View tracker

EN DAG KVAR TILL LOV!!!
Imorgon är det fredag och de betyder äntligen HÖSTLOV!!!!! Idag hade jag ridning på morgonen (hoppning) o jag fick Frans. Det gick toppen bra faktiskt. Är rätt så nöjd!!❤️❤️ är helt slut eftersom att klockan ringde 06:40 imorse. Har annars inte gjort något kul idag förutom gått i skolan. Men!!! imorgon är de som sagt fredag och blir övningskörning o sen fest😍🎉🎊 lääängtaaar!!

Likes

Comments

Jag har alltså för första gången på ca 6 månader övningskört. Första försöket efter uppehåll blev de ut på vägarna tillsammans med pappa!! Jag har ingen riktig kommentar över hur de gick mer än att jag behöver öva på att hitta luckor i rondeller. Annars hittar jag dragläget och fixar koppling o liknande galant!!! Jädra nöjd faktiskt.
När jag kom hem blev de lite plugg i böckerna om trafikregler och liknande. Känner mig fullärd ;-) haha.
Har nyss käkat middag som blev kyckling o makaroner o nu ska jag sminka mamma så hon kan välja till ett bröllop som hon o pappa ska på. Späääännannndeee!!!
Längtar som fan tills nästa vecka o höstlov. Kan inte vänta😍😍
PS, grattis på namnsdagen till mig själv ;)

Likes

Comments

Planerna för idag är att som vanligt en onsdag, att gå i skolan. Har dock endast två lektioner idag, psykologi och matte. kuul! :)) efter skolan är planen att jag ska gymma och idag är min favorit dag på hela veckan.... legdayyyy ;)) efter gymmet blir de att övningsköra. Måste ta tag i de nu, det är trotts allt endast ca 2 månader kvar tills jag blir 18. Förhoppningsvis kanske jag tar de på min födelsedag, de är så planen ser ut just nu. De är faktiskt väldigt stressiga tider för mig just nu... Vi håller tummarna för mig!!!

Likes

Comments

Idag har jag vart i skolan, klockan stod på 08:00 för att starta lektionen 10:00. Hade endast två lektioner idag vilket är otroligt skönt.
Efter skolan runt 15:00 blev de Täby centrum med mina flickooor😍😍 vi handlade ihop de sista till halloween och lite annat, jag köpte bland annat min ljusslinga jag ville ha sedan länge!!
När jag kom hem runt kl 18:50 så fick jag ut med hunden och handlade middag. Sedan under tiden maten lagades blev de att sätta upp ljusslingan i rummet!!

(Lägger upp bilder på resten jag köpte idag, imorgon)

Likes

Comments

FÖRSTA PLATS!!

På första plats har vi såklart min absoluta favorit serie, Modern family. I programmet följer man Jay Pritchett (Familjen Delgado–Pritchett) och hans dotter Claire Dunphy (Familjen Dunphy) och sonen Mitchell Pritchett (Familjen Pritchett-Tucker) som alla bor i LA. Mamman till barnen, Claire och Mitchell är Dede Pritchett. Claire Dunphy är hemmafru i en traditionell familj, gift med Phil Dunphy som arbetar som mäklare. Tillsammans har de har tre barn: Haley, Alex och Luke. Jay Pritchett är idag gift med Gloria Delgado Pritchett. Tillsammans har de sonen Joe Pritchett. Gloria har sedan tidigare sonen Manny tillsammans med Javier Delgado. Mitchell Pritchett är gift med Cameron Tucker har tillsammans adopterat Lily Pritchett-Tucker, som kommer ifrån Vietnam.

I serien följer man familjen som i ett "reality" program, där de blir som personliga intervjuer och man följer med i deras vardag helt enkelt. Anledningen till varför jag ÄLSKAR denna serie är hur den är uppbyggd och den är väldigt humoristisk. Fantastiskt bra serie. Man känner igen sig i vardagen och jag älskar hur man ser allting ifrån alla olika perspektiv.

ANDRA PLATS!!

Sons Of Anarchy, handlar om familjen Teller-Morrow som är medlemmar utav motorcykel klubben Sons Of Anarchy klubben refereras ofta med Samcro, eller Sam Crow, Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original. SOA är till en början "endast ett vanligt motorcykel gäng" men de vänder ganska fort. Man kan inte berätta så mycket mer för då kommer hela serien bli spoilad.

MEN den är jäääädra bra!!! Jag ÄLSKAR handlingen. Älskar hur de planerat serien och hur den är indelad. Jag är en sån som verkligen har svårt att falla för serier men denna är riktigt bra,

TREDJE PLATS!!


Serien, Prison Break!!! Serien handlar om Michael Scofield som är i en minst sagt desperat situation. Han dyker för första gången upp i seriens pilot-avsnitt som en man som går in på en bank och rånar den, för att sändas till det fängelse där hans äldre bror, Lincoln Burrows (Dominic Purcell) sitter felaktigt dömd till döden. Michael tatuerar fängelsets ritningar som Lincoln sitter i på kroppen och rånar en bank för att komma in i fängelset.

Serien är flera säsonger och de ska komma flera, jag älskar handlingen och framförallt skådespelarna för de är riktigt bra. Tycker helt klart att detta är en sevärd serie och den påverkar en faktiskt, den är väldigt mäktig. Jag gillar hur de visar handlingen på ett annorlunda sätt.

Likes

Comments

Hallojjj!!
Igår åkte jag ut till landet med mamma och pappa, då vi köpt en spis eftersom att vår spis vi hade där ute på ön gått sönder. Imorse gick jag upp runt halv 10 och kollade på tv o städade lite grann. Vi åkte ifrån ön runt 12.
Sedan bestämde jag med Julia att vi skulle dra till Täby och kolla lite på spännande saker, planen va at köpa: fake blod, bebiskläder, klänning till Julia. Klockan 13:30 satt vi på bussen påväg till Täby. När vi åkt där ifrån så hade vid med oss: bebiskläder. Tror ni att vi hittade de andra?? Nej. Men de blev en mysdag med myslunch tillsammans iallafall!! Det är svårt att hitta något när man redan bestämt sig för hur de ska se ut liksom. Vi kom hem kring 18:30.🙏🏼
Sedan åkte vi hem och jag tog en långpromenad med min prinsessa och handlade middag. Gick hem och åt och sedan bara legat framför tvn och myst med vovven. Har faktiskt även kollat på blocket efter min dröm bil. Jeep Wrangler, i need one soooo bad🙄🙄
Dagen har iallafall vart toppen och jätte mysig, är rätt trött i huvudet trots allt men är nöjd med dagens "äventyr" 😂

Likes

Comments

Tänkte köra en liten "vem är jag?" Där jag svarar på lite frågor om mig själv!

Ålder? - jag är född år 1999, alltså 17 o snart 18!

Vilket datum fyller du år? - den 25 januari.

Hur lång är du? - ca 1.65-1.70 vet faktiskt inte exakt, haha

Vad är din dröm? - att jobba som polis!!

Vad brukar du göra på fritiden? - jag brukar träna, plugga och umgås med familj och vänner.

Närmsta vänner? - Linn, Wilma, Emilia, Sara, Emma, Elvira, Amanda, Ebba, Julia och Nelly (de va ett gäng haha)

Vilken färg är ditt hår? - det ändras faktiskt i ljuset, men grått.

Smeknamn? - pandan, mandi, mandis

Största fobin? - grodor och knäskålar

Favorit djur? - min vovve Jonna, såklart ❤️

Favorit låt? - ayo - chris Brown ft tyga

Favorit mat? - sushi

Vart ser du dig i framtiden? - de jag vet än så länge är att jag vill bli polis i framtiden, men innan dess ska jag ta några år som "paus" från plugg o endast jobba på Ica skånsta

Singel/förhållande? - just nu är jag singel😄

Myskväll vs utekväll? - UTEKVÄLL!!!!

Hur skulle dina vänner beskriva dig? - högljudd, glad typ de

Vem känner dig absolut bäst? - Emilia, helt klart.

Tränar du någon sport? - nej, eller med skolan rider jag 2 gånger i veckan!! Annars gymmar jag bara 🙏🏼

Favorit land du vart i? - DUBAI!!!!!!

Hoppas de blev lite svar på några frågor iallafall!!👍🏼👍🏼

Likes

Comments

Blev en liten trip till Täby när pappa slutat för att kolla min kusin spela ett derby. Tyvärr slutade matchen 2-0 till motståndarna. (Vet faktiskt inte vad de heter haha) men man ska vara glad iallafall för de va bra lika!!! Bättre lycka nästa gång!💦💦

Likes

Comments

Jeans 800kr topshop, tröja 200kr topshop, chokers 80kr Gina.

Likes

Comments