Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag åker jag hem, hem till familjen och vännerna, hem till God mat och lite kallare väder. Och jag är nöjd, nöjd med att få komma hem. Självklart hade jag velat vara ännu brunare och helst skulle jag vilja vara i denna värme för alltid men jag är nöjd. För hemma finns allt och det börjar bli sommar där.
Klockan 12 ska vi vara ute från rummet och klockan 18 kommer bussen och hämtar oss och kör oss till flyget.
Ha en bra dag alla glada!


Likes

Comments

Imorgon är sista dagen här nere där palmerna bor. Jag har haft en så galet bra vecka här nere tillsammans med min fina syster. Båda behövde verkligen denna veckan. Men imorn åker jag tillbaka hem till Sverige och vardagen är tillbaka med skola och plugg. Ska jag vara ärlig så gör det mig inget att komma tillbaka till "verkligheten". Jag får träffa mina änglar igen, min fina familj plus att jag ska kämpa med de sista uppgifterna innan jag går på ett underbart sommarlov som kommer bestå av sååå mycket skoj!


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Vaknade upp av ljudet från åska och regn så idag har vi legat på rummet och bara haft det bra. Plus en riktigt jobbig timme nere på gymmet. Nu ska vi snart göra oss lite fräscha och gå ner och köpa med oss mat upp till rummet.


Likes

Comments


Likes

Comments

Till lunch idag åt jag en supergod och fräsch jordgubbssallad. Nu ligger jag igen i solen och kommer ligga här några timmar till.


Likes

Comments