Header

Hejsan! Såg på Kylie Jenners snap att hon har kommit ut med en birthday collection. Tycker att alla produkter är så fina! Skulle vilja ha allt! Jag hoppas att jag får tag i någon produkterna. Eyelinern och Matte Liquid Lipstick är nog mina två favoriter.


Bilder - https://twitter.com/kyliecosmetics


Likes

Comments

I början av Juli var jag och tre vänner ner till Stockholm för att se Rihanna.

Fina dagar i skärgården har spenderats med släkt och vänner.

Förra veckan spenderades i Göteborg för att se mina yngre syskon spela Gothia Cup. Sommaren har hittills varit väldigt bra och jag hoppas på en lika bra fortsättning. 

Likes

Comments

Hejsan! Jag tänkte visa er min nya sminkspegel som jag har satt upp i helgen. I fredags åkte jag till Ikea där jag köpte en spegel och två sminklampor. Resultatet ser ni ovanför. De produkter jag använde hittar ni här - Spegeln & Lamporna.

Likes

Comments

Äntligen börjar våren att komma hit till Kalix och jag är väldigt sugen på ett par nya vita sneakers. Dessa skor ovanför är ett par Nike Huarache som jag tycker ser riktigt snygga och sköna ut. 

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det Skärtorsdag och vi har äntligen fått påsklov. Under påsken ska jag med familjen till Kåbdalis där vi kommer att vara tills på Måndag. Helgen kommer bestå utav slalomåkning, skoterkörning, grillning och stugmys. Ikväll ska jag till Karlsborg och heja på kusin som ska tävla i Stadioncross och efter det bär det av mot Kåbdalis.


Likes

Comments

Just nu är smycken från Caroline Svedbom väldigt populära. Smyckena har en stilren design med väldigt vackra färger. Jag skulle gärna vilja ha de rosa eller guldiga örhängena. Caroline Svedbom har även halsband, armband och ringar. 

Smyckena hittar ni på http://www.carolinesvedbom.se/

Likes

Comments

Hejsan! I veckan beställde jag en ansiktsmask om jag länge velat ha. Det är Glamglows Supermud Clearing Treatment Masqe Soin Purifiant. Jag fick hem den igår och var tvungen att testa den direkt. Redan efter en gångs användning kändes huden mycket fräschare och lenare. Ska bli kul att använda masken några veckor framöver och se resultatet. Jag beställde min ansiktsmask från Kicks.se.

Likes

Comments

Hejsan! Jag tänkte visa lite saker som jag fick med mig hem ifrån Gran Canaria. På bilderna ovanför ser ni en parfym från Juicy Couture "viva la juicy" och Kat von D´s "Shade and Light" contour palette. Båda produkterna har jag länge velat ha. Jag har också köpt några klädesplagg från bl.a Mango, Calvin Klein, Adidas och GAP. Jag hittade även ett par träningsskor ifrån Under Armour. 

Likes

Comments