Header

Älskar honom så mycket💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mat&Dryck

Hej, haft en otroligt bra dag. Jobbet gick bra och snabbt och sedan har jag haft energi hela eftermiddagen vilket jag inte brukar. Har haft lite känning i halsen också så tar det lugnt med träningen denna vecka. Nu ska jag och lulle kolla fotboll och sedan idol tillsammans med detta fruktfat!

Likes

Comments

Jag har länge följt Majas blogg och kollat Sannas instagram, så när dom skapade en podd var det givet att lyssna. Lulle följer Victor och Manchester så vi har infört att lyssna på deras podd i sängen på söndagar. Otroligt mysigt!

Likes

Comments

Mat&Dryck, Okategoriserade

Hejsan, nu har jag landat hemma efter en dag med shopping och bilande. Hittade ingenting på MOS förutom godmat, haha. Men ska till ullared i oktober så sparar tills dess. Nu ska jag och Lulle äta middag och bara slappa i soffan, bästa med söndagar.

Likes

Comments

Hallå, kom till Stockholm vid lunch efter en mysig frukost på sjömans med Chasmine. Jag och Emelie käkade lunch och sedan tog vi tunnelbanan till Globen för att gå på match. Djurgården vann och vi tänkte fira inne i stan men syrran är inte 20 och då kom vi inte in någonstans. Så åkte hem och hade mys med ostbricka istället!

Likes

Comments