Känslor är nått alla människor har och jag tror vi har exakt lika mycket känslor bara att vissa är bättre på att visa dem och vissa har varit utsatta för att känna och visa fler känslor. Känslor är ett ord som har så många olika ord i sig, för det finns så mycket känslor och alla känslor kan upplevas på tusentals olika sätt för alla känner vi olika. Sorg är hemskt men hemskt i olika former vissa har upplevt värdens sorg när de mist någon nära och andra kan ha känt sin värsta sorg när deras pojk/flickvän gjort slut, det beror helt på vad man upplevt i livet. Lika som sorg kan glädje, rädsla, lycka, hopplöshet och kärlek kännas och upplevas olika för det är det som är det fina med känslor. Det finns inget rätt och fel OCH det finns inget som heter att man visar för mycket eller för lite känslor. För det är upp till dig och du som bestämmer vad du vill visa omvärden, du är INTE starkare för att du inte visar känslor och du är inte heller svagare om du visar känslor öppet. Alla är olika och det måste få vara så, så nästa gång ni upplever en situation med känslor inblandat tänkt då alla är olika och vi har alla olika livshistorier.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Klänning-Mango 199kr reavaraBlus-Odd Molly 1695kr

Likes

Comments

Snart är juni slut och vädret har väl inte varit toppen direkt, känns som sommaren här hemma kommer att vara regn och rusk. Så jag och min fina bästis caro har bestämt oss för att åka till varmare väder i augusti. Vart och när vi ska åka är inte spikat än men när juli är slut så vet jag för vi ska nämligen snart boka är tanken.
Likes

Comments

Sitter framför fotbolls VM med favorit godiset!


Likes

Comments

På Emporia idag hittade jag så mycket fint, allt följde inte med hem men 3 kassar iallafall. Köpte ett par mjukisbyxor och ett par kortbyxor också mjukis från Hollister. På Mango köpte jag en klänning som jag kollat på länge, nu var den på rean också så det var perfekt. Sen på Kenja köpte jag en ny kofta från favorit märket Odd Molly. Så fin var den så kunde inte motstå.
(Kenja är förresten min nya favoritaffär. Allt där inne blev jag kär i. Alla favvo märken och snygga blusar i samma affär!)
Lägger ut bilder på kläderna imorgon.


Likes

Comments

Med bra musik i öronen rullar bilen påväg mot äventyr. Kommer antagligen att somna vilken sekund som helst eftersom jag alltid somnar när jag åker bil. (Bästa jag vet) Har även jobbat idag från 12-18 så är rätt trött på grund utav det också men shit vad kul det är på jobbet, timmarna går riktigt fort faktiskt!
Nej nu ska jag sluta prata om ingenting!
Kram


Likes

Comments

Jeans-Dr.denim
Blus-Lager157
Skor-Lager157
Smycken- fuck cancer armband & Marc by Jacobs klocka


Likes

Comments


Likes

Comments

Regn och regn! Kanske borde man bli deporterad över att det regnar under lovet men jag tycker att det hör till lite. Svensksommar är regn. Jag tycker det är mysigt, mysigt att få tända ljus och mysa framför någon mysig film.


Likes

Comments