Hejsan!
Min helg var helt underbar, fick ha min bästa vän hos mig några nätter och vi bara hade det chill alltså något jag behövde verkligen!
Igår var det allvar igen, jobbade ifrån 7.45 till 13.00 det var en bra dag igår, lugn dag på jobbet!
Idag vart det att jag skulle till gyn för cellprovtagning & det gick väl helt okej får veta svaret om några veckor är lite små nervös för det!
Åkte därifrån till jobbet & är här nu!
Kanske blir tidig dag igen det vet man aldrig hur snabba vi är på jobbet idag!

På eftermiddagen blir det hem och mysa ner sig i soffan ett tag och kanske blir en promenad med en vän ikväll får väl se hur de blir helt enkelt!

Som sagt hoppas ni får en bra fortsatt dag & kväll!
😊

- Amanda

Likes

Comments

Godkväll.
Blev att jag vart hemma både i går & idag ifrån jobbet pga av min knäppa mage, så legat hemma hela dagarna och kollat på serie & tyckt synd om mig själv.
Idag tog jag mig till hembyn för middag hos farmor, umgåtts med familjen lite, snart blir det hem igen och lägga sig i soffan och mysa ner sig igen!
Tråkigt när det är sådär för jag saknar att hitta på grejer med vänner & familj men min kropp säger nej till sånt numera. Tråkigt som fan.
Jobbiga är ingen läkare vet vad problemet med min mage är.
Blir totalt less på det här.
Vill kunna umgås med vänner & familj, vill kunna jobba, vill kunna hitta på grejer.
Men nu är det som det är och jag hoppas snart på att bli bättre så min närhet behöver inte oroa sig.
Hoppas ni har haft en bra vecka snart är denna vecka också slut, går så snabbt dem här veckorna.
Imorgon är det fredag och helgen kommer, hoppas man kan ta sig ut nånstans en sväng.
Får se helt enkelt hur denna helg blir.

Hoppas ni får en bra helg i alla fall!
😊

Amanda.

Likes

Comments

Godmorgon eller vad man säger klockan 05.00..
Hej på er, jag har precis startat denna blogg delvis för att ha någonstans och skriva om det som händer i mitt liv, både positiva & negativa saker. Jag hoppas jag kommer hålla kvar denna blogg lite längre än vad jag har gjort med dem senaste! Hoppas på att få lite läsare också för den delen!

Klockan är nu snart 05.00 & jag ligger i min säng och kan verkligen inte somna om igen då min mage som har vart knasig för mig sen början av sommaren, med det har jag också en förkylning som gör inte saken bättre! Jätte kul då man vill verkligen jobba men kroppen säger ifrån. Jag hoppades på att magen skulle bli bättre snart men verkar inte som det, det värsta är nog att läkarna har inte hittat ett enda problem med magen så man undrar lite vad det för något som spökar i magen, jag hoppas i alla fall att de blir bättre snart med tiden för det är inte kul och må här. Jag försöker så gott jag kan ha ett leende på läpparna & kämpar med jobbet och vara social mot familj & vänner men ibland säger det bara poff så blir man liggandes i sängen och blir små deppig då är de inte speciellt kul.
Som sagt nu ska de här inte bara vara en Depp blogg utan jag ska även skriva om roliga saker också, kommer vara en lite i allo denna blogg!
Kommer handla mycket om mitt liv & familj, vänner och allt sånt där!
Hoppas den kommer vara läsvärd.

- Amanda

Likes

Comments