Okategoriserade

Igår åt vi hamburgetalltik med nya bröd från stenungsbageriet i stan, så goda // Mamma hade nybakta bullar när jag kom förbi på förmiddagen.

Hej på er! Ska precis fixa mig inför en födelsedagsfest i kväll, en kompis kille fyller 22. Ska bli kul att träffa några vänner samt några nya då jag mest pratat med barn och kollegor senaste månaderna haha. Får se vart vi tar vägen sen eller om jag kanske möter upp Lulle som har lagfest. Ha en bra lördag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Okategoriserade

Godförmiddag, jag låg kvar i sängen väldigt länge för att sedan gå upp och plocka lite i skåpen. Nu ska jag sätta mig och planera lite förändringar här i lägenheten, jättekul! Sedan ska jag laga lite lunch för att senare åka till praktiken, helt okej.

Likes

Comments

Fotografier, Okategoriserade

Fina blommor som jag fick av moster i påsk💜

Praktiken gick bra, tror jag fick de två svåraste barnen haha så fick verkligen tänka hela tiden. Var trött och somna när jag kom hem men nu har jag plockat lite och ska byta till träningskläder. Blir gymmet med Petra och sedan ska vi stöda lite i lokalen innan jag laddar för en myskväll då jag jobbar kväll i morgon!

Likes

Comments