Header

Tisdag idag och andra dagen på denna veckan är snart förbi. Idag tycker jag att jag varit väldigt aktiv, haha. Jobbat, pluggat och redigerat bilder. Lät ju inte lika mycket när jag räknade upp det men i huvudet kändes de mycket. Första inlämningen är nu klar och inskickad, snart hoppar jag på 2 och sista inlämningen innan det skriftliga provet på skolan vecka 9. Hoppas på det bästa fram till dess.

Och denna snö?? trodde jag skulle slippa den?

Lånad bild från JFR.se!! Beställde ännu ett par skor till mig, får se om jag slår ihjäl mig eller inte men jag hoppas att jag inte gör, haha!! Mamma tror på benbrott!! DOM ÄR SÅ FINA!! Förhoppningsvis kommer dom i veckan redan om jag har tur!! Ha de fint. #jfrse

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Möblerna är fixade och kommer vid inflyttningen och sen är det mest småsaker att fixa i februari. Kort arbetsvecka denna veckan och det har redan börjat strula med skolan jag läser på distans och jag kan inte skicka in mina inlämningar för jag har hamnat någon annanstans tydligen.. haha aja de löser sig, första inlämningen är klar iallafall och redo att skickas in när de nu blir. I april får jag en fast tjänst på jobbet vilket känns skönt, de blir mer säkert och jag slipper gå runt på nålar och undra om jag får vara kvar eller inte. Sååå skönt att veta att man

Hoppas ni får en bra vecka!!! 😜💗

Likes

Comments

Vaknade upp strax efter 3 och kunde inte somna om. Vaknade med en rolig förkylning. Usch och fy så jobbigt. Så nu ligger jag mest och snurrar runt i sängen i hopp om att förkylningen ska försvinna. Passat på och kollat lite inredning till min lägenhet iallafall. Något måste man ju göra under sina vakna timmar. Får väl se hur denna dagen går på jobbet.

Bjuder på mina 2 senaste bilder ifrån kamerarullen. En mysig vinterbild och en härlig lunch med mamma som bjöd på mat igår efter jag skrivit på avtal till min lägenhet!! Ny dag vilket också innebär att de bara är 19 DAGAR KVAR till inflytt.

Likes

Comments

Idag skrev jag på hyreskontrakt på min lägenhet!!Åh så roligt, 20 dagar kvar tills jag flyttar. Ska bli skönt och få närmare till jobbet. Ska bli mysigt med en 2:a med balkong dessutom. Var och kollade på lägenheten idag och den var så fin, nyrenoverad dessutom!! Nu börjar nedräkningen. 

Hela eftermiddagen har gått åt till att planera möbler och diverse saker så allt gr igång från den dagen jag flyttar in. Imorgon börjar helgjobbet.

Likes

Comments