Landade hemma hos mig i veckan, kommer flitigt användas som extra detalj till vintriga outfits!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Ingredienser:
​3dl Mjölk
2 Vitlöksklyftor
Sal&Peppar
1/2 Buljongtärning​​​
Ströbröd
Mjöl
1 Ägg
Schnitzel
Champinjoner
Soya

​Gör såhär:
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Häll upp mjöl, ägg och ströbröd i separata skolar och doppa sedan schnitzel i mjöl -> ägg-> ströbröd. När detta är klart blandar du mjölk, lite mjöl, soya, vitlök, champinjoner, buljong och kryddorna samt kokar upp. När de börjar koka steker du schnitzel och serverar när allt är klart. Serveras med ris, potatis eller pommes!

​​​​​​
​​​

Likes

Comments

Äter gott och inväntar PH, ledig i morgon vilket är otroligt skönt!

Likes

Comments

​Alltså hur snyggt klippte inte min sambo sig här om dagen? Super snyggt, kunde kanske varit lite kortare men älskar det!✌

Likes

Comments

Bilden innehållet adlinks

1.Overknee tiamo  // 2. Chunky Thight Boot

Vet inte hur länge jag har letat efter bra overknee stövlar och hittade perfekta på Scorett men de var alldeles för dyra.. Så hittade dessa till höger på rean på nelly för bara 349:-. De kom i dag och det sitter perfekt, var rädd att de skulle va för små. Såg dock nu att dessa är slut men de har kvar några riktigt snygga overknees om ni vill fynda!!

Likes

Comments

​Drabbades utav strömavbrott i går så internet krånglade långt in på natten. Så fick gå och lägga oss tidigt då vi inte visste vad vi skulle göra haha. Nu är allt som det ska iallafall och jag njuter utav en frukost innan jag ska ta tag i lite plugg. Sista tentan på sjuksköterskeprogrammet.. 

Likes

Comments

​Startar morgonen med egen baguett och nyhetsmorgon, ska kika klart innan det är dags för läkarpodden och storstädning!

Likes

Comments