Sen sist jag skrev har det hänt endel vilket inte är konstigt eftersom jag är så bedrövligt dålig på att skriva här. Jag har hunnit med ett gråtkalas i form av begravning, skrivit min första tenta, sökt extra jobb, haft myskvällar i lägenheten och firat min kusin som i måndags fyllde 20. 

Idag är det onsdag och jag ligger och kollar igenom mina sparade bilder på snapchat, dom sparas ju inte automatiskt i kameraalbumet längre så det är faktiskt kul att kolla in där ibland och minnas tillbaka. Slänger med lite bilder ifrån snapalbumet som tåls att visas här. Så mycket sommar och fest, så mycket livet. Jag älskar mitt liv och är så nöjd och stolt över min familj och mina vänner som alltid är runt mig varje dag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Två bilder från lägenheten, en från middag med caro och en på utsikten från köksfönstret.
Så skönt att vara på plats i nya lägenheten, trivs såå bra.

Likes

Comments

En vecka har det gått nu sen jag klev in genom dörrarna för första gången på Karlstads universitet som student.
En intensiv vecka med massa info, min första föreläsning, nollning och galet med massa intryck. Tack för att det äntligen är fredag och helg!! Nu börjar bearbetningen och plugget för om två veckor kommer fösta tentan.
Jag kommer mig nöjd över mitt val och lugn inför tentan, okej hade ni frågat hur det kändes i måndags och tisdags hade ni fått ett helt annat svar.
Då var panik mitt mellannamn och jag som dåligt pågrund att att jag hade så mycket tankar och funderingar. Frågar ni mig efter tentan kanske jag har fått tillbaka mellannamnet panik, men jag vill ändå tro att jag kommer fixa detta. För första gången på länge tycker jag det är kul att plugga.

För övrigt har jag flyttat så gott som färdigt, bara kläder, bredband, tv och småplock kvar att flytta upp nu på söndag när jag på allvar flyttar upp. Lite blandade känslor faktist men mest positivt.

Nej nu ska jag fortsätta njuta av fredag och plugg ledig kväll.

Likes

Comments

Alltså det är sååå längesen jag tittade in här, men nu var det dags kände jag.
Nej jag älskar väl inte att blogga men jag gillar att kolla tillbaka på vad jag har gjort och då är bloggen bra eftersom jag har sämst minne och glömmer exakt allt annars.
Men en uppdatering kanske skulle behövas, jag har ju inte skrivit här sen innan jag åkte till Sarah sist. Nu är hon hemma igen och allt är som vanligt. Eller inte riktigt, just nu är jag inneboende hos dom i ungefär en vecka till.
Sen sist jag skrev har jag hunnit:
Säga upp mig, firat caros 20 års dag, fått ett nytt jobb, kommit in på min utbildning jag sökt, köpt lägenhet, insett att en kille varit idiot, varit på Liseberg, överraskat Sarah när hon kom hem från Kina, festat både i Karlstad men också i Åmål, tänkt oerhört mycket och slutligen njutit av sommaren.

Vissa punkter kanske bör förtydligas, jag har alltså slutat på Statoil och istället börjat jobba på Stadium.
Under hösten flyttar jag till min alldeles helt egna lägenhet på Herrhagen och ska dessutom börja plugga igen.
Att jag tänkt mycket beror nog mest på att jag känner en sån förbannad sorg och under den senaste veckan har den blivit större.. Min älskade Märta ligger inlagd och jag börjar inse att damen som kom att bli som en utfyllnad för farmor inte alltid kommer finnas med i mitt liv. 93 år har hon berikat jorden och jag hoppas självklart att hon är superwoman och blir minst 93 år till men jag förstår.. Hon kommer inte blir de och det skär i mig.
En annan sak som skär i mig är att min farmor imorgon skulle fyllt 80 år, men hon fick inte ens uppleva sin 70 års dag innan monstret åt upp henne.. Ah såna här tankar kan få mig att vilja gå under..
Ja det var väl det enda som var något att förtydliga, jag menar att Liseberg va svinkul och jag kände mig som 10 år igen behöver ingen förklaring, inte heller att caros 20 års fest va höjdpunkten på sommaren. Festerna som fyllt mitt liv, nej dom går inte att förklara heller så nej jag är nog nöjd såhär.
Det kommer lite hopplock av bilder nedan.

Likes

Comments

​Om 22(!!!!!) dagar åker jag och mamma över till rislandet igen, för en vecka tillsammans med Sarah. 
Mycket har hänt i hennes liv sen vi träffades sist och jag är så taggad på att få se hur hon har det nu och följa hennes vardag igen. Men mest underbart ska det bli att få krama henne igen och få se och prata med henne i verkligheten. 

Likes

Comments

Det är rätt tyst här inne från min sida och ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om här.
Hahah mitt liv är rätt så ointressant, jag jobbar och mellan alla jobbpass försöker jag hinna med att umgås med mina kompisar och träna.

Men för att uppdatera så har jag hunnit med några dagar i Sälen hos min saknade extra bror, en massa utgångar med mina vänner, myst med Caro, umgåtts med mina små prinsessor och självklart jobbat.

Likes

Comments

En ledig måndag med mängder av tankar och funderingar.
Jag v​ill flytta till egen lägenhet få ett eget liv bli vuxen börja plugga och få en vardag, men samtidigt vill jag ut och resa. Se världen vara spontan och bara leva dag för dag. Det är svårt svårt att veta men jag vet att oavsett hur jag gör så kommer det bli bra. 
Men nu lutar det åt en kanske två utlandsresor i sommar eller innan sommaren och sen hoppas på att komma in på utbildningen för att sen flytta. 
Jag är så himla sugen på att flytta, inte för att jag inte trivs hemma. Jag älskar verkligen mamma och pappa och att bo med dem men jag vill ha mitt egna. Kunna inreda kunna pyssla om, kunna bjuda folk på middagar, kunna ha myskvällar och bara känna att det är mitt alldeles egna. 
Men innan något av detta bli verklighet ska jag jobba en sommar och även fram till sommaren, ska göra ett break från allt nästa vecka och åka upp till Koffe i Sälen vilket ska bli kul och dubbelt så kul eftersom han fyller 20 när vi är där. 

Likes

Comments

Att ta tåget till en del av Kinesiska muren är ett måste alltså shit vilket häftigt bygge såå stor och sån historia. Vi såg och gick bara på en liten liten del, men det var häftigt att ha gått på det enda underverket man kan se från månen. Vi tog linbana upp på muren och gick en bit sen åkte vi "berg och dalbana" ner. Detta var nog det häftigaste.

Likes

Comments

​En dag spenderade vi här vid OS byn, de var häftigt att se "fågelboet" live och alla andra arenor. Dock fick vi inte gå in och se os ringarna och se inuti arenorna då det höll på att repareras tyvärr.. 

Likes

Comments