänner igen och allt kändes som förut, så underbart! Kom hem runt 2 inatt så idag är jag ganska trött men ska snart ladda upp för match.


Likes

Comments

Vill sitta på Viskan tillsammans med Sarah igen och bara skratta och prata massa. Denna veckan har varit otroligt stressig och skolan håller på att fullständigt äta upp mig tror jag.


Likes

Comments

Snart är det äntligen jul så jag tänkte tipsa om lite julklappar till kompisen, pojk/flickvännen, systern eller brodern.

Likes

Comments

Sitter och lyssnar på Michaela och Dashas podcast, älskar dom. Har lyssnat om och om igen. Ska äta mina super onyttiga mackor innan jag ska göra mig klar för att sen ta tåget och möta upp caro och äta. Hon va på studentfesten igår så vi ska träffas och skvallra lite för jag är SUPER nyfiken.
Efter skolan idag ska jag leta 18-års present och sen åka hem och träna.


Likes

Comments

Igår hade jag 25% rabatt på Nelly.se så jag kunde inte hålla mig. Jag klickade hem ett par höga primeboots, jag har ju ett par lägre och älskar dom.


Likes

Comments

​Sitter hur ful som helst i min säng och ska snart börja ta tag i allt som ska göras. Plugg och sen ska jag beställa hem lite kläder och även fixa lite blogginlägg. Har varit hemma sen i måndags för jag har mått dåligt men imorgon ska jag kämpa mig tillbaka till skolan. Snart helg igen nu ju. Ikväll när alla är på studentfesten och har superkul så åker jag iväg på träning och har skoj.

Likes

Comments


Likes

Comments

Myset fortsätter och eftersom jag inte är ett sånt fan av chips blir det morötter istället.


Likes

Comments

Min kropp har checkat ut så jag mår lite sisådär. Får alltid en dipp på hösten och nu är den väl här antar jag.. Idag har jag bara sovit och sovit och än ligger jag i sängen med myskläder framför teven och plattan. Har alla ljus tända och bara myser, väntar på att familjen ska komma hem. Måste ta tag i allt pluggande också men tror jag skjuter upp det till imorgon.


Likes

Comments