Inköp

Ny bikini från Zaful, så snygg!

Gick min sista praktikdag today, känns inte som det men det kommer nog sjunka in snart. På tisdag nästa vecka är jag alltså färdig sjuksköterska! Nu ska jag ta tag i att betala räkningarna samt packa och åka iväg på TABATA träning. Ikväll blir det grillning hos mamma och pappa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Okategoriserade, Outfit

En outfit från i helgen när jag hade födelsedagsfika hemma.

Praktik idag, näst sista dagen faktikst. Känns lite sådär om jag ska vara helt ärligt, är bara en vecka kvar nu tills jag är klar. Idag ska jag upp på damträningen och fota enskilda bilder till hemsidan och socialmedier, det blir kul. Hoppas ni har en bra tisdag!

Likes

Comments

Mat&Dryck, Okategoriserade

Idag blir jag alltså 22år och kolla viken fin bukett jag fick av lulle! Firade med middag på resturang med familjen, var väldigt gott. Har haft en bra födelsedag, praktik och sedan bara umgåtts med familjen. Nu är jag proppmätt och ska slå på lite serier innan jag sover, är så jäkla trött hahah.

Likes

Comments

Mat&Dryck, Okategoriserade

Hej på er, allt bra? Jag har precis plockat undan och fixat lite efter att släkten varit här. Fyller i morgon så firade lite i förskott då jag har mycket med praktiken oså. Var väldigt trevligt och fick super fina presenter, jättenöjd. Nu väntar jag på att lulle ska komma hem från sin match så vi kan göra tacos och invänta hockeyn. Hoppas ni har en bra söndag!

Likes

Comments

Outfit, Okategoriserade

Hej! Har varit ute från kl 11 tills nu och är solbränd i hela ansiktet. Trodde inte solen skulle ta så mycket då det varit blåsigt och mulet. Är just nu ute på landet hos lulles föräldrar och ska äta god mat. Ska bli mysigt att äta och umgås med alla nu när man varit ute hela dagen.

Likes

Comments