Okategoriserade

Var som sagt hos frisören igår och skit va nöjd jag är, fick även ett super bra silverschampoo som jag skulle köra med varannan vecka då mitt hår automatiskt blir lite gulare efter en tid. Idag är det praktik och träffa Chasmine som gäller, ha en bra Onsdag!

Likes

Comments

Okategoriserade

Hur fint är det inte ute? Trots att jag inte är ett stort fan av snö så är det otroligt fint. Går kväll idag på praktiken för att se hur de är, spännande!

Likes

Comments

Okategoriserade

Ska till frissan imorgon och är väldigt delad om jag ska färga ljust eller mörkt...

Hej på er, haft en väldigt omtumlande dag då jag fastande i kö på två(!!) trafikolyckor. Men praktiken gick super bra och även träningen så jag är nöjd. Har precis skrivit klart mina skoluppgifter till praktiken så nu kan jag ta det lugnt på kvällarna. Ska se lite på TV och sedan Paradise hotel i väntan på att lulle kommer hem.

Likes

Comments

Tips, Träning

Tycker H&M börjar få in sjukt snygga träningskläder, har några tights där ifrån och älskar dom. Måste beställa lite mer kläder snart känner jag, så mycket fint!

Likes

Comments

Tips

Då jag köpt ny bil är vi inte i behov utav fler så därför säljer jag våran Saab 9000 -97. Den är lite defekt men går felfritt. Hör av er på mail utefall någon är intresserad, finns i Köping.

Likes

Comments