Header

Okategoriserade, Fotografier

Vakna upp med huvudvärk, ska ta en alvedon och hoppas den försvinner innan jag börjar jobba. Känner mig så seg nu när det bara är grått ute, hade snö igår men det regnade bort. Längtar till helgen då det blir en riktigt familje helg. Trevlig torsdag alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inköp

Igår fick vi äntligen upp de nya gardinstängerna, det blev så bra. Nu börjar jakten på gardiner då IKEA inte hade så mycket. Idag börjar jag 13.30 så ska strax laga lite mat innan det är dags att röra sig mot sjukhuset.

Likes

Comments

Mat&Dryck, Fotografier

Godkväll, sitter just nu i soffan efter en eftermiddag i Västerås. Kom hem med fel grejer så Lulle måste förbi IKEA i morgon igen, så frustrerande. Har precis ätit lite mat och nu är chipsen framme inför Fotbollsgalan. Nya favoriten är linschips med sourcream and onion smak, ni måste testa!

Likes

Comments

Outfit, Inköp

Hallå, fick med mig dessa sköna brallor från Carlings igår, testa ett par mörkblå jeans också men det fanns inte i min storlek. Idag har jag och mamma möblerat om i vardagsrummet, blev så bra. Ska känna efter lite mer och sedan ska vi shoppa lite grejer. Next : veckohandla!

Likes

Comments

Godkväll, denna helg har startar otroligt bra. Börja med AW och bowling med trainee igår, blev så lyckad kväll och var hemma 02. Idag åkte jag och lulle till Västerås och shoppan innan vi år på Pinchos, alltid lika gott. Nu ska vi kika klar United matchen och sedan sova!

Likes

Comments