​Denna bloggen är inte längre aktiv, jag har startat en ny som handlar om mitt liv som diabetiker. Anledningen till att kag valt att starta en ny är för att 1. jag vill ha ett namn på bloggen som man kopplar med diabetes, på så sätt förstår man att bloggen handlar om det. 2. Jag har valt att blogga om just diabetesen istället för att då har jag faktiskt någonting att skriva om och jag hoppas även på att kunna hjälpa andra unga diabetiker. 

Ni får i alla fall jättegärna läsa den. Den heter www.nouw.com/diabetesamanda 

Ha det bäst, kram!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Finaste Towe och Saga!

​Igår firade jag, Saga och Towe vår årliga minijul. Basically så ses vi antingen någon dag efter eller innan jul och byter julklappar med varandra. Vi träffades rätt tidigt och bara snackade lite om året som vart, vad vi ska ha för nyårslöften och massor av andra saker! Så drack vi glögg (eller jag drack varm choklad eftersom jag hatar glögg...) och åt morotskaka som Saga hade gjort. Och såklart bytte vi julklappar. Jag blev så himla glad! Fick en gemensam julklapp av tjejerna vilket var en scarf och en grå kappa. Perfekt nu till vintern och början av våren!

Sedan jobbade jag även igår, har börjat jobba lite extra nu på pizzerian och ska även jobba ikväll. Imorgon kommer Oscar och vi ska spendera de närmsta tre veckorna tillsammans, så vi får se hur det kommer bli med bloggandet. Får se om jag har tid! Kram på er!

Likes

Comments

En stel bild på mig från i lördags hemma hos Towe.

ÄÄÄÄÄNTLIGEN JULLOV! Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sedan och ja, nu har mitt jullov dragit igång. Fyfan vad skönt säger jag bara. Denna termin har varit så otroligt jobbig och man kan väl säga att jag förlorat livsglädjen lite så detta lov är verkligen behövt! Jag ska bara vila ut, ha roligt, kanske läsa en bok och bara glömma allt som har med skola att göra. Tre veckor av lugn och ro!

Jag startar jullovet med lite minijul imorgon, jag, Saga och Towe ska ha vår årliga julafton då vi ses, myser och byter julklappar med varandra. På lördag blir det förmodligen jobb och på söndag kommer Oscar, sedan ska vi bara njuta av varandras sällskap i tre hela veckor.

Ha en trevlig kväll, kram!

Likes

Comments

Köpte en ny tröja på BikBok förra onsdagen som jag visade upp

I fredags lagade jag, Saga och Towe tacos och tjejsnackade

I lördags lades det upp en liten selfie med Towe innan vi drog på klassfest

Igår, onsdag, firade jag och världens finaste ett år med varandra

När jag kom hem fann jag detta på min säng, hur lyckades han få hit det när han bor 60 mil härifrån?? Blev så glad!

Följ mig på instagram @ amandandrsn !

Likes

Comments

Två bilder jag tog till en fotouppgift häromdagen.

Hej!! Idag ligger jag hemma i sängen, vaknade med feber och ont i halsen :( Klart att man ska bli sjuk när man behöver gå till skolan som mest. Men trots att jag är hemma har jag inte sluppit någon skola, nej nej, har pluggat hela dagen. Vi har så mycket kvar att göra och det är bara en vecka kvar till jullov. Ska bli så otroligt skönt att bara få slappa i tre veckor utan att behöva tänka på någon skola alls. 

Bara 20 dagar kvar till julafton, jag är så himla taggad och redo! Det enda som fattas är väl snö, just nu är det bara svinkallt ute men ingen snö. Jag hatar egentligen kyla men jag har hellre jättekallt och snö än bara jättekallt. Nu måste jag fortsätta med min psykologiuppsats, ha en fortsatt trevlig dag!


Likes

Comments

Några bilder på Elin, mig, Towe och Saga i lördags

Nu har jag nyligen kommit hem efter en intensiv dag. Mitt och Towns företag har stått på en julmarknad som vår skola anordnade. Det gick väldigt bra, vi sålde nästan slut på hela lagret. Är helt slut och har så ont i fötterna! 

Imorgon är det äntligen fredag igen, gud så fort denna vecka gått! I helgen ska vi fira min lillebror som fyller 15 på lördag, så hela släkten kommer för kalas. Annars ska jag bara ta det lugnt. 

Likes

Comments