Det bästa som kunde hända är att kvinnan som mer än ofta har på sig spenderarbyxorna glömde sin plånbok på jobbet när hon gick på semester. Jag blir lite trött på mig själv. Men tacka gudarna för swish, plus att jag får hushålla med kontanter. Det känns som att jag har fått den fetaste veckopengen ever! Ett till plus är att jag inte gör av med mer pengar än veckopengen så jag har typ ett sparande på banken, hur bra?!

Nu drar vi upp till Sthlm för att skaka rumpa till Beyonce, som jag har längtat! Mäktigt blandat med förväntningar, satan i gatan va kul det ska bli! O hotellfrukost på det imorn morning🙌🏼🙌🏼

Nu kör vi!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har idag besökt mitt barndomshem som ligger mitt ute i ingenstans. Det ligger så långt ut på landet att inte ens tjuvarna hittar dit.
När pappa sålde huset så köpte en utav mina barndomsvänner huset, så jag fick även den lyxen att gå in och kika på spektaklet. Det bjöds även på gofika, vilket vi tackar och bugar för.

Jag och Kristina har även stannat till vid en pilgrimskälla, eller va tusan den kallas. Det kommer alla fall ut källvatten rakt ifrån berget. Ramlösa, skjut er.. det här vattnet slår allt!

Nu har vi landat i systerysters svinvarma lägenhet. Vi taggar om och ska ner och härja på Linköpings uteserveringar. Jag har för tusan semerre och det måste ju firas🍻

Vill även tacka Hannie som ställer upp och rider Bo i två veckor som jag ska vara iväg o semestra💃🏼Likes

Comments

Vart tusan ska jag börja? Det har hänt så mycket på sistone att jag tror min hjärna blir lite överhettad. Både på gott och ont.

För att informera er 100tals personer som slaviskt klickar er in på min rätt så meningslösa blogg varje dag, trots att jag typ bloggar en gång i kvartalet. Så vill jag berätta att jag nu har jobbat på mitt nya jobb i en vecka. Eller 7 dagar för att vara exakt. Och vad ska man säga? Än så länge trivs jag😉 Det känns som om jag är i början på en resa som kommer bli åka av (i bilen alltså) mellan kunder och butiker. Super spännande och min motivation är på topp! Nu kör vi!

Vad gäller min älskade Boo så ska han sättas igång IMORGON!! Det ska bli så kul, han lär säkert vara mer vild än tam. Men det är väl förståligt med tanke på att han haft i princip boxvila (fast i liten hage) i 3 veckor med enbart lite promenader det sista. Men nu är såret läkt och kommer garanterat att hålla hålla ihop trots dem cirkuskonster han kommer försöka utföra imorgon. Jag återkommer🐎💨

Likes

Comments

När man är en sådan proffsbloggare som jag är, så måste man ta lite bloggpauser. Det blir lite för mycket med allt när man är så känd som jag är nu.. Men för att uppdatera lite om mitt så hektiska kändisliv, så följer en roman här nedan:

Som jag berättat tidigare så skadade sig Bo för ca 1,5 vecka. Såret försökte jag hålla rent med koksalt. Men eftersom Bo är experternas expert rullare, så kunde vem som helst räkna ut med bakdelen att det skulle bli infekterat. Så efter ett par dagar såg såret förjävligt ut. Jag fick en tid på kliniken och åkte in med honom.

Väl inne på kliniken så gjordes såret rent, och det skars även bort en del svallkött. Såret försöktes sys, men utan resultat då det är en riktigt tålig herre jag har. Veterinären sa, att om detta ska kunnas sys så måste det göras under narkos nere på Slöinge.. Kändes sådär att höra att det kanske skulle kunna bli en så jäkla stor grej över ett sår. Men vad ska man göra?

Vi åkte alla fall hem med ett väl bandagerat ben (som om det skulle fungera) och en hej dundrande penicillin kur. Bandaget skulle bytas i lördags i samband med lugnande då han INTE gillar att man är vid såret och härjar. Men bandaget fick bytas i fredags då det hade åkt ner och satt o irriterade i såret. Samma sak i går.. Det är bara att inse att det är det mest omöjliga ställe att ha ett bandage på. Så igår struntade jag i att sätta något nytt bandage, och istället spruta på med ett medel som jag köpte på Eurohorse mässan. Biocyn heter medlet. Det ska vara effektivt mot djupa sår, och det främjar läkningsprocessen och tar död på bakterier men utan att skada dem nya cellerna. Och redan efter en dag så har det blivit skillnad. Helt sjukt, på en jävla dag har det börjat att bli en skorpa🤔😳😃 Självklart var jag tvungen att dokumentera detta med bilder så här ska ni få se:

Såhär såg det ut igår kväll när jag hade tagit av bandaget och rengjort såret innan jag spraya på Biocyn.

Och såhär såg det ut idag innan jag spraya på Biocyn. En jäkla dag, vilken skillnad!! Undrar redan hur det ser ut imorgon.

Ska det fortsätta i den här takten så kan jag börja sätta igång honom snart, jag håller alla tummar och tår och kan verkligen rekommendera Biocyn. Det borde finnas i alla stall då det även ska fungera på mugg, strålröta, skorv, insektsbett, sår mm.👍🏼

Likes

Comments

Idag så åkte jag med min lilla familj till Slottsskogen. Väl där så var det rena rama slaktfältet på parkeringen. Vi hade köat och väntat på att lyckas få en parkering, men utan framgång. Till slut så såg jag min chans när en bil backade ut från en parkeringsplats. Jag gasade dit och vips så hade vi äntligen parkerat. Men mannen i bilen bakom den bilen som backade ut (jag såg inte den) var inte särskilt glad. Han ställde sig på tutan och var fly förbannad. Han klev ur bilen och var rejält på krigsstigen. Han gorma att jag var en idiot som snodde parkeringsplatser, att jag måste flytta på mig för det var hans parkering. Såvitt jag vet så finns det ingen form av kölappsystem på en parkering, utan ser man en ledig parkering så parkerar man. Men han hade minsann stått där i 10min och väntat så jag skulle bara va tyst och inte spela så cool. För en sekund så tänkte jag, att det här är precis som scenen i Solsidan. Tror till och med att jag sa det till gubben som blev allt mer rasande. Det slutade med att han parkerade precis bakom våran bil så jag blev helt blockerad. Jag skulle minsann inte åka därifrån förens han skulle göra det.. 500 spänn i böter var det värt att få för att hålla min bil i gisslan. Vänta du bara tills bärgarn kommer och bogserar bort bilen, den notan blir nog lite dyrare tänkte jag, så gick vi därifrån.

Så hädanefter så ska jag försöka leva efter mottot "att inte tänka så himla svenskt". Det kan bli så mycket roligare att få "löpa hela linan ut". Några exempel är att sluta stå i kö på matvarubutiker, bara gå före alla. Sluta hålla inne ilska, är du arg så visa det tydligt helt öppet. Sluta hålla tider, kom när det behagar osv.

Tänk vad roligt det måste varit att få vara den där mannen som bara blev helt fly förbannad på parkeringen. Att få se våra miner när vi blev inparkerade av hans bil. Han löpte verkligen hela linan ut. Tänk om han jobbar på mitt nya jobb😂

Likes

Comments

Boo hade inga muskelbristningar och Sandra sa att han har klarat sig förvånansvärt bra trots den rejäla vurpan som han har gjort. Nu blir det till att promenera i 3-4 dagar och sedan ta ut honom på lina för att se hur han verkar.

Såret har jag tvättat med koksalt, så det ser mycket bättre ut redan efter en dag. Men det är rejält svullet, även bakhaserna har fått sig en känga, så där ska vi varva med varmt o kallt. Liniment och kylbalsam så ska det förhoppningsvis ge med sig.

Men för att släppa allt för en stund så ska jag till Linda och leka skönhetssalong, hon ska göra mina fransar. Det om något är helt jäkla stört beroendeframkallande. Men ack så fint det blir👍🏼 På återseende

Likes

Comments

Imorse så skulle jag och Hanna ta en, vad vi trodde, lugn skritttur, innan tandläkaren skulle komma och titta efter tandtroll på hästarna.
Vi skritta iväg och Hannas häst blev rädd för något varpå Bobo vände på klacken och sköt iväg. Men jag lyckades hålla mig kvar och vi fortsatte turen. 100m senare så blev Hannas häst återigen rädd för något och balla ur, och självklart skulle Bobo spela lika rädd, även fast han inte visste vad vi skulle vara rädda för. Hur som haver så tappade Bobo sin ryttare idag (jag hängde som ett löst löv på sidan och hade ingen chans).

Hanna satte av i full fart med Lissan efter Bobo. Och jag efter i full kareta, visste inte ens att jag orkade springa så snabbt och så långt. Väl framme i stallet så stod mycket riktigt Boo där och mumsade på några höstrån utanför hans grannars hagar. Då upptäckte jag det hemska såret han hade dragit på sig. Han har lyckats gå omkull på turen och slagit sig ganska illa.

Tur i oturen så skulle tandläkaren komma, och han är även veterinär, perfekt. Jag ringde upp honom och frågade om han hade grejer med sig så han kunde sy om så skulle behövas. Såret behövde inte sys trots att det ser väldigt illa ut. Men Bobo ska gå på butta (smärtstillande) i en vecka nu, och promeneras lite lätt varje dag. Rengöra såret och hålla efter så att det inte blir infektioner. Lilla Boo❤️ Till råge på allt så drog tandläkaren ut två tänder och rester av en vargtandsrot, det var inte Boos dag idag, helt enkelt..

Men för att se till att Boo inte ska bli allt för stel och stapplig så kommer min massör ut imorgon för att behandla honom. Hoppas på att hon kan göra lite underverk på den mörbultade lille pållen!

Likes

Comments

Första gången jag blev kalas-på-lyset var nog när jag var 13 år gammal. Jag och Ida (en nära barndomsvän) åkte hem till en killkompis som hade gjort hemmagjort jordgubbsvin. Både jag och Ida hade väl smakat på lite öl och cider tidigare, men denna kvällen blev något helt annat. Jag svepte glas efter glas, och mycket riktigt så blev jag apfull. Jag kräkte ner hela mattan och blev buren ut i gräset, där fick jag ligga ett tag för att i nästa skede bli satt på en moped för att köras till bussen som skulle ta oss hem. Både jag och Ida kom hem, men jag var i sjukt dåligt skick. Ni vet när man är sådär nedrans full att när man tittar på gatlyktorna så är det som strålar ända ner till marken ifrån ljuset, och allt bara snurrar varvat med spypauser..

I vilket fall så vaknade jag nästa dag och var såklart super bakis. Det min mamma gjorde då, som jag tycker är det bästa hon kunde gjort var, att hon berättade för mig att om jag ska börja dricka vin, så är det bra att börja med något mer lättdrucket vin, tex ett vitt vin. Mamma hällde upp ett glas vin som hon bokstavligen tvingade mig att smaka på. När man är sådär fruktansvärt bakis så är de det sista man vill tänka på, att gå på't igen och dricka mer. Det räckte med att jag bara kände lukten så vände det sig i magen. Drick nu, sa mamma. Jag tog en klunk, och det var det värsta eller bästa som kunde hänt beroende på om man ser det, ur mitt eller mammas perspektiv. Denna situation resulterade i att jag inte kunde dricka vin på flera flera år!

Och det är just det här som jag funderar över, vad är rätt? Och vad är fel när det kommer till alkohol till minderåriga?
Trots att det är olagligt att köpa ut från systemet, så hade det ändå känts bättre att ge mitt barn några öl, än att han ska få tag på hembränt osv. Det är ju tur att det är ett ex antal år kvar tills jag hamnar i detta dilemmat om hur man ska gå tillväga. Sprit och öl kanske klassas som en drog då och är förbjudet, så jag kanske inte ens behöver ha dem här problemen😉

Likes

Comments

Känslan som uppstår när man får egentid med den man älskar mest-soffläge på VIP bio, oslagbart! Att få släppa vardagen och alla måsten för en sekund och bara få umgås med varandra utan barn, fruktansvärt lyxigt! Det händer aldrig i våra fullspäckade liv. Men idag var vi för tusan tvungna att fira, att jag fått en ny tjänst😉 Nä, nu börjar filmen!

Likes

Comments

Nu är kontraktet påskrivet och klart, jag kan härmed berätta att jag har blivit anställd på Tools som utesäljare och börjar 1 april. Med andra ord är jag helt plötsligt mina gamla kollegors största konkurrent. Men hoppas att ingen dör för det😁

Jag är så galet motiverad och känner pepp i hela kroppen, 2016 blir mitt år helt enkelt! Woohoooo🍻

Likes

Comments