Header

Seriejunkie som jag är så kommer här min senaste upptäckt som min roomie tipsade mig om. The Sinner finns på Netflix och är väldigt bra. Den första säsongen består av 8 avsnitt vilket jag tycker är perfekt. Passar den som gillar crime drama, efter första avsnittet var jag fast.

Serien handlar om en kvinna som är på stranden med sin man och barn, på stranden så hugger hon ihjäl en man men hon vet inte varför. Mer än så vill jag inte säga, bara se den.

Likes

Comments

Är i Eskilstuna för mellanlandning, dvs packar ihop alla mina saker som ska med till Jönköping. Eftersom att jag kommer med snön så fick det bli x antal varv i skidspåret i Vilsta och jag blev positivt överraskad. Blev givetvis en kväll med Elin också, god mat och massa snack. Nu är jag påväg upp till Stockholm med mamma!

Likes

Comments

Saknar min lägenhet otroligt mycket, jag hann ju aldrig riktigt bo in mig eftersom att jag fick nycklarna till lägenheten en månad innan jag flyttade till Mexiko. Men på fredag är det äntligen dags för Jönköping, ska dona med lägenheten hela helgen <3!

Likes

Comments

Tycker alltid det är kul att läsa om vad andra lyssnar på för poddar, så här kommer mina favoriter. Lyssnar alltid på pod, när jag diskar, lagar mat, handlar mat, är ute och springer, åker bil, fixar naglarna, alltså jämt!

Likes

Comments

Som varje år kör jag igång två snacksfria månader efter nyår. Därför utforskar jag nu de nyttigare snacksalternativen och trillade över det här receptet på chokladbollar. Har redan gjort dom flera gånger för dom är vääääldigt goda.

Recept (mixa allt):
10 färska dadlar
2 dl havregryn
0,75 dl kokosolja
2 msk kakao
2 msk kaffe

Likes

Comments

Efter en tjejvasa (3 mil) på skidorna så möttes jag av denna vy påväg upp till stugan. Väldigt fotovänligt här uppe såhär års.

Likes

Comments

Magisk vinterdag i Sälen. Lite drygt en vecka kvar här i Vinterland, en ynnest att få spendera större delen av vinterledigheten här.

Likes

Comments

Nyårsafton = Skidor till Hemfjällsstugan för den traditionsenliga nyårsvåfflan. Så konstigt att jag bara för något år sedan började tycka om hjortronsylt?! Det som är så gott!

Likes

Comments